Debate …..των 6…προς 6 ….στις 9! LIVE

Debate …..των 6…προς 6 ….στις 9! 6 πολιτικοί αρχηγοί προς 6 δημοσιογράφους στις 9..

Debate ….. τα γαλλικά του Βαρουφάκη δεν είναι τόσο καλά όσο τ΄άπταιστα αμερικάνικά του το déjà vu το (ντεζ α βι) το έκανε (ντεζ α βου)..

Εξαρχής ο Βαρουφάκης έκανε τη διαφορά… όλοι είπαν ”καλησπέρα σας” αυτός διαφοροποιήθηκε …..” καλώς σας βρήκα”.. στη βραχονησίδα

Κουτσούμπας τάχθηκε κατά της ανάμειξή της χώρας σε πόλεμο ΝΑΤΟ Ρωσίας στην Ουκρανία που εξ αρχής τέτοιος ήταν όπως είπε τα πολεμικά μας πλοία περιπολούν για συμφέροντα του ΝΑΤΟ σε ξένους ωκεανούς αντί να υπερασπίζονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα πάμε στο Μάλι στο Σάχελ και η Ελλάδα έτσι γίνεται στόχος αντιποίνων. Τάχθηκε κατά του εμπάργκο στη Ρωσία γιατί το τίμημα το πληρώνει ο λαός η εργατική τάξη και οι αγρότες..

Βελόπουλος το ανήκουμε στη Δύση είναι παρωχημένο καθώς σήμερα είμαστε σ’ έναν πολυπολικό κόσμο Ινδία Κίνα Ρωσία με την Δύση μονομερώς χάσαμε τη Μακεδονία τη Β Ήπειρο την Κύπρο και ίσως αύριο και τη Θράκη

O Bαρουφάκης συμφώνησε με Μητσοτάκη στο δόγμα αποτροπής για Τουρκία ενώ σκάλωσε στη βραχονησίδα όταν είπε ότι θα πλακωθεί στα τηλέφωνα σε περίπτωση θερμού επεισοδίου σε βραχονησίδα…Ο Ανδρουλάκης περιμένει από Ευρωστρατό να μας λύσει το πρόβλημα ενός σώματος που δεν υφίσταται……

Ο Ανδρουλάκης για υποκλοπές το παρακράτος χτύπησε ως και αρχηγούς του στρατού…..

Βελόπουλο τα νέα λογισμικά για καταμέτρηση ψήφων δεν τα ξέρουμε δεν μας αφήνουν να τα δούμε ….ακαταδίωκτο και διαφάνεια δεν συνάδουν με ακαταδίωκτα δεν υπάρχει δημοκρατία…. θα καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτους ….άφησε υπαινιγμού για επιχείρηση αποστασίας….από αυτού όπως είπε που έχουν το know how.

Βαρουφάκης τις εφορίες μας δεν τις ελέγχει το κράτος μας όλη η περιουσία του κράτους σε Υπερταμείο που το ελέγχουν οι ξένοι οι δανειστές ….

Ο ίδιος δικό μας FBI υπηρεσία που θα διώκει τη διαπλοκή . και θαυμαστής του Κογκρέσου..

Μητσοτάκης για Τέμπη και ΕΥΠ όχι δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ αλλά ανέλαβα τις ευθύνες μου...ο Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κίνδυνο για εθνική ασφάλεια της χώρας και δεν έπρεπε να παρακολουθείται .. είναι σκιά η υπόθεση

Τσίπρας ο κ Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ Ανδρουλάκη το Ευρωκοινοβούλιο λέει ότι τον παρακολουθούσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός γιατί τι ήταν κατάσκοπος; Δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις ο Πρωθυπουργός.

Η κατάργηση ελάχιστης βάσης εισαγωγής έγινε για να ανακατευθύνονται οι νέοι και όσοι έχουν αποκλειστεί να πηγαίνουν στα ιδιωτικά κολλέγια και πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα..είπε ο Κουτσούμπας

Βελόπουλος είμαι χριστιανός Ορθόδοξος η υποχρεωτικότητα στο εμβόλιο είναι θέμα αυτοδιάθεσης σώματος άλλωστε όποιος ήθελε το έκανε γιατί πρόστιμα σε ανεμβολίαστους συνταξιούχους από εφορία, για αμβλώσεις παίζει και το δημογραφικό ωστόσο σέβομαι το δικαίωμα η κάθε μια Ελληνίδα να κάνει ότι θέλει… που είναι οι 200 παιδοβιαστές στο 12χρονο κοριτσάκι..τις προσωπικές και πολιτικές απόψεις μου τις αντιπροσωπεύουν οι παραδοσιακές μου αξίες όχι ο ψευδοπροοδευτισμός ξένα κακέκτυπα ….και καταγγέλει χριστιανοφοβία (σσ Ο Σρόιτερ αλήθεια ποιας θρησκείας είναι αν είναι ;; τουλάχιστον ο Βελόπουλος είπε αφού τον προκάλεσε )

Βαρουφάκης καλά ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι μόνο στις ΗΠΑ…υπέρ συμμαχιών στον αριστερό χώρο..

Μητσοτάκης παραδέχεται θέλουμε 10.000 προσλήψεις στην Υγεία….παροχολογία για καλύτερους μισθούς..

Τσίπρας δεν δίνουν ούτε τα αναδρομικά σε συνταξιούχους που αποφάσισε το Συμβούλιο Επικρατείας…

Ανδρουλάκης παραδέχθηκε ο κ Μητσοτάκης σήμερα ότι δεν αποτελώ κίνδυνο για την δημοκρατία κίνδυνο αποτελώ για Νέα Δημοκρατία γι αυτό με παρακολουθούσαν .. δεν βάζουμε εμπόδια στο μη κρατικό μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο…..( σσ σοσιαλιστικό ακούγεται το τελευταίο)

Καζάκης και Βελόπουλος συναντήθηκαν προτείνοντας το νορβηγικό μοντέλο περί εξόρυξης ορυκτού πλούτου...

Βαρουφάκης οι εξορύξεις δεν είναι η λύση και προκαλούν γεωπολιτικές εντάσεις, το μέλλον είναι πλωτές ανεμογεννήτριες να προλάβουμε την πράσινη βιομηχανική ανάπτυξη (σσ Οικολόγοι, Πράσινοι, το Μέρα)

Μητσοτάκης έγιναν βήματα στον εκσυγχρονισμό σιδηροδρόμων αλλά υπήρξαν και αστοχίες …. για τον αδιανόητο θάνατο των 57 πολιτών.

Τσίπρας ένα κομματικό ρουσφέτι μια παράνομη μετάταξη κάποιου που δεν είχε την κατάλληλη εκπαίδευση οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπων στα Τέμπη.

Πράσινος και ο Ανδρουλάκης φωτοβολταικά και ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ είναι η λύση…

Κουτσούμπας απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, απολιγνιτοποίηση ευθύνεται για ενεργειακό με συνεπευθυνότητα ΝΔ Σύριζα .. ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη ο Τσίπρας. Η κοινωνικοποίηση εθνικών πόρων ενέργειας ..η Ελλάδα πλούσιος τόπος σημασία έχει το ανήκειν..

Βαρουφάκης μιλάτε στον πιο φιλελεύθερο άνθρωπο που μπορεί να υπάρξει ( σσ καθόλου αμετροέπεια) το κλίμα εμφυλίου μέσα στα πανεπιστήμια που διατηρείται προκαλείται από την Μητσοτάκη ΑΕ προς υποβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου και σπουδών οι φοιτητές μπορούν να το διαφυλάξουν όχι στην αστυνομοκρατία στα πανεπιστήμια..

Μητσοτάκης ζήτησα συγγνώμη ένα λάθος γίνεται σφάλμα όταν επαναλαμβάνεται. ο βαθμός θα μπει από όλους τους Έλληνες πολίτες ( σσ πρωτότυπη αξιολόγηση πιο ασφαλής πάντως από το σώμα εγκάθετων δοτών κομματανθρώπων που θα κάνουν σαφάρι με ιδεολογικοκομματικά κριτήρια ) Απέφυγε την αυτοαξιολόγηση δεν αυτοβαθμολογήθηκε …

Τσίπρας αν γίνουμε κυβέρνηση θα περάσουν 20.000 ακόμη στα πανεπιστήμια…αυτό που μπορεί να σώσει το αλό είναι η Ενότητα για αριστερά μιλώντας μάλλον..

150.000 κοινωνικές κατοικίες υπόσχεται ο Ανδρουλάκης..

Για υποκλοπές Ανδρουλάκης όταν υπάρχουν τέτοια εγκλήματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει να αποδίδεται δικαιοσύνη δεν απέκλεισε να κάτσει στο σκαμνί ως και ο Μητσοτάκης αν και προκλήθηκε από ερώτηση ( σσ Ειδικό Δικαστήριο;)

Ο Κουτσούμπας σε θέση δημοσιογράφου έβγαλε είδηση στις φοιτητικές εκλογές πρωτιά για Πανσπουδαστική όπως και πέρυσι μετά από χρόνια.

Είχε φθορά η κυβέρνηση μου από Τέμπη αλλά το ξεπεράσαμε αισθάνθηκα ντροπή για δήλωση αυτή πρωθυπουργού είπε ο Βελόπουλος και ζήτησε συγγνώμη από συγγενείς θυμάτων…

Η γενιά των Τεμπών είπε ο Βαρουφάκης…καταγγέλει καρτέλ ενέργειας, μηχανισμούς για κόκκινα δάνεια

Βελόπουλος έρχονται δύσκολες στιγμές εθνική Ενότητα…

Κουτσούμπας ”τα κέρδη τους ή οι ζωές μας” αυτό το σύνθημα αποτυπώνει την πορεία αυτής της ανάπτυξης ενός συστήματος της βαρβαρότητας που μας έφτασε ως εδώ όλοι οι άλλοι μέρος του προβλήματος…πριν πεινάσουμε πρέπει να μαγειρεύουμε…

Τσίπρας με σύνθημα Αλλαγή. Κάναμε λάθη…να ξανακάνουμε την Ελλάδα μια κανονική Ευρωπαική χώρα… ( σσ οι κανονικές Ευρωπαικές χώρες έχουν βαλτώσει σε πόλεμο με Ρωσία και εμφυλίους όπως Γαλλία και πτωχοποίηση ακόμη κι αυτές της α΄ταχύτητας)

Μητσοτάκης θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που έχουμε χαράξει (σσ η πιο επικίνδυνη δήλωση δηλαδή θέλετε να συνεχίσετε στις ίδιες ματωμένες ράγιες; του ευρωενωσιακού μονόδρομου; )

Για κοβιντοκρατία ολοκληρωτισμό σιωπή καμιά ερώτηση καμιά τοποθέτηση το μεγάλο θεσμικό διακύβευμα της ίδιας της Δημοκρατίας που καταλύθηκε βάναυσα με πρόσχημα φυσικές καταστροφές κλπ δεν τέθηκε τα 3 από τα 4 χρόνια της ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ κουκουλώθηκαν με πρώτιστη ευθύνη του δημοσιογραφικού πάνελ ..που ελέγχει την εξουσία… ή μάλλον που ελέγχεται από την εξουσία.

dimpenews.com