Ο Υπ. Υγείας Τουρκίας λέει ότι ο Ερντογάν ”είναι καλά και η ιογενής γαστρεντερίτιδα μειώθηκε και σας χαιρετά”……..ή σας αποχαιρετά;!

Ο Ερντογάν αναβάλλει την τηλεδιάσκεψή του για τα on line εγκαίνια του πρώτου πυρηνικού σταθμού της χώρας του Akkuyu για τις 4 μ.μ. τοπική ώρα. Η προεκλογική ταράτα πάει πίσω.. Ενώ ο Υπουργός Υγείας Bakan Koca δίνει ένα ανακοινωθέν για την υγεία του Τούρκου Προέδρου. Από αναβολή σε αναβολή…….

«Ο Πρόεδρός μας είναι καλά στην υγεία του».
«Θα συνεχίσει το έργο του το συντομότερο δυνατό». “Ήμουν μαζί του το πρωί. Η επίδραση της λοίμωξης γαστρεντερίτιδας που είχε περάσει έχει μειωθεί.” «Μίλησα με τον Πρόεδρό μας, σας χαιρετά» … ή σας αποχαιρετά;”Εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμπατριώτες μας που προσευχήθηκαν για αυτόν, που μετέφεραν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.”

Ο Πρόεδρος Ερντογάν θα παραστεί στην Πρώτη Τελετή Παράδοσης Πυρηνικού Καυσίμου σήμερα μέσω ζωντανής σύνδεσης είχαν ανακοινώσει νωρίτερα τα τούρκικα μέσα αλλά προς το παρόν η ώρα εμφάνισης Ερντογάν αναβάλλεται για αργότερα με τις φήμες για την υγεία του να οργιάζουν διεθνώς.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε άλλη μια ημέρα εμφανίσεων λόγω ασθένειας, λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία.

Έχοντας ήδη ακυρώσει τις συναντήσεις της Τετάρτης, ο Ερντογάν έχει πλέον ακυρώσει και το πρόγραμμά του για την Πέμπτη..

Τον βλέπουν αλλά δεν φαίνεται……

Διάφοροι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι τον είδαν αλλά προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί πουθενά μετά την αδιαθεσία που παρουσίασε στη συνέντευξη..

dimpenews.com