Ο FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) επιβεβαιώνει το οξείδιο του γραφενίου σε εμβόλια mRNA για τον COVID-19 αφού αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ!

Ο FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) επιβεβαιώνει το οξείδιο του γραφενίου σε εμβόλια mRNA για τον COVID-19 αφού αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ

Τα εμβόλια Covid-19 βρίσκονται στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων από την εισαγωγή τους, με πολλά ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Υπήρχαν επίσης εικασίες ότι οι ενέσεις Covid-19 μπορεί να περιέχουν ίχνη οξειδίου του γραφενίου, μια εξαιρετικά τοξική και καθαρή ουσία.

Οι ιατρικές ρυθμιστικές αρχές, με την υποστήριξη του mainstream, έχουν επανειλημμένα αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς.

Αλλά είπαν.

Επειδή έχουν προκύψει πρόσφατα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την παρουσία οξειδίου του γραφενίου, μιας εξαιρετικά τοξικής και καθαρής ουσίας, στο εμβόλιο της Pfizer. Και προέρχεται από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), ο οποίος αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer με εντολή του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου

dimpenews.com