Πρωτομαγιά, οι Ρώσοι ισοπεδώνουν με βομβαρδισμούς τους Ναζί του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! Φωτιά στη…. νύχτα.. ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτομαγιά, οι Ρώσοι ισοπεδώνουν με βομβαρδισμούς τους Ναζί του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! Πριν 73 χρόνια σαν σήμερα αυτοκτόνησε ο Χίτλερ και υψώθηκε η σημαία νίκης στο Raichstag. Αυτή τη μέρα επέλεξαν οι Ρώσοι για ν΄αποτελειώσουν τη ναζιστική παλινόρθωση στην Ουκρανία.. Φωτιά στη νύχτα!!! Ρωσικές επιθέσεις σε πολλές στρατηγικές θέσεις του εχθρού σε ευρύ φάσμα πόλεων όπως Pavlograd, Kramatorsk, Ντνίπρο, Avdeevka, Κίεβο, Χερσώνα…κ.α Οι Αμερικανικοί Patriot ήταν αναποτελεσματικοί έναντι των ρωσικών πυραύλων…

Aπό θαλάσσης και αέρος σφυροκόπημα. 17 ρώσικα στρατηγικά βομβαρδιστικά απογειώθηκαν για να χτυπήσουν και 11 ρώσικα πολεμικά πλοία πλέουν προς Μαύρη Θάλασσα για να πάρουν θέσεις μάχης…Αρχικές αναφορές Ουκρανών αξιωματούχων ότι και 2 ρωσικά υποβρύχια έχουν παρατηρηθεί να φεύγουν από το λιμάνι της Σεβαστούπολης προς τη Μαύρη Θάλασσα.Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί στη Μαύρη Θάλασσα 4 πυραυλοφόρα ρώσικα πλοία που μπορούν να έχουν έως και 24 πυραύλους Kalibr.

Επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους αναφέρθηκαν από την περιφέρεια Dnepropetrovsk. Φαίνεται ότι μέρος της διαφαινόμενης «αντεπίθεσης» μόλις χτυπήθηκε στο Pavlograd. Μια άλλη μεγάλη έκρηξη που αναφέρθηκε τώρα κοντά στην πόλη Kramatorsk στην περιοχή του Ντόνετσκ, οι αναφορές δείχνουν ότι πρόκειται πιθανώς για μια άλλη ουκρανική αποθήκη όπλων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα αεράμυνας S-300 και οι αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού καταστράφηκαν κατά τις αεροπορικές επιθέσεις της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στην πόλη Ντνίπρο.

Τουλάχιστον πέντε εκρήξεις ακούστηκαν στο Kramatorsk, το οποίο προσωρινά καταλαμβάνεται από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, και κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πυραύλους που έπεσαν σε περιοχές όπου εδρεύει προσωπικό και στρατιωτικός εξοπλισμός των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρωτομαγιά οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους Ναζί διαλύουν καίνε τα προκεχωρημένα φυλάκια του ναζιστικού ΝΑΤΟ. Στις 30 Απριλίου 1945, ενώ ένας στρατιώτης του Κόκκινου Στρατού ύψωσε τη σημαία της νίκης στο κτίριο Raichstag στο Βερολίνο, κι ο Χίτλερ έβαζε τέλος στην ζωή του με δηλητήριο στο καταφύγιό του σε άλλο μέρος της πόλης. Πριν 73 χρόνια σαν σήμερα πέθανε για πάντα ο ναζισμός. Αυτή τη μέρα επέλεξαν οι Ρώσοι για να ξανατελειώσουν τ΄απομεινάρια του στην Ουκρανία. Μαζικές αεροπορικές επιδρομές σε εξέλιξη στο Pavlograd στην περιφέρεια του Dnepropetrovsk στις θέσεις του ΝΑΤΟ. πάνω από 15 βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από ρώσικες βάσεις τις τελευταίες ώρες ..


Έχει ήδη επιβεβαιωθεί η αναχώρηση 10 άλλων αεροπλάνων. Οι πιο ισχυρές εκρήξεις: ο ρωσικός στρατός χτύπησε το κέντρο μεταφοράς των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ρουκέτες και οβίδες εκρήγνυνται στο Pavlograd. Τρένα με εξοπλισμό και αποθήκες πυρομαχικών χτυπήθηκαν.
Αυτός ο σιδηροδρομικός κόμβος χρησιμοποιείται για την προμήθεια και μεταφορά εφεδρειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Τουλάχιστον 9 ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95M μεταφέρονται επί του παρόντος από την αεροπορική βάση Olenya στη βορειοδυτική Ρωσία με κατεύθυνση νότια. Αυξάνεται η πιθανότητα νέας πυραυλικής επίθεσης κατά στόχων στην Ουκρανία.


Σμήνος των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στον ουρανό: ένα προληπτικό χτύπημα προκαλείται σε εχθρικούς στόχους πριν από μια αντεπίθεση
Μέχρι και 16 (ή 14) στρατηγικά βομβαρδιστικά έχουν ανέβει στον ουρανό από διαφορετικές αεροπορικές βάσεις και πετούν προς την Ουκρανία. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα φτάσουν στη γραμμή εκτόξευσης των πυραύλων κρουζ. Αυτό αναφέρουν κανάλια που συνδέονται με τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.
Επίσης στον ουρανό βρίσκονται drones καμικάζι Shahid/Geran, ένα από αυτά έχει ήδη πλήξει έναν στρατιωτικό στόχο στο Pavlograd, μετά τον οποίο μια ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιές συνεχίζονται στην πόλη. Η μεγάλη επίθεση είναι μπροστά η νύχτα θα είναι μεγάλη…

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 με πυραύλους κρουζ επί του αεροσκάφους απογειώθηκαν από το Μούρμανσκ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν ήδη 17 αεροσκάφη στον αέρα, το αθροιστικό χτύπημα των οποίων είναι 100 πύραυλοι κρουζ. Μια τέτοια μαζική αναχώρηση έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής μόνο 2 φορές – στις 24 Φεβρουαρίου και στις 10 Οκτωβρίου 2022.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε μια ισχυρή πυραυλική επίθεση στην περιοχή Dnipropetrovsk: Πύραυλοι κρουζ X-101 συντρίβουν ενεργά τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Pavlodar-1 και Pavlodar-2, καταστρέφοντας τρένα με εξοπλισμό και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Περίπου οκτώ αφίξεις καταγράφηκαν στις αποθήκες και στον χώρο των αποθηκών, ενώ ελήφθησαν πληροφορίες και για ζημιές σε τρένα και στη σιδηροδρομική γραμμή.

Ήταν καιρός να γίνει αυτό: είναι από το Pavlodar που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στέλνουν τις εφεδρείες τους στο Kramotorsk, το Slavyansk και το Bakhmut. Εδώ οι Ουκροναζί συγκεντρώνουν δυνάμεις για τη διαφημισμένη τους «αντεπίθεση».

Το Kramatorsk και το Dnepropetrovsk είναι σημαντικά σημεία επιμελητείας μέσω των οποίων οργανώνεται ο εφοδιασμός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε διαφορετικές κατευθύνσεις του μετώπου. Είναι πιθανό τα χτυπήματα που προκαλεί ο ρωσικός στρατός να έχουν καταστρέψει τις στρατιωτικές εφεδρείες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τις οποίες σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει ο ουκρανικός στρατός στην προαναγγελθείσα επίθεση.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μικολάιβ λέει ότι έχει λάβει πληροφορίες ότι εκατοντάδες πύραυλοι είναι πιθανό να εκτοξευθούν στην Ουκρανία τις επόμενες ώρες και ζητά από τους κατοίκους να μην αγνοούν τους συναγερμούς.Oι ουκρανικές πηγές πιστεύουν ότι η μεγάλη ρώσικη επίθεση θ΄αρχίσει σήμερα στις 2 τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποστράτηγος Βλαντιμίρ Ολέινικ, ο οποίος διοικούσε τις μονάδες εδαφικής άμυνας, σκοτώθηκε κοντά στο σπίτι του στο Κίεβο.

Το tv5: ”Αρκετές περιοχές της χώρας έγιναν ξανά στόχος ρωσικών επιδρομών, τη νύχτα της Κυριακής 30 Απριλίου προς τη Δευτέρα 1 Μαΐου. Η αντιαεροπορική άμυνα ακούστηκε ιδιαίτερα στο Κίεβο. Η περιοχή Pavlohrad στην περιφέρεια Dnipropetrovsk χτυπήθηκε επίσης, προκαλώντας αρκετούς τραυματισμούς. Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες στην (κατεχόμενη) Χερσώνα. (σσ αρκετές εκρήξεις ακούστηκαν τη νύχτα στο Κίεβο από ρώσικους πυραύλους. Τα ουκρανικά αντιαεροπορικά σε ισχύ)

Η στρατιωτική διοίκηση της περιοχής Χερσώνα (νότια) αναφέρει ότι ο ρωσικός βομβαρδισμός προκάλεσε το θάνατο ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων τριών.

“Ο ρωσικός στρατός στόχευσε κατοικημένες γειτονιές σε κατοικημένες περιοχές της περιοχής και ένα επίσημο κτίριο στο κέντρο της Χερσώνας”, δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής στρατιωτικής διοίκησης Oleksandr Prokudin στο Telegram. Η Ρωσία θα εξέταζε μια επίθεση στο νότο «αν αποτύχει η πιθανή ουκρανική αντεπίθεση», αναφέρει το ISW.

Στην τελευταία έκθεσή του, το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου (ISW) επικαλείται ρωσικές πηγές που έλεγαν ότι «οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα πραγματοποιούσαν τη δική τους επίθεση στη νότια Ουκρανία εάν αποτύγχανε η πιθανή ουκρανική αντεπίθεση».

Σύμφωνα με το ISW, το οποίο μεταδίδει πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, «υψηλοί Ρώσοι αξιωματούχοι και αξιωματούχοι επιβολής του νόμου συζητούν πιθανούς υποψηφίους για να ηγηθούν των διαφόρων περιοχών της Zaporizhia Oblast που βρίσκονται επί του παρόντος υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, ως περαιτέρω απόδειξη των ρωσικών σχεδίων στη νότια κατεύθυνση»…

Οι πιο μεγάλες ιδέες θα παραμείνουν μαύρες κλωστές στη μαύρη νύχτα, θα προκαλέσουν τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό σε όσους σκοντάφτουν πάνω τους εάν δεν τις εφαρμόσουμε στη διαμόρφωση της σημερινής μέρας.. Κρίνεται το ζήτημα της ύπαρξής μας. Η μεγαλύτερη ιδέα θα πεθάνει εάν εμείς δεν τη μορφοποιήσουμε επιδέξια…Είναι ξεκάθαρο: η ολισθηρή, υδρόγεια κοιλιά της μπουρζουαζίας ήταν ένα κακό μέρος για χτίσιμο.” (παράφραση από Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι)

dimpenews.com