Η γαλλική βουλή ψήφισε κατάργηση νόμου υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά covid19 για υγειονομικούς και επιστροφή ανεμβολίαστων! Το διακύβευμα σ’εκλογές στην Ελλάδα αν υπήρχε Δημοκρατία θα έπρεπε να ήταν η ίδια η Δημοκρατία που για 3 χρόνια τέθηκε υπό αναστολή…

Αυλαία στο θέατρο του παραλόγου και στη Γαλλία. Στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση με ψήφους 157 υπέρ και 137 κατά υπερψηφίστηκε η πρόταση νόμου που επιτρέπει την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών σε αναστολή παρά την αντίθετη θέση της κυβέρνησης και της μειονότητας της.

Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση ψήφισε την κατάργηση του νόμου για την υποχρέωση εμβολιασμού κατά covid19 των υγειονομικών
Οι Γάλλοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της κατάργησης του νόμου που θεσπίζει την υποχρέωση εμβολιασμού κατά του Covid-19 των υγειονομικών, μετά από ψηφοφορία το πρωί της Πέμπτης.

Με 157 ψήφους υπέρ και 137 ψήφους κατά, η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε ως εκ τούτου το νέο νομοσχέδιο σε πρώτη ανάγνωση, πριν κατατεθεί στη Γερουσία.

Αυτή η ψηφοφορία έρχεται ελαφρώς παράταιρη με την ανακοίνωση που έκανε την Κυριακή ο υπουργός Υγείας, Φρανσουά Μπράουν, ο οποίος ανέφερε ότι ο νόμος θα ανασταλεί, αλλά δεν έκανε λόγο για κατάργηση.

«Αυτοί οι υγειονομικοί θα αποκατασταθούν. Τις τελευταίες εβδομάδες συγκέντρωσα όλους τους ενδιαφερόμενους, γιατί θέλω να γίνει η επανένταξη, αλλά σε καλές συνθήκες», είπε σε συνέντευξή του στο Pays Briard πριν διευκρινίσει ότι «το εκτελεστικό διάταγμα θα είναι για τα μέσα Μαΐου».

Η ανακοίνωση αυτή αναμενόταν αφού από τις 30 Μαρτίου η HAS (ανώτατη υγειονομική αρχή), συνιστά τη λήξη της υποχρέωσης εμβολιασμού των υγειονομικών κατά του Covid-19.

Η θέση του HAS ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για τον υπουργό Υγείας, Francois Braun, ο οποίος είχε υποσχεθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ότι θα ακολουθήσει τις συμβουλές του ιδρύματος.

Οι επαγγελματίες υγείας έπρεπε να βεβαιώσουν από τον Σεπτέμβριο του 2021 ένα πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμών για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους!

Οι υγειονομικοί έγιναν δια του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού από υγειονομικοί από γιατροί πειραματόζωα...

Ο ευτελισμός της επιστήμης και της ιατρικής ιδιότητας η υποβάθμιση του κύρους και της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας θα μείνει παροιμιώδης στην ιστορία της Ιατρικής. Από γιατροί κατέληξαν συνεργάτες ενός καθεστώτος που κονιορτοποίησε τον κώδικα της Νυρεμβέργης που ξύπνησε μνήμες υγειονομικού ναζισμού. Η ιατρική ως επιστήμη έχασε την ανεξαρτησία και αξιοπιστία της.. Υποδουλώθηκε στις Big Pharma…H ελευθερία της ακαδημαικής έρευνας καταστρατηγήθηκε ο Μεσαίωνας επικράτησε στήσανε δικαστήρια και δικάσανε Γαλιλαίους…νομπελίστες σαν τον Λικ Μοντανιέ…και μη…..

Μια μαύρη σελίδα κατάμαυρη στη ιστορία της λευκής ποδιάς……η λευκή μπλούζα χρωματίστηκε πήρε χακί χρώμα ο γιατρός επιστρατεύθηκε σε άσκηση υποχρεωτικών πειραμάτων επί πληθυσμού. η λευκή μπλούζα πήρε κομματικό χρώμα….η ανεξαρτησία της επιστήμης ακυρώθηκε..Η λευκή μπλούζα υποτάχθηκε στην έγχρωμη πολιτική σκοπιμότητα. Επικράτησε η τηλε-ιατρική προπαγάνδας οι τηλεκήρυκες σωτήρες γιατροί με κοστούμια κι ακαταδίωκτο που έδιναν εντολές στον κοσμάκι… Υγειονομική χούντα….και τώρα τα αργύρια…ή και το βουλευτιλίκι….

Ο υποχρεωτισμός υγειονομικής πειραματικής πράξης επί του γιατρού ήταν κατάφωρη παραβίαση της ιατρικής συνείδησης και βέβαια ο υποχρεωτισμός πειραματικού αυτοχαρακτηρισθέντος εμβολιασμού ήταν καταπάτηση τους δικαιώματος αυτοδιάθεσης και του σώματος του πολίτη.. Οι πολίτες που έγιναν πειραματόζωα που τους αφαιρέθηκε η ιδιότητα του πολίτη της αυτοδιάθεσης ως και του σώματος και της ιατρικής επιλογής που στερήθηκαν την ελευθερία με στρατιωτικό νόμο και καραντίνα που στερήθηκαν συνταγματικές ελευθερίες και αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα ξαναβαπτίζονται πολίτες και καλούνται να ψηφίσουν.. τους βασανιστές τους…. Οι χώρες της Δύσης επί κόβιντ βίωσαν τη μεγαλύτερη πολιτειακή και θεσμική εκτροπή από θεσπίσεως δημοκρατίας.

Οι πολίτες θα παραμείνουν πολίτες ή θα γίνουν οι λουλούδες του Παβλόφ της εκάστοτε εξουσίας;

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Το διακύβευμα στις εκλογές στην Ελλάδα αν υπήρχε Δημοκρατία θα έπρεπε να ήταν η ίδια η Δημοκρατία που για 3 χρόνια τέθηκε υπό αναστολή….αλλά δεν το βλέπω .. συζητούν περί τυρίου και αχλαδίου….

στην υγειά σας ρε παιδιά που έλεγε και η προφητόλαλη Κασσάνδρα της τβ… άλλωστε Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει…. ο λαός ξεροσφύρι…. όχι ξερονήσι αλλά ξεροσφύρι ….

Η Δημοκρατία δεν είναι παίγνιο, την βυθίζεις στο σκοτάδι όποτε θέλεις και ανάβεις τα Φώτα της ως κανονικότητα μόνο για εκλογές…για αναβάπτιση του ίδιου πολιτικού συστήματος που εκ των έσω την έριξε…... Υπάρχει πρόβλημα θεσμικό, πολιτειακό…

η 3ετία, ήταν η 3ετία της υγειονομικής χούντας παγκόσμιας μέσω Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δια διεθνών αλλοτριωμένων θεσμών Οργανισμών που έχει αλώσει το μεγάλο κεφάλαιο…

Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo για την Ιβερμεκτίνη: για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό. Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν το λανσάρει γιατί δεν είναι κερδοφόρο!

Η άλλη οπτική. Κορυφαίοι ειδήμονες Πανεπιστημιακοί Ιολόγοι και ο Νομπελίστας Luc Montagnier: αντενδείκνυται ο μαζικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας γιατί προκαλεί μεταλλάξεις. Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από παραλλαγές, μεταλλάξεις…

Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

dimpenews.com