Προβοκάτσια! Μεγάλη πυρκαγιά στο Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού στη Λευκωσία στην Κύπρο! ΒΙΝΤΕΟ

Προβοκάτσια. Πυρκαγιά ξέσπασε στο Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης στη Λευκωσία, στην πρωτεύουσα της Κύπρου.Όπως και να έχει αυτή η εικόνα προσβάλει εθνικά συμφέροντα Κύπρου και Ελλάδας τις εκθέτει οπότε είναι αντεθνικός δάκτυλος.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/04) στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα εναέριο κλιμάκιο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, ολόκληρη η οροφή τυλίχθηκε στις φλόγες.

Μεγάλη πυρκαγιά στο ρωσικό πολιτιστικό κέντρο στη Λευκωσία ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, με αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι ήταν ορατός ένας μεγάλος καπνός καθώς οι φλόγες φαινόταν να τυλίγουν το εξωτερικό του κτιρίου τονίζει το cyprus-mail.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, λήφθηκε κλήση γύρω στη 13:45 και περίπου πέντε φορτηγά έχουν μεταβεί στην περιοχή για να σβήσουν τη φωτιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία είπε ότι προσπαθούν επίσης να προσδιορίσουν σε ποιο σημείο ξεκίνησε η φωτιά καθώς η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και οι περαστικοί και όσοι είχαν φύγει από τις κοντινές τοποθεσίες απωθήθηκαν.

«Η ζέστη είναι αφόρητη», είπε ένας περαστικός.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κέττης είπε ότι το πολιτιστικό κέντρο ανακαινίζεται αυτή τη στιγμή.

«Η φωτιά βρίσκεται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του κτιρίου. Γίνονται προσπάθειες για την κατάσβεση [της φωτιάς] από τους πυροσβέστες και διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν άνθρωποι στο κτίριο», πρόσθεσε.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυρσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή η πυρκαγιά ήταν στο ρωσικό πολιτιστικό κέντρο το οποίο βρισκόταν υπό ανακαίνιση αναφέρει το κυπριακό sigma.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβεστικά οχήματα, βραχιονοφόρο όχημα, αστυνομία και ασθενοφόρο.

Έγινε πρόσβαση στην οροφή του κτιρίου για πλήρη κατάσβεση ως επίσης και κατάσβεση εσωτερικά μικροεστιών. Αρχικά αναφέρθηκε από κάποιες πηγές ότι υπήρξε επίθεση με βόμβες μολότοφ κάτι που ως στιγμής δεν επιβεβαιώνεται. Μοιάζει περισσότερο με δολιοφθορά κάποιο σαμποτάζ….εκεί θα πρέπει και να στραφούν οι έρευνες αφού εντοπίσουν το αρχικό σημείο αφετηρίας της φωτιάς..

dimpenews.com