ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Ωμός Σατανισμός. Σατανιστική δημόσια τελετή της Μαντόνα συμβόλου-ειδώλου της Δυτικής βαρβαρότητας! Η Μαντόνα διαπομπεύει Ιησού και Μυστικό Δείπνο αλλά και την Παναγία σε photoshoot για περιοδικό εμπνευσμένο από τελευταίο της φιλμ! ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ.

Πολιτισμική γενοκτονία.. Ωμός Σατανισμός. Σατανιστική δημόσια τελετή της Μαντόνα συμβόλου-ειδώλου της Δυτικής βαρβαρότητας! Η Μαντόνα διαπομπεύει Ιησού και Μυστικό Δείπνο αλλά και την Παναγία σε photoshoot για περιοδικό εμπνευσμένο από τελευταίο της φιλμ! Η Δύση έχει τον αντίθεό της που τον διακονεί με τις πολιτικές της την αντι-ηθική της και το Αντίχριστο πνεύμα της. Υποπολιτιστικά ”επιτεύγματα” σαν αυτό αποτελούν δημόσιες τελετουργίες και επικλήσεις προς τον θεό των ελίτ τον Μαμωνά του υπερκέρδους προς αποκόμιση δύναμης και εδραίωσης των σκοτεινών δυνάμεων επί της γης…

Η Μαντόνα κατηγορήθηκε ότι «κοροϊδεύει τον Ιησού» με τη «βλάσφημη» φωτογράφιση photoshoot του Μυστικού Δείπνου.(mirror) Η Madonna έχει προκαλέσει οργή για μια φωτογράφιση θρησκευτικής έμπνευσης για το Vanity Fair, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «προσβλητική» και «βλασφημία» από τους επικριτές της και είναι χειρίστης μορφής σατανισμός. Η 64χρονη τραγουδίστρια έχει ποζάρει για το ‘icon τεύχος’ της έκδοσης, που είναι μια συνεργασία της γαλλικής, της ιταλικής και της ισπανικής έκδοσης του μηνιαίου περιοδικού. Η φωτογράφιση περιλαμβάνει τη Μαντόνα που υποδύεται τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο, περιτριγυρισμένη από δώδεκα ”αποστόλους” θηλυπρεπείς ή γυναίκες ακαθόριστου φύλου ερμαφρόδιτα όντα. Ο Μυστικός Δείπνος μετατρέπεται σε ένα συμπόσιο οργιαστικό σε ένα σουρεαλιστιό Μεγάλο Φαγοπότι ή και ”Γεύμα Ηλιθίων” προσφερόμενο ως συσσίτιο στην εποχή της πολιτισμικής ένδειας της Δύσης. Φορά ένα κρεμ ρούχο με κόκκινο κάλυμμα από πάνω. Η αντιστροφή της εικόνας του αναμάρτητου Ιησού ως του πλέον έκφυλου είναι σατανισμός. Δεν είναι ο σατανισμός της ψευδο Μαντόνα που άλλωστε είναι εγνωσμένης απαξίας αλλά εδώ πρόκειται για το σατανισμό της ίδιας της Δύσης αφού η ψευδοΜαντόνα είναι το είδωλο ίνδαλμα της πολιτισμικής βαρβαρότητας και υποκουλτούρας της.Η ψευδομαντόνα στον αντίποδα της πραγματικής Μαντόνα.

Η Μαντόνα κυκλοφόρησε ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ως Ιησούς, η Παναγία και δαίμονας. H τραγουδίστρια είναι και η σκηνοθέτης αυτής της ταινίας. Δημιούργησε την ταινία με το ντουέτο Ιταλών φωτογράφων Luigi και Yango κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης για το τεύχος Φεβρουαρίου του ιταλικού VanityFair. Η Μαντόνα κοροϊδεύει τον Ιησού, τη Μαρία και τα μωρά στην πρόσφατη φωτογράφισή της στο εξώφυλλο για το Vanity Fair! Οι νέες φωτογραφίες της Madonna για το Vanity Fair-Italia την απεικονίζουν ως Μαρία, Ιησού και φορώντας ένα απαίσιο φόρεμα που απεικονίζει μωρά.

Η Μαντόνα κοροϊδεύει τον Ιησού, τη Μαρία και τα μωρά στην πρόσφατη φωτογράφισή της στο εξώφυλλο για το Vanity Fair.

Μια άλλη φωτογραφία – που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του ειδικού τεύχους – φαίνεται να δείχνει τη βραβευμένη με Grammy να υποδύεται την Παναγία, φορώντας ένα εξωφρενικό headpiece.

Οι πρωταγωνιστές κανιβαλίζουν τρώνε καρδιές στο αποκρυφιστικό οργιώδες δείπνο .. μαινάδες.. και τι καρδιές υποτίθεται ότι τρώνε από την χαρακτηριστική καθολική εικόνα την καρδιάς του Ιησού..το τραπέζι είναι γεμάτο κόκκινα στίγματα που παραπέμπουν κα σε αίμα βαμπιρισμός…… θηρία, θηρίο Πολιτισμικό θηρίο πολιτισμική θηριωδία..

Είναι σχιζοφρενείς εγκληματίες υπεύθυνοι για μαζικό έγκλημα για πολιτισμική γενοκτονία .έτσι γαλουχούν και διαπαιδαγωγούν τη νεολαία είναι στρατολόγοι σατανισμού. Πρέπει να πέσουν σαν εωσφόροι και θα πέσουν..

Η Μαντόνα βγάζει απροκάλυπτα και στο προσκήνιο τις αρχές και τις αξίες της Δύσης… H pop κουλτούρα του σατανισμού επί σκηνής.. Άλλος είναι ο σατανισμός των μυστικών εταιριών και μυήσεων της ελίτ πιο λόγιος πιο καμουφλαρισμένος πιο λεπτεπίλεπτος πιο διακριτικός πιο πνευματιστικός ώσπου να γίνουν τ΄……..Αποκαλυπτήρια και να επιστέψουν τα αργύρια λέγοντες ”ήμαρτον παραδούς αίμα αθώον” … Ζούμε και την Πολιτισμική Προδοσία…

dimpenews.com