Καταγγελία για απαγωγή Ορθόδοξης ακτιβίστριας δικηγόρου από τη Λαύρα! Τελικά ήταν σύλληψη και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα για τη δράση της υπεράσπισης της Λαύρας! BINTEO

Η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Victoria Kokhanovska απήχθη κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από τη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η αστυνομία την παρέλαβε με αυτόν τον τρόπο! Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των Ορθοδόξων Χριστιανών και δικηγόρος Viktoriya Kohanovska απήχθη από άγνωστους αστυνομικούς από στάση προσευχής στη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ! Τα πρόσωπα όσων συμμετείχαν στην απαγωγή της ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των Ορθοδόξων Χριστιανών Victoria Kohanovska εμφανίζονται σε βίντεο! Γυναικεία φωνή στο βίντεο με η απαγωγή της Viktoria Kokhanovska ρωτά τους συνεργούς του εγκλήματος: «Βλέπετε; Υπάρχει παράβαση;». Προφανώς, οι απαγωγείς δεν γνώριζαν ότι η Βικτώρια έκανε ζωντανή μετάδοση και φοβούνται ότι αυτή η ανομία καταγράφηκε από την κάμερα.

Η Viktoriya Kokhanovska σήμερα ακριβώς κατά τη διάρκεια μιας στάσης προσευχής στη Λαύρα Kyiv-Pechersk. Οι πιστοί σταματούν αστυνομικά οχήματα και τα ψάχνουν για να την βρουν.

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των Ορθοδόξων Χριστιανών και δικηγόρος Viktoriya Kohanovska απήχθη από άγνωστους αστυνομικούς από στάση προσευχής στη Λαύρα Kyiv-Pechersk!

Η αστυνομία άνοιξε ποινική δίωξη σε βάρος… πιστών στη Λαύρα! Σύμφωνα με την Εθνική Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ της επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού, μια ομάδα ατόμων κατέστρεψε τα προστατευτικά στόρια και μπήκε στις εγκαταστάσεις, τις οποίες οι εκπρόσωποι της επιτροπής επιθεώρησαν και σφράγισαν εντός της Λαύρας κτίριο 39. Σύμφωνα με αυτό το γεγονός, το ανακριτικό τμήμα του αστυνομικού τμήματος του Pechersk εισήγαγε πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό στο Ενιαίο Μητρώο Προδικαστικών Ερευνών σύμφωνα με το Μέρος 3 του άρθρου. 296 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας – χουλιγκανισμός. Η κύρωση του άρθρου προβλέπει φυλάκιση μέχρι πέντε ετών. Λογικά η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Και φαίνεται ότι η αστυνομία υιοθέτησε αυτή την αρχή. πληροφορία αναφέρει ότι η Βικτώρια κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον επίσκοπο Παύλο που φέρει το ηλεκτρονικό βραχιόλι! Συνελήφθη με το άρθρο 63.

Η Victoria Kokhanovska κρατήθηκε σύμφωνα με το άρθρο. 208 του Ουκρανίας για χουλιγκανισμό!
Βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Pechersk. Πληροφορίες από τον δικηγόρο της.

Κατά την απαγωγή σύλληψη η μεταχείριση ήταν απάνθρωπη οι εικόνες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

dimpenews.com