Συνάντηση Άσαντ-Πούτιν στο Κρεμλίνο! Πρόεδρος Άσαντ: υποστηρίζουμε τη Ρωσία ενάντια στους νεοναζί και τους παλιούς Ναζί! BINTEO

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ διαβεβαίωσε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για υποστήριξη στον αγώνα κατά των «παλιών και νέων Ναζί» αναφέρει το TASS.

Ο Άσαντ σημείωσε ότι η επίσκεψή του στο Κρεμλίνο είναι η πρώτη από την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Τόνισε ότι η Συρία υποστηρίζει τη Ρωσία σε αυτό το θέμα. «[Θέλω] να επαναλάβω τη συριακή θέση για την υποστήριξη αυτής της ειδικής επιχείρησης ενάντια στους νεοναζί και τους παλιούς Ναζί. Λέω ότι αυτοί είναι παλιοί και νέοι Ναζί, γιατί η Δύση, όπως δέχτηκε τους παλιούς Ναζί στη γη της, τώρα τους υποστηρίζει στη σύγχρονη εποχή», είπε ο Σύρος πρόεδρος. Και συνέχισε: ”Η θέση μας δεν προέρχεται μόνο από τη φιλία και την αφοσίωση που υπάρχει μεταξύ μας, η θέση μας προέρχεται από το γεγονός ότι ο κόσμος χρειάζεται πραγματικά σταθεροποίηση τώρα, διαφορετικά θα έρθει πιο κοντά σε μια μεγάλη κατάρρευση.”

Ο Άσαντ έφτασε στη Μόσχα το βράδυ της 14ης Μαρτίου. Η τελευταία φορά που ο Πούτιν και ο Άσαντ είδαν ο ένας τον άλλον ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν και ο Σύρος πρόεδρος επισκέφθηκε τη Μόσχα. Έχει ήδη καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Μόσχα. Επιπλέον, τίμησε τη μνήμη των πεσόντων στρατιωτών με ενός λεπτού σιγή.

dimpenews.com