Alexander Dugin: δεν είναι μόνο έγκλημα της Daria Trepova αλλά του συστήματος.. ευθύνεται όλο το σύστημα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού,της ανατροφής μας. Αποτέλεσμα κοινωνικο-πολιτιστικής πολιτικής του φιλελευθερισμού! Δεν θα νικήσουμε τον ναζισμό αν δεν καταστρέψουμε τον φιλελευθερισμό. Είναι πόλεμος του διαβόλου εναντίον του Θεού!

Η δολοφονία του Βλάντλεν Τατάρσκι έχει βαθύτερες αιτίες από ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ο ιδεολόγος του ρωσικού κόσμου και ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους διανοουμένους ο τραγικός πατέρας Alexander Dugin, ο οποίος έχασε την κόρη του κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης, ανέλυσε αυτή τη νέα τραγωδία και τη συνέκρινε με την τρομοκρατική κατά της κόρης του Ντάρια.

Το βράδυ της 2ας Απριλίου σκοτώθηκε στην Αγία Πετρούπολη ο διάσημος στρατιωτικός διοικητής Βλάντλεν Τατάρσκι. Ο Alexander Dugin όχι μόνο αφιέρωσε τη δημοσίευση “Έτσι συνεχίζεται η ιστορία των πραγματικών Ρώσων αγίων” στον μπλόγκερ και πολεμιστή, αλλά σχολίασε επίσης την κράτηση της ύποπτης για την τρομοκρατική.

”Για αυτήν την έκφραση του προσώπου, για αυτό το βλέμμα, για αυτήν την ομιλία μιας σκληρής δολοφόνου, που δεν έχει καθόλου επίγνωση των πράξεών της, ευθύνεται ολόκληρο το σύστημα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της ανατροφής μας. Αυτό δεν είναι μόνο το έγκλημα της Daria Trepova, είναι το έγκλημα του συστήματος που εγκατέλειψε τον πατριωτισμό, την ιδεολογία, τον ορθολογισμό, τα συναισθήματα, την εκπαίδευση της λογικής και της σημασιολογίας στους νέους, αντικαθιστώντας τα πάντα με άνεση, κωμικούς, υπηρεσίες, ικανότητες, ψηφιακές υπηρεσίες , δίκτυα. Αυτό είναι έγκλημα στη σφαίρα των αιτιών, αλλά οι συνέπειες είναι πλέον προφανείς από μόνες τους. Και τέλος πάντων, ούτε Ουκρανός, ούτε Ναζί, ούτε εκπαιδευμένος πράκτορας (όπως η Μαρία Πέβτσιχ) των βρετανικών ειδικών υπηρεσιών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κοινωνικο-πολιτιστικής πολιτικής του φιλελευθερισμού στη Ρωσία.

Η Daria Trepova είναι ύποπτη για τη δολοφονία του στρατιωτικού ανταποκριτή Vladlen Tatarsky.Ο Ντάγκιν είπε ότι αυτό δεν είναι έγκλημα μόνο ενός κοριτσιού. Αυτό είναι έγκλημα του συστήματος.

”Για αυτήν την έκφραση του προσώπου, για αυτό το βλέμμα, για αυτήν την ομιλία ενός σκληρού δολοφόνου, που δεν έχει καθόλου επίγνωση των πράξεών του, ολόκληρο το σύστημα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού μας,”

  • γράφει ο Ντούγκιν στο κανάλι το στο telegram.

Το επόμενο επίπεδο έρευνας, σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, οδηγεί στο GUR, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι και περαιτέρω στην MI6, τη CIA και τέλος στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Αλλά όσο για την ύποπτη για τη δολοφονία του Τατάρσκι, θα περάσει τη ζωή της στη φυλακή.

Αν έχει ψυχή, θα βασανιστεί και θα υποφέρει. Και έτσι ώστε οποιαδήποτε ταλαιπωρία του σώματος θα φαίνεται σαν ανακούφιση. Η ίδια σκοτώθηκε, καταπλακώθηκε, μετατράπηκε σε τέρας, παραλύθηκε από φιλελεύθερους”

λέει ο Ντάγκιν.

”Ίσως η Δύση περίμενε ότι μετά από αυτό το περιστατικό θα ξεκινούσε ένας εμφύλιος πόλεμος στη Ρωσία”, δεν αποκλείει ο Ντάγκιν. Όμως δεν θα γίνει εμφύλιος πόλεμος. ”Αντίθετα, θα υπάρξει εξυγίανση του λαού και του κράτους μας.

Άλλωστε, ο Βλάντλεν είναι ήρωας και σύμβολο. Μας ενώνει όλους. Θα εμπνεύσει θάρρος και αποφασιστικότητα να απελευθερώσει όλο και περισσότερες πόλεις και όλο και περισσότερες νέες περιοχές,”

τόνισε.

”Αλλά ποιος τoν έκανε αυτό που έγινε; Αυτό είναι που απαιτεί την πιο προσεκτική και ενδελεχή μελέτη. Έκανε τον Vladlena όπως ήταν και είναι και δεν θα πάψει ποτέ να είναι ( ο Θεός;) Το έκανε η Ρωσία, η πίστη και ο πολιτισμός. Έγινε τέτοιος από τον ρωσικό λαό, που ανέπνεε, σκέφτηκε, ένιωθε και μίλησε μέσα από αυτόν”,

  • είπε ο Αλεξάντερ Ντούγκιν.

Εξήγησε ότι οι ρίζες τέτοιων επιθέσεων είναι πολύ βαθιές. Και χωρίς να κατανοήσουμε τις πραγματικές αιτίες και τους μοχλούς, μόνο οι δράστες θα τιμωρηθούν, αλλά είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν οι αληθινοί εχθροί που διαφθείρουν ολόκληρες γενιές.

”Πρέπει να ονομάσουμε τα πράγματα με το όνομά τους: τρόμος ως τρόμος, πόλεμος ως πόλεμος, προδοσία ως προδοσία, φιλελευθερισμός ως εξτρεμιστική μισανθρωπική ιδεολογία. Χωρίς τη γιγάντια στρατιωτική υποστήριξη της φιλελεύθερης Δύσης, δεν θα υπήρχε ουκρανικός ναζισμός. Δεν θα νικήσουμε τον ναζισμό αν δεν καταστρέψουμε τον φιλελευθερισμό – τουλάχιστον στην ίδια τη Ρωσία.” γράφει ο Αλεξάντρ Ντάγκιν.

«Χτυπούν στο πνεύμα, στη σκέψη, στην ειλικρίνεια, στο μέλλον, στην αγάπη. Δεν χτυπούν τους προπαγανδιστές , σκοτώνουν αυτούς που είναι αληθινά στο πλευρό του Θεού, του Πνεύματος, της Ρωσίας, ξέρουν τι είναι πιο πολύτιμο για εμάς και έρχονται να το καταστρέψουν επί τόπου.

Ίσως δεν ξέρουμε την αξία μας. Εκτιμούμε τα φτηνά πράγματα, πιστεύουμε τους ομιλητές, ταπεινόμαστε ενώπιον των αρχών, αλλά δεν έχουμε ιδέα για τους αληθινούς θησαυρούς της χώρας μας, τους αληθινούς ήρωες του λαού μας. Ο Βλάντλεν ήταν ένας αληθινός Ρώσος, χριστιανός.

Από την άλλη πλευρά, η χαρά των αποβρασμάτων, ο κυνισμός της Δύσης: όλα αυτά είναι γνωστά και προβλέψιμα, αλλά όσοι στη Ρωσία δεν πέθαναν σήμερα το βράδυ, δεν καταλαβαίνουν ότι ο Βλάντλεν πέθανε για εμάς, για εκείνον, για εκείνη, για εσάς, αντί για εσάς, αυτοί απλά δεν είναι Ρώσοι. Οι ήρωες πεθαίνουν για να ζήσουν οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει έθνος χωρίς ήρωες. ( σσ όσοι στον κόσμο δεν πέθαναν σήμερα το βράδυ δεν καταλαβαίνουν ότι ο Βλάντλεν πέθανε για εμάς)

Τι άλλο πρέπει να ζήσουμε για να κατανοήσουμε την αλήθεια για το SMO; Αυτός είναι ο πόλεμος του διαβόλου εναντίον του Θεού. Και πολεμάμε σε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στον διάβολο». ( σσ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ο Αντίχριστος με δικαστική απόφαση επέβαλε ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου! ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.)

Ο φιλόσοφος Alexander Dugin, του οποίου η κόρη Daria πέθανε σε τρομοκρατική επίθεση τον Αύγουστο του 2022, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία της Dasha δίπλα στον Vladlen Tatarsky.

«Έτσι γράφεται η ιστορία των πραγματικών Ρώσων αγίων…. Αν δεν είναι αγιότητα, τότε δεν υπάρχει αγιότητα», έγραψε.

Στρατολόγηθηκε από ουκρανικές υπηρεσίες η τρομοκράτης

Το SHOT αναφέρει ότι η Trepova έφερε μια προτομή με ένα IED στην Αγία Πετρούπολη με αυτοκίνητο πριν από λίγες ημέρες, φέρεται να νόμιζε ότι υπήρχε μια συσκευή ακρόασης-υποκλοπής μέσα.

Σύμφωνα με τις πηγές της δημοσίευσης, η Ντάρια δήλωσε ότι της δόθηκε το καθήκον να πλησιάσει τον Τατάρσκι για να τον στρατολογήσει στο μέλλον και στη συνέχεια της παρέδωσαν την ίδια προτομή. Σύμφωνα με την κοπέλα, ο επιμελητής της είπε ότι μέσα υπήρχε συσκευή υποκλοπής.

Η κύρια ύποπτος πίσω από τη δολοφονία του εξέχοντος Ρώσου στρατιωτικού blogger Vladlen Tatarsky, η Darya Trepova, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε στρατολογηθεί από έναν άνδρα με δεσμούς με την Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU), ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Shot τη Δευτέρα, επικαλούμενο πηγές.
Την επίθεση στον Τατάρσκι ενορχήστρωσε ο Ρομάν Ποπκόφ, πρώην δημοσιογράφος του ΜΜΕ MBKh που ίδρυσε ο εξόριστος ολιγάρχης και ένθερμος κριτικός του Κρεμλίνου Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, φέρεται να είπε η Τρέποβα. Σύμφωνα με την ύποπτο, ο Ποπκόφ «της δίδαξε τη δημοσιογραφία» στην αρχή, αλλά στη συνέχεια της ζήτησε να «κάνει μια εργασία» για μια «επαφή» του.
Το Shot ισχυρίστηκε ότι η επαφή του Popkov ήταν πράκτορας της SBU, αν και η ταυτότητά του δεν έχει αποκαλυφθεί. Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε ένα βίντεο νωρίτερα τη Δευτέρα στο οποίο ο Trepova παραδέχτηκε ότι έφερε τη βόμβα καμουφλαρισμένη ως αγαλματίδιο στη συνάντηση του Tatarsky με τους οπαδούς του. Στο βίντεο, η Trepova είπε επίσης ότι θα «εξηγήσει αργότερα» από πού πήρε το ειδώλιο αναφέρει το rt.

dimpenews.com