Τίρανα, Ελ Μπασάν, Μπεράτι, Κορυτσά το έκαψαν την Ανάσταση..Τεράστιο το έργο του Αναστάσιου Αλβανίας! Χριστός Ανέστη Αλβανία !! ΒΙΝΤΕΟ

το Πάσχα 2023 Τίρανα

Τεράστιο το ιεραποστολικό έργο του Αναστάσιου Αλβανίας… Τίρανα, Ελ Μπασάν, Μπεράτι, Κορυτσά το έκαψαν την Ανάσταση .. Ο άνθρωπος έχει το σπάνιο ιεραποστολικό χάρισμα αλλά και το ακόμη σπανιότερο της άδολης αγάπης της χαρισματικής αγάπης. Άξιος έκαναν Ανάσταση και στη Αλβανία στην Ελλάδα υπήρχαν μητροπόλεις που δεν έβγαλαν ούτε εξέδρα κρύφτηκαν, ούτε πυροτέχνημα ούτε γλέντι ούτε μουσική γίναμε ”’Ευρωπαίοι” Αρχοντοχωριατισμός στο έπακρον…..Και βέβαια ο Αλβανίας για να τα λέμε και όλα έχει μια ακεραιότητα ηθικής την είχε πάντα τήρησε το μοναχικό όρκο. Έχει ένα πηγαίο πρωτόκολλο προσέγγισης γι αυτό και είναι αξιαγάπητος από αρχές πολιτικές και θρησκευτικές αλλά και από το λαό…Βέβαια την Αλβανία και το λαό της τους βοηθάει ότι είναι εκτός βέβηλης ΕΕ και διατηρούν μια αυθεντικότητα .. Η εκδυτικοποίηση είναι η Κόλαση επί της γης!

Μπήκε ειρηνικός όπως ο Χριστός…στα Ιεροσόλυμα σε μια τότε ταραχώδη εποχή και περιοχή….γι αυτό πέτυχε. Δίνει μαρτυρία δεν προσηλυτίζει δεν είναι μισιονάριος δεν έχει την έπαρση του περιούσιου λαού της περιούσιας θρησκείας είναι ταπεινός………..Δεν υποδύεται κάτι που δεν είναι είναι αυθεντικός…..Αδελφοποίησε 2 λαούς. Συν το τεράστιο πολιτισμικό, εκπαιδευτικό έργο που προσφέρει….Ο Χριστός δεν έχει πατρίδα…..είναι ξένος πάντα ξένος…..Ο Αλβανίας είναι ένας πρώτα ποιμένας και μετά ακαδημαικός….Και ουσιαστικά ως ακαδημαικός μετέδωσε την εμπειρία της ποιμαντικής του ανά τον κόσμο. Μεταλαμπαδεύει πραγματικά το φως της Ανάστασης η τελετουργία δεν εκπίπτει σε απλό δρώμενο..

Έναν τόπο που ευλόγησε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός..

Χριστός Ανέστη Αλβανία !!

Τίρανα

Τίρανα

https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/936942244171735

Μπεράτι

https://www.facebook.com/bledarcuci/videos/815941410159896

Κορυτσά

https://fb.watch/jYclEyoK7v/

Ελ Μπασάν

https://www.facebook.com/shennikollaelbasan/videos/1639261983179137

dimpenews.com