Πέφτει το Μπαχμούτ…Ο Επικεφαλής των Wagner υψώνει τη ρώσικη σημαία στο Διοικητήριο της πόλης-Δημαρχείο και δηλώνει πως η πόλη έχει καταληφθεί κανονικότατα! ΡΩΣΙΚΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ ΚΥΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΠΑΧΜΟΥΤ! ΒΙΝΤΕΟ

Πέφτει το Μπαχμούτ… Ο ιδρυτής των Wagner ο Yevgeny Prigozhin ανακοινώνει ότι η πόλη Bakhmut έχει καταληφθεί «κανονικότατα». Σε βίντεο που δημοσίευσε το WagnerPMC, ο ιδρυτής του υψώνει τη ρωσική σημαία με την επιγραφή «Αιωνία η μνήμη Vladlen Tatarsky», με τη σημαία των Wagner.

ΡΩΣΙΚΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ ΚΥΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΠΑΧΜΟΥΤ!

”2 Απριλίου 2023, 23:00. Υψώσαμε τη ρωσική σημαία με την επιγραφή «αιώνια μνήμη στον Vladlen Tatarsky» και τη σημαία του PMC «Wagner» στο διοικητήριο της πόλης-Διοικητήριο του Bakhmut. Καταλήφθηκε κανονικά το Μπαχμούτ”.Η ρωσική ομάδα Wagner ισχυρίστηκε αργά την Κυριακή ότι κατέλαβε το γραφείο του δημάρχου Bakhmut στην ανατολική Ουκρανία, λέγοντας ότι η κατάληψη σημαίνει ότι πλέον ελέγχουν την πόλη “με τη νομική έννοια”.”Με τη νομική έννοια, το Μπαχμούτ έχει συλληφθεί. Ο εχθρός είναι συγκεντρωμένος στις δυτικές περιοχές”, δήλωσε τη Δευτέρα στο κανάλι του στο Telegram ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, επικεφαλής της ρωσικής ομάδας Βάγκνερ.

Ο ηγέτης της Wagner, Yevgeny Prigozhin, ισχυρίζεται σε δήλωση από το πρόσφατα καταληφθέν Διοικητικό Κτήριο στο Central Bakhmut απόψε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί προς τα δυτικά προάστια της πόλης με μικρές «τοπικές» μάχες να συνεχίζονται ακόμη σε ορισμένες περιοχές.

Ρωσική κατάληψη της περιοχής του Δημαρχείου, του Ομοσπονδιακού Κέντρου Εσόδων και του Πολιτιστικού Κέντρου Palats Kulʹtury Imeni Martynova.

  • Ρωσική προέλαση στην περιοχή Selyshche
  • Οι Ουκρανοί ως είναι φυσικό δεν παραδέχονται τη στρατηγική ήττα τους.

Oι Wagner ανακοινώνουν ακόμη ότι οι τελευταίοι Ουκρανοί βρίσκονται στα δυτικά μέρη της πόλης. Άλλωστε υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πρόσφατα πως το Μπαχμούτ έχει ολοσχερώς περικυκλωθεί.

Χάνουν το Μπαχμούτ χάνουν τον πόλεμο οι Ουκρανοναζί γι αυτό καταφεύγουν σε κινήσεις απόγνωσης παίζουν το τελευταίο χαρτί αυτό της τρομοκρατίας όπως χθες στην Αγ. Πετρούπολη!

dimpenews.com