Ο Πούτιν πήγε Μαριούπολη! Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη Χαίρε Βλαδίμηρε…! Μέχρι τη Νίκη.. Μέχρι το Κίεβο..! ΒΙΝΤΕΟ

To RIA επιβεβαιώνει ότι ο Ρώσος Πρέοδρος Βλαδίμηρο Πούτιν επισκέφθηκε την Μαριούπολη με ελικόπτερο. Στη συνέχεια περιηγήθηκε σε πολλά quartiers οδηγώντας ένα αυτοκίνητο, Τιμονιέρης . Συναντήθηκε με ιθύνοντες της περιοχής και συζήτησε με κατοίκους ενώ επισκέφθηκε δημόσια κτίρια όπως την αίθουσα φιλαρμονικής..Έφθασε στη Μαριούπολη προερχόμενος από Κριμαία.. Η πόλη καταστραμμένη από το πόλεμο αναδομήθηκε σε χρόνο ρεκόρ σε 3 μήνες.

Σε μια γειτονιά μίλησε με ντόπιους και μετά, μετά από πρόσκληση μιας οικογένειας, πήγε στο σπίτι τους.«Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι του Παραδείσου αυτό που έχουμε εδώ»,είπαν οι κάτοικοι της Μαριούπολης καθώς συνάντησαν τον Πούτιν που ζήτησε συγγνώμη για την απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τους.
Eπιτήρησε την αποκατάσταση της πόλης
Ο Ρώσος Πρόεδρος ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Marat Khousnoulline, που ήταν παρών επί τόπου, για την πρόοδο της αναδόμησης και της αποκατάστασης της Μαριούπολης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η κατασκευή νέων κατοικιών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, υποδομών στέγασης και κοινοτικών και ιατρικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Μετά την επίσκεψη στην πόλη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε στο Ροστόφ-ον-Ντον, όπου πραγματοποίησε συνάντηση στο διοικητήριο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ήδη πραγματοποιήσει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, στις 18 Μαρτίου, με αφορμή την 9η επέτειο από την προσάρτηση της χερσονήσου στη Ρωσία το 2014.

Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη Χαίρε Βλαδίμηρε…

Μέχρι τη Νίκη.. Μέχρι το Κίεβο..Μέχρι τη Λαύρα!!

O NAZIΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ …..

dimpenews.com