Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χα χα..Χάγης, δικαστική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά Πούτιν για εγκλήματα πολέμου! Απλά πανικοβλήθηκαν από τη Συμμαχία Κίνας-Ρωσίας αφού ο Xi Jinping συναντά Πούτιν! Μεντβέντεφ: ένα κωλόχαρτο..!

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμηρου Πούτιν για υποψίες περί διάπραξης εγκλημάτων πολέμου κατά τη ρώσικη εισβολή. Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εντεταλμένο όργανο στην Υπηρεσία ΝΑΤΟ ΕΕ είναι η δικαστική πτέρυγα του ΝΑΤΟ που δολοφόνησε ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας τον Μιλόσεβιτς τον μόνο πρόεδρο χώρας που τόλμησε ν΄αντισταθεί κατά σύσσωμου του ΝΑ(zi)ΤΟ. Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του δοτού οργάνου (ICC) Piotr Hofmanski. Όμως η απόφαση αυτή επέρχεται τις παραμονές της συνάντησης του ηγέτη Κίνας Xi Jinping με το Ρώσο Ομόλογό που θα πραγματοποιηθεί κατά την επίσημη επίσκεψη του πρώτου στη Μόσχα 20 με 22 Μαρτίου και είναι δηλωτική του πανικού που καταλαμβάνει τη Δύση από τη σύσφιξη σχέσεων και συμμαχίας των 2 μεγαθήριων Ρωσίας Κίνας. Eίναι η α΄επίσκεψη του Κινέζου ηγέτη στον Πούτιν μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης.

”Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πού πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό το χαρτί», έγραψε στο Twitter ο Ρώσος πρώην πρόεδρος, τελειώνοντας το μήνυμά του με ένα εικονίδιο χαρτιού υγείας.” Ανταπαντά ο Μεντbέντεφ που το χαρακτηρίζει κοινώς .. κωλόχαρτο!

Mια ιστορική απόφαση σύμφωνα με την ”εικόνα του θηρίου” Ζελένσκι.

Ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν: «μια σημαντική απόφαση», σύμφωνα με την Ε.Ε που δια του επικεφαλή της διπλωματίας της Josep Borrell υπόσχεται ότι «δεν είναι παρά η αρχή της διαδικασίας για να οδηγήσει τη Ρωσία στο να λογοδοτήσει για εγκλήματα και ακρότητες στην Ουκρανία. Δεν μπορεί να υπάρξει ατιμωρησία ».

Το ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν δεν έχει νομική αξία, επιμένει το Κρεμλίνο
«Η Ρωσία, όπως και πολλά κράτη, δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία αυτού του δικαστηρίου, επομένως, από νομική άποψη, οι αποφάσεις αυτού του δικαστηρίου είναι άκυρες», είπε ο θυρωρός στους δημοσιογράφους. -ομιλία του Ρώσου Προέδρου , Ντμίτρι Πεσκόφ, μετά την ανακοίνωση της έναρξης εντάλματος σύλληψης από το ΔΠΔ κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μετά την ανακοίνωση της έκδοσης εντάλματος σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για εγκλήματα πολέμου, η ρωσική διπλωματία κατήγγειλε την Παρασκευή τις «ανούσιες» και «ασήμαντες» αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

«Οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν έχουν νόημα για τη χώρα μας, μεταξύ άλλων από νομική άποψη», επειδή η Μόσχα δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντί ​​του, έγραψε στο Telegram η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι Δυτικοί παίζουν με την τύχη τους παίζουν με τα πυρηνικά. Η Νέα Νυρεμβέργη θα δικάσει όλους τους Νοσταλγούς του Γ Ράιχ….να είναι σίγουροι ότι θα υπάρξει Δίκη του Αιώνα αλλά με άλλη σύνθεση..Περισσότερος Πούτιν σε λίγο… αποκάλυψαν τις προθέσεις τους. Και οι τελευταίοι ηθικοί ενδοιασμοί τώρα εξαλείφονται…λύνουν τα χέρια του Πούτιν .. αντί να τα δένουν όπως ονειροφαντασιώνονται…. Απλά σιγούρεψαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον επισπεύδουν…

dimpenews.com

One thought on “Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χα χα..Χάγης, δικαστική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά Πούτιν για εγκλήματα πολέμου! Απλά πανικοβλήθηκαν από τη Συμμαχία Κίνας-Ρωσίας αφού ο Xi Jinping συναντά Πούτιν! Μεντβέντεφ: ένα κωλόχαρτο..!

  1. Αν θέλετε να αναφέρεστε στο ΝΑΤΟ με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του όνομα να γραφετε: (SATA)NATO! SATAN’s Treaty Organization!

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s