Χριστός ο αιώνιος αντιεξουσιαστής.. ”Πρόσθες αὐτοῖς κακά, Κύριε, πρόσθες αὐτοῖς κακὰ τοῖς ἐνδόξοις τῆς γῆς”. Χριστός ο αιώνιος αντιεξουσιαστής αφού ο Μεσσίας Κοσμικός Άρχοντας θα είναι ο Αντίχριστος! Ιδού ο Νυμφίος έρχεται….. BINTEO

Ο Χριστός ο αιώνιος αντιεξουσιαστής.. ”Πρόσθες αὐτοῖς κακά, Κύριε, πρόσθες αὐτοῖς κακὰ τοῖς ἐνδόξοις τῆς γῆς”.

Και όμως τους πραγματικούς εχθρούς της κοινωνίας και του Χριστού ένα κερί τους καίει πιο πολύ από μια μολότοφ … Τις γεμάτες εκκλησίες ο αντίπαλος τις τρέμει πιο πολύ από τις γεμάτες πλατείες. Οι πλατείες απέτυχαν σειρά έχουν οι εκκλησίες να δοκιμάσουν. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα επί κοβιντοκρατίας που απαγόρευσαν ως και την Ανάσταση που έκλεισαν τις εκκλησίες…. Το αποδεικνύει το ουκρανικό η όλη μάχη γίνεται πια για μια Λαύρα…!

Ο Χριστός δεν αποκλείει κανένα η αληθινή Εκκλησία δεν διαγράφει κανέναν όλοι κλητοί… για τον καθένα υπάρχει μια θέση στο Μυστικό Δείπνο η Τράπεζα είναι για όλους τα αγαθά ανήκουν σε όλους τα παραθέτει ο Κοινοκτήμων Χριστός.. Ο Χριστός έχει για τον καθένα ένα μήνυμα αυτή τη νύχτα την άπλετα σκοτεινή..

Οι δυνάμεις του σκότους επιχειρούν να επιβληθούν παγκοσμίως…ματαιοπονούν γιατί ..Ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός…

Η Εκκλησία είναι το μυστικό σώμα του Χριστού. Είναι άκρως Μυστικό Σώμα σε διαρκή Αποστολή.. εκεί οι πιο επίλεκτοι οι πιο μάχιμοι οι Νικητές….”θαρσείτε εγώ νενίκηκα τον κόσμον” … μπροστά όπως παντού είναι μόνο οι αναλώσιμοι. Η Εκκλησία είναι Σώμα .. δεν είναι 2 -3 πρόσωπα, είναι η πιο δυνατή συλλογικότητα! Εκκλησία η Έσχατη Αντίσταση στον Άρχων του κόσμου τούτου.

Χριστός ο αιώνιος αντιεξουσιαστής αφού ο Μεσσίας Κοσμικός Άρχοντας θα είναι ο Αντίχριστος!

dimpenews.com