Ρωσικό Υπ. Άμυνας: Η πανδημία τροφοδοτήθηκε τεχνητά από βελτιωμένα στελέχη από το εξωτερικό. Το εμβόλιο της Pfizer με σοβαρές παρενέργειες λόγω συνέργειας ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ αναζητούν φυγάδες επιστήμονες συμμετέχοντες στα στρατιωτικά βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία για να μην διαρρεύσει η εμπλοκή τους στον Παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο!

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλύπτει: Η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από βελτιωμένα στελέχη από το εξωτερικό.Το εμβόλιο της Pfizer εμφανίστηκε με σοβαρές παρενέργειες λόγω συνέργειας των ΗΠΑ.Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναζητούν φυγάδες επιστήμονες συμμετέχοντες στα στρατιωτικά βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία για να μην διαρρεύσουν τα μυστικά ανοσιουργήματα τους και την εμπλοκή ΗΠΑ στον Παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο..

Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα και τα καθήκοντα όσων συμμετείχαν στη βιολογική έρευνα του Πενταγώνου στην Ουκρανία. Ανάμεσά τους η αναπληρώτρια διευθύντρια του Περιφερειακού Εργαστηριακού Κέντρου του Κιέβου, Ναταλία Ροντίνα, και η διευθύντρια του Ουκρανικού Ινστιτούτου Προβλημάτων Υγείας, Έλενα Νεστέροβα.

Τα κύρια σημεία από τις δηλώσεις από τον επικεφαλής των δυνάμεων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αντιστράτηγο Igor Kirillov:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επανέλαβαν ένα από τα στρατιωτικά βιολογικά τους προγράμματα στην Ουκρανία.

Το εμβόλιο της Pfizer εμφανίστηκε με σοβαρές παρενέργειες λόγω συνέργειας των ΗΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναζητούν διαφυγόντες συμμετέχοντες στα στρατιωτικά βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία.

🔹Η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από βελτιωμένα στελέχη από το εξωτερικό.

-Οι δραστηριότητες των ΗΠΑ δημιουργούν κίνδυνο εξάπλωσης επικίνδυνων παθογόνων κοντά σε βιολογικά αντικείμενα.

🔹Το Ουκρανικό Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας προσλαμβάνει και πάλι προσωπικό για εργαστήρια των ΗΠΑ.

-Οι Ηνωμένες Πολιτείες μετονόμασαν το στρατιωτικό βιολογικό τους πρόγραμμα στην Ουκρανία.

🔹Η τοποθέτηση βιολογικών αντικειμένων των ΗΠΑ σε τρίτες χώρες αποτελεί απειλή για ολόκληρες περιοχές.

Το Ουκρανικό Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας προσλαμβάνει ξανά για αμερικανικά εργαστήρια.

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, μαζί με το Πεντάγωνο, συμμετέχει σε στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες.

Η ανάπτυξη αμερικανικών βιολογικών αντικειμένων σε τρίτες χώρες αποτελεί απειλή για ολόκληρες περιοχές.

◾ Οι Ηνωμένες Πολιτείες βλέπουν τον μετασοβιετικό χώρο ως εφαλτήριο για τις μονάδες του ΝΑΤΟ.

Ένα κέντρο που ελέγχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες μελετά την πιθανότητα μετάδοσης του παθογόνου της βρουκέλλωσης στον άνθρωπο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να εμπλέκουν μη κεντρικές υπηρεσίες σε στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επανέλαβαν ένα από τα στρατιωτικά βιολογικά τους προγράμματα στην Ουκρανία.

Η Ουάσιγκτον άρχισε να αναζητά ειδικούς που έφυγαν από το Κίεβο, οι οποίοι συμμετείχαν σε αμερικανικά στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα στο ουκρανικό έδαφος, για να δημιουργήσουν νέα βιολογικά όπλα. Ο Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια σημερινής ενημέρωσης.

«Νωρίτερα, αναφέραμε ήδη τα ονόματα των συμμετεχόντων σε στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα των ΗΠΑ. Ανάμεσά τους είναι αξιωματούχοι από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, εργολάβοι του Πενταγώνου, αμερικανικές εταιρείες βιοτεχνολογίας, κρατικά ιδρύματα και ιδιωτικές εταιρείες στην Ουκρανία, είπε ο Κιριίλοφ. – Κρύβοντας από την ευθύνη για συμμετοχή σε στρατιωτικά βιολογικά έργα, πολλοί κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν το έδαφος της Ουκρανίας. Για να αποτρέψει πιθανή διαρροή πληροφοριών σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του Πενταγώνου, η αμερικανική κυβέρνηση λαμβάνει έκτακτα μέτρα για τον εντοπισμό και την επιστροφή τους.

Πρόσθεσε ότι για αυτό, τα κράτη συμμετείχαν το Ουκρανικό Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας (UNTC). Συλλέγουν δεδομένα για το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοι που έχουν εμπειρία στα λεγόμενα «ουκρανικά έργα» και αναζητούν επίσης εκπαίδευση για νέους ειδικούς στην ανάπτυξη όπλων μαζικής καταστροφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους αιτούντες είναι η εμπειρία σε έρευνα διπλής χρήσης. Την περίοδο από τις 24 έως τις 26 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκπαίδευση με τους επιλεγμένους υποψηφίους, παράλληλα προγραμματίζεται να οργανωθεί πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση στη Βαρσοβία.

“Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού καμπ, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεχίσουν να εργάζονται σε κλειστά έργα στην επικράτεια της Ουκρανίας και πέρα. Δεν αποκλείουμε ότι υπό το πρόσχημα τέτοιων μαθημάτων, ενδέχεται να ληφθούν μέτρα για την προετοιμασία προκλήσεων με βιολογικά όπλα και την εκτόξευση πληροφοριών εκστρατεία κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας», τόνισε ο Κιρίλοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την εφαρμογή αυτών των σχεδίων, το γραφείο μείωσης απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις βιολόγων όχι μόνο από την Ουκρανία, αλλά και από τα κράτη της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου. Οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζονται από τα κράτη τουλάχιστον έως το 2025.

«Η χρηματοδότηση για έργα διπλής χρήσης παρέχεται από το στρατιωτικό τμήμα των ΗΠΑ μέσω ενός συστήματος επιχορήγησης. Η κατανομή των κεφαλαίων ανατίθεται στο STCU και στο Διεθνές Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας (ISTC). Αυτή η οργάνωση διευθύνεται από τον πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ελέγχου Όπλων των ΗΠΑ, Ronald Lehman», κατέληξε ο Kirillov.

Νωρίτερα, ο Κιρίλοφ είχε προειδοποιήσει ότι η χρήση οβίδων που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο θα προκαλούσε τεράστια οικονομική ζημιά, κυρίως στην ίδια την Ουκρανία. Η προγραμματισμένη μεταφορά αυτών των πυρομαχικών στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Annabelle Goldie».

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της Metabiota, του επικεφαλής επιστήμονα της Pfizer και προέδρου του Διεθνούς Τμήματος Έρευνας, του πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ (DTRA) Kenneth Myers και του πρώην επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) Thomas Frieden. μεταξύ άλλων.

Οι βασικοί παράγοντες του στρατιωτικού-βιολογικού προγράμματος της Ουκρανίας συνδέονται όλοι με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και λειτουργούν ως εγκέφαλοι της στρατιωτικής-βιολογικής έρευνας και της δημιουργίας κρυφών σχημάτων ξεπλύματος χρήματος προς όφελος ενός μικρού κύκλου ατόμων των ΗΠΑ.

dimpenews.com