τ. Υποστράτηγος της FSB: τον στρατιωτικό διοικητή στην Αγ. Πετρούπολη μπορεί να τον σκότωσαν τα ίδια άτομα που δολοφόνησαν την κόρη του Ντάγκιν την την Daria Dugina!

τ. Υποστράτηγος της FSB: τον στρατιωτικό διοικητή στην Αγ. Πετρούπολη μπορεί να τον σκότωσαν τα ίδια άτομα που δολοφόνησαν την κόρη του Ντάγκιν την την Daria Dugina!

Η δολοφονία του στρατιωτικού διοικητή Maxim Fomin στην Αγ. Πετρούπολη, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμο Vladlen Tatarsky, θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί από τα ίδια άτομα που σκότωσαν την Daria Dugina το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Υποστράτηγο της FSB σ’ εφεδρεία Alexander Mikhailov, και αυτή τη φορά, αν κρίνουμε από τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν τη γυναίκα για να αποτρέψουν περιττές υποψίες. Ο Βλάντλεν Τατάρσκι σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αγία Πετρούπολη σε ένα καφέ όπου πραγματοποιήθηκε η δημιουργική του βραδιά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η έκρηξη σημειώθηκε μία ώρα μετά την έναρξη της λέσχης συζήτησης. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, εξερράγη ένα ειδώλιο, το οποίο παρουσίασε στον στρατιωτικό διοικητή μια γυναίκα. Το «δώρο» περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό χωρητικότητας 200 γραμμαρίων TNT. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, υποστράτηγο της FSB στην εφεδρεία Alexander Mikhailov, αυτή δεν είναι η πρώτη και όχι η τελευταία τρομοκρατική ενέργεια που συνέβη στις κεντρικές πόλεις της Ρωσίας. Επιπλέον, ο ειδικός χαρακτήρισε το περιστατικό «αρχή» μιας σειράς τρομοκρατικών επιθέσεων και δολιοφθορών. «Έχουμε μια κοινωνική ασθένεια σε τέτοιο βαθμό που είναι πολύ δύσκολο να κατευθύνουμε τώρα», είπε. – Ο ίδιος ο καρκίνος δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο οι μεταστάσεις του. Αυτές οι μεταστάσεις είναι ο τεράστιος αριθμός ανθρώπων από την Ουκρανία που μόλις ήρθαν, και κανείς δεν τους φιλτράρισε ή δεν τους έλεγξε.

Επομένως, πρέπει να καταλάβουμε ότι το περιβάλλον για δολιοφθορές και τρομοκρατικές επιθέσεις είναι αρκετά μεγάλο και πολύ τοξικό. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, στο οποίο δεν έχουμε φτάσει καν σε πλάτωμα. Ο εμπειρογνώμονας εξήγησε επίσης γιατί οι ειδικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να είχαν χάσει την «αφύπνιση» και να είχαν επιτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση στη βόρεια πρωτεύουσα: – Ένα σημαντικό μέρος των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτή τη δολιοφθορά είναι εκτός ελέγχου. Οι ειδικές μας υπηρεσίες εργάζονται αντίθετα – υπάρχουν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται τρομοκρατική επίθεση εναντίον κάποιου – διασφαλίζεται η ασφάλεια αυτού του ατόμου ή του γεγονότος στο οποίο μπορεί να συμβεί κάτι … Αποδείχτηκε ότι ήμασταν απροετοίμαστοι για αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες. Λειτουργούν όμως, όπως είπα, αντίθετα. Εάν δεν υπάρχουν πληροφορίες, τότε ένας τόσο μοναχικός τρομοκράτης αποτελεί μια κολοσσιαία απειλή.

Άλλη πηγή αναφέρει ότι στο καφέ θα γινόταν μυστική συνάντηση με τον αρχηγό των Wagner που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.. αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται…

dimpenews.com