Kαθηγητής Νομικής Francis A. Boyle: το Πεντάγωνο ενέχεται σ’ ανάπτυξη επιθετικού βιολογικού όπλου covid19 και βιολογικών όπλων εμβολίων mRNA!Tελικός στόχος DARPA,Πενταγώνου, FDA,CDC,CIA κ.α είν’ ο έλεγχος και η μείωση πληθυσμού, υπερκέρδη. Παγκόσμια υπερθνησιμότητα 12.000.000! 300.000 Αμερικανοί δολοφονήθηκαν από αυτά τα εμβόλια βιολογικά όπλα mRNA. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Francis Anthony Boyle δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις και ειδήμονας στα βιολογικά όπλα δηλώνει: το Πεντάγωνο ενέχεται σ’ ανάπτυξη επιθετικού βιολογικού όπλου covid19 όσο και των βιολογικών όπλων εμβολίων mRNA! Ο τελικός στόχος DARPA,Πενταγώνου, FDA,CDC,CIA κ.α είν’ ο έλεγχος και η μείωση πληθυσμού και υπερκέρδη. Παγκόσμια υπερθνησιμότητα 12.000.000!

Η FDA συμμετείχε στην ανάπτυξη του Covid-19 ως επιθετικού βιολογικού όπλου πολέμου στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, BSL 3 (Βιοασφάλεια Επίπεδα 3). Ήταν το Πεντάγωνο που αγόρασε, πλήρωσε και κατασκεύασε αυτά τα βιολογικά όπλα εμβολίου mRNA. Ο τελικός στόχος της DARPA, του Πενταγώνου, του FDA, του CDC, της CIA κ.λπ. είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού, κερδίζοντας παράλληλα χρήματα. Αν διαβάσετε τις σύγχρονες αναφορές από όλον τον κόσμο υπήρξε μια υπερθνησιμότητα περί τα 12.000.000 άτομα.”

”θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο ακροατήριο σας πάνω στο δελτίο τύπου του 2013 από όπου προέρχονται αληθινά αυτά τα βιολογικά όπλα τα εμβόλια mRNA. H DARPA δίνει στη Moderna Therapeutics μια επιχορήγηση που θα μπορούσε να φτάσει ως τα 25.000.000 δολάρια για ν΄αναπτύξει θεραπείες στη βάση του mRNA. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η DARPA είναι το Πεντάγωνο. Αυτό είναι το Πεντάγωνο που αγόρασε, πλήρωσε και φαντάστηκε αυτά τα βιολογικά όπλα τα εμβόλια mRNA. To Fort Detrick ενέχεται στην ανάπτυξη του covid19 το βιολογικό όπλο επιθετικού πολέμου στο Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας BSL (επίπεδο 3 βιοασφάλειας). Το Πεντάγωνο δηλ. παίζει πάνω σε 2 ταμπλό. Αναπτύσσει το όπλο και τα διατεινόμενα εμβόλια που είναι επίσης όπλα. Αλλά η απόδειξη είναι εδώ… Μιλάμε για ποινική ευθύνη..

Στο βιβλίο μου ”Αντισταθείτε στην ιατρική τυραννία” εξηγώ γιατί οι διευθυντές των εταιριών που αναπτύσσουν αυτά τα βιολογικά εμβολιακά όπλα mRNA είναι υπεύθυνοι είναι ένοχοι για δολοφονία και συνωμοσία στη διάπραξη εγκλήματος. Και εσείς είδατε την τελευταία εβδομάδα την αναφορά της Πορτογαλίας σύμφωνα με την οποία πάνω από 300.000 Αμερικανοί δολοφονήθηκαν από αυτά τα εμβολιακά βιολογικά όπλα mRNA. Eπoμένως αυτό είναι πολύ σοβαρό.Λοιπόν εμείς δεν μπορούμε ν΄ανεχθούμε ότι ένας μεγάλος αριθμός Αμερικανών δολοφονήθηκαν από τους ναζί που διευθύνουν αυτές τις εταιρίες. Κι αν εσείς κοιτάξετε την ” Εμβολιακή Απόφαση”είναι φανερό ότι εδώ έχουμε μια διπλή παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης επί της πειραματικής ιατρικής. Είναι ακριβώς γι αυτό που η αμερικάνικη κυβέρνηση δίωξε τους ναζί γιατρούς στη Νυρεμβέργη. Και κάποιοι εκτελέστηκαν. Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής. Αλλά αυτό σας δίνει μια ιδέα της σοβαρότητας της κατάστασης. Δευτερευόντως όπως το λέω στον ακριβή τίτλο ”Εμβολιακή Απόφαση” πρόκειται για ένα έγκλημα της Νυρεμβέργης κατά της ανθρωπότητας. Επιτρέψτε μου να σας διαβάσω τον ορισμό ενός εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας σύμφωνα με τη Νυρεμβέργη.( τον διαβάζει).. Ο αμερικάνικος λαός αντιμετωπίστηκε εδώ όπως οι Γερμανοί εβραίοι από τους ναζί. 300.000 Αμερικανοί είναι νεκροί.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΔΩ

-Μέλη της κυβέρνησης μας είναι επίσης ένοχοι;

-Αυτό εξαρτάται βέβαια από το FDA που αποδέχθηκε αυτά τα εμβόλια mRNA βιολογικά όπλα. Παραβίασαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης επί του ιατρικού πειραματισμού κι διέπραξαν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με Νυρεμβέργη και θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι είναι υπεύθυνοι και δύνανται να ενέχονται στη δολοφονία και στη συνωμοσία για διάπραξη εγκλήματος… Το βιβλίο μου ουσιαστικά αντιμετωπίζει τους Γ Διευθυντές και τους Επιστημονικούς Διευθυντές για τα εμβολιακά mRNA βιολογικά όπλα. Aλλά ομοίως οι υπάλληλοι του FDA που αποδέχθηκαν οφείλουν να λογοδοτήσουν. Ο FDA επίσης ενέχεται στην ανάπτυξη του κόβιντ 19 ως ένα βιολογικό όπλο επιθετικού πολέμου στο πανεπιστήμιο Β Καρολίνας. Επιτρέψτε μoυ να σας διαβάσω το συμβόλαιο που αναφέρει ποιός βοήθησε ν΄αναπτύξει αυτό το πράγμα ανάμεσα στα άλλα το ”Εθνικό Κέντρο Τοξικολογικών Ερευνών”, FDA. Επομένως τα ίδια πρόσωπα το FDA o ίδιος θεσμός που υιοθετεί αυτά τα όπλα τα βιολογικά όπλα επιθετικού πολέμου αυτά τα ναζιστικά εμβολιακά βιολογικά όπλα αναμίχθηκαν στην ανάπτυξη του covid19 ενός επιθετικού βιολογικού όπλου.

Το CDC έχει επίσης ευθύνη. Η νυν διευθύντρια η Walensky διορίστηκε από Μπάιντεν τελείωσε ιατρική στο Χάρβαρντ που επίσης ενέχεται στην ανάπτυξη του κόβιντ 19 στο πανεπιστήμιο της Β Καρολίνα επίπεδο βιοασφάλειας 3 με τον Ralph Baric αλλά και με τον FDA.

Από την εποχή του Ρίγκαν το FDA ενέχεται μέχρι στο λαιμό στην ανάπτυξη επιθετικών βιολογικών όπλων πολέμου. Το CDC έχει μακρά ιστορία εμπλοκής σε επιθετικά βιολογικά όπλα που χρονολογείται από την κυβέρνηση Reagan, η οποία εξουσιοδότησε το CDC να στέλνει πράκτορες βιολογικού πολέμου στον Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ ελπίζοντας θα τα χρησιμοποιούσε εναντίον του Ιράν. Μετά το τέλος του Ά πολέμου του Κόλπου οι Αμερικανοί στρατιώτες επέστρεψαν στην θέση και ανατίναξαν τα βιολογικά εργαστήρια και αυτοί μολύνθηκαν. Σε συναφές ντοκιμαντέρ είχα πει από το 2009 ότι πρόκειται για μια καταστροφή που έρχεται. Από το 2001 ήμουν ο πρώτος που είχα καταγγείλει ότι το Αmerithrax προερχόταν από ένα αμερικάνικο όπλο βιολογικού πολέμου ενός εξοπλιστικού προγράμματος κι ενός εργαστηρίου. ήταν στις 3 Νοέμβρη στο Θεολογικό Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που ήταν το Συμβούλιο για μια υπεύθυνη Γενετική κι όπου εμψύχωνα ένα εργαστήρι για τα όπλα βιολογικού πολέμου. Εκεί το είπα ύστερα δημοσιοποίησα τις απόψεις μου στο FOX TV ως και στο BBC και έπειτα έδωσαν εντολή και με έκοψαν από όλα τα μέσα και δεν μου ξαναπήραν συνέντευξη σε κανένα μεγάλο δυτικό μέσο.

Ο τελικός στόχος της DARPA, του Πενταγώνου, του FDA, του CDC, της CIA κ.λπ. είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού, κερδίζοντας παράλληλα χρήματα. Αν διαβάσετε τις σύγχρονες αναφορές από όλον τον κόσμο υπήρξε μια υπερθνησιμότητα περί τα 12.000.000 άτομα. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο τελικός στόχος. Η φημισμένη ντιρεκτίβα του Χ Κίσινγκερ για την εθνική ασφάλεια 10/4/1974 ότι είναι στο συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ η πολιτική μας να είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού. οdysee 23/4/23

dimpenews.com