Έντρομος ο Μακρόν από την επανάσταση στη Γαλλία επαναφέρει τους υγειονομικούς σ΄αναστολή που αρνήθηκαν υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό κατά covid19!

Έντρομος ο Μακρόν από το κλίμα επανάστασης εναντίον του που σαρώνει σαν πυρκαγιά τη Γαλλία και επαναφέρει τελευταίος και καταϊδρωμένος στα μέσα Μάη τους υγειονομικούς που είχε αποκλείσει λόγω της άρνησης τους να ενδώσουν στον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό κατά covid19.

Την είδηση αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien σήμερα….

Οι υγειονομικοί που είχαν αρνηθεί να υποβληθούν στην υποχρέωση εμβολιασμού κατά του Covid-19 και οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή το φθινόπωρο του 2021, θα μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους στα μέσα Μαΐου.

Θα ξαναρχίσουν τις υπηρεσίες τους τις επόμενες εβδομάδες. Οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και έχουν ανασταλεί, θα μπορούν να επιστρέψουν στον χώρο εργασίας τους από τα μέσα Μαΐου, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φρανσουά Μπράουν σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε αυτήν την Κυριακή στο Pays Briard.

«Η οδηγία είναι έτοιμη. Θα το υπογράψω στις αρχές κιόλας της επόμενης εβδομάδας (Σημείωση συντάκτη: από 2 Μαΐου). Το εκτελεστικό διάταγμα θα είναι για τα μέσα Μαΐου», είπε ο υπουργός στην τοπική εφημερίδα.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί τη δημοσίευση σύστασης της Ανώτατης Αρχής για την Υγεία (HAS) για άρση της υποχρέωσης εμβολιασμού για τους υγειονομικούς, που ισχύει από το φθινόπωρο του 2021, ενόψει ευνοϊκού επιδημικού πλαισίου. Αρκετές χιλιάδες επαγγελματίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων υγειονομικών, γιατρών, νοσοκόμων και άλλων εργαζομένων στα νοσοκομεία, είχαν τεθεί σε αναστολή μετά την άρνησή τους να συμμορφωθούν με αυτήν την υποχρέωση.

dimpenews.com