Δυτική Χαξλεϋκή Χούντα! O Χάξλεϋ εξηγεί την καμόρα περί Κοβιντοκρατίας προεκλογικά : μεγάλη είναι η αλήθεια αλλά πρακτικά ακόμα μεγαλύτερη είναι η αποσιώπηση της…. Ο Σημερινός Θεός…..” Στον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο η Βίβλος ήταν απαγορευμένη! Και ο Δικτάτορας από τις ελευθερίες ευνοούσε μόνο τη σεξουαλική!

Ο Άλντους Χάξλεϋ λύνει κι αυτό το μυστήριο γιατί πάμε για εκλογές με πλήρη αποσιώπηση της Κοβιντοκρατίας κανένας απολογισμός γι αυτή την περίοδο καμιά λογοδοσία καμιά κριτική..πλήρης αποσιώπηση. ”Οι μεγαλύτεροι θρίαμβοι της προπαγάνδας έχουν επιτευχθεί όχι με έργα αλλά με παραλείψεις. Μεγάλη είναι η αλήθεια αλλά ακόμα μεγαλύτερη από πρακτική άποψη είναι η αποσιώπηση της αλήθειας.”

Στο Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο μεταξύ άλλων υπάρχει μια λογοκρισία των βιβλίων περί χριστιανικής θρησκείας ως και της Αγ Γραφής τα βιβλία αυτά ως παρωχημένα έχουν κηρυχθεί απαγορευμένα..(σσ οι ναοί αποσύρθηκαν για 2 χρόνια για τον ίδιο λόγο κρίθηκαν αναχρονιστικοί, αναποτελεσματικοί και η αναποτελεσματικότητα σε αυτά τα καθεστώτα είναι αμαρτία κατά του Αγ Πνεύματος σημειώνει ο Χάξλευ ) Ο ”Σημερινός Θεός” όπως αναφέρεται αποσύρει τον Θεό .. ο Σημερινός Θεός είναι ο νέος μηδενισμός οι νέες απαξίες.. ο Σημερινός Θεός έχει την δική του Ανηθικοηθική ως Ηθική…ο Σημερινός Θεός είναι η Απουσία Θεού….ο Σημερινός Θεός είναι ο Απών ή Ανύπαρκτος Θεός..και η λατρεία. Η λατρεία του Απόντος ή Αύπαρκτου Θεού που προπαγανδίζεται διδάσκεται νομοθετείται θεσμοθετείται ακολουθεί το δόγμα που όρισε ο Ιβάν στους Αδερφούς Καραμαζόφ : «Αν δεν υπάρχει Θεός τότε όλα επιτρέπονται». Ο σημερινός άνθρωπος με τη πίστη στον Σημερινό Θεό ( όπως τον αποκλαέι ο Χάξλευ) λατρεύει το Θεό του δηλ. το Σημερινό Θεό του επιδιδόμενος σε ότι ο κλασικός Θεός με την Ύπαρξή του δεν του επέτρεπε..

”Τέχνη επιστήμη.. φαίνεται πως πληρώστε πολύ ακριβά την ευτυχία σας, μήπως θυσιάσατε και κάτι άλλο;

Και τη θρησκεία βέβαια” απάντησε ο Ελεγκτής. ” Υπήρχε κάτι που ονομαζόταν Θεός πριν τον Εναετή πόλεμο”

”Ποτέ δεν διάβασες λόγου χάρη αυτό.” ο Άγριος το πήρε. Η Αγία Βίβλος… ….”ο Θεός στην κρύπτη και ο Φορντ στα ράφια ” Έδειξε γελώντας την εγκεκριμένη βιβλιοθήκη.. ”Αλλά αν ξέρετε για το Θεό γιατί δεν τους το λέτε;” ρώτησε οργισμένος ο Άγριος. ‘‘Γιατί δεν τους δίνετε αυτά τα βιβλία για το Θεό;” ”Για τον ίδιο λόγο που δεν τους δίνουμε και τον Οθέλλο: είναι παλιά είναι για το Θεό όπως Εκείνος ήταν πριν εκατοντάδες χρόνια. Δεν είναι για το Σημερινό Θεό.” ΄΄ Μα ο Θεός δεν αλλάζει.” ”Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν”

”όλοι ανήκουν σε όλους” κοινοκτημοσύνη κορμιών μόνο εκεί βρήκαν να εφαρμόσουν την κοινοκτημοσύνη …..

όσο περιορίζονται η πολιτική και οικονομική ελευθερία τόσο η σεξουαλική ελευθερία εμφανίζει την τάση να μεγαλώνει για ν΄αντισταθμίζει τις απώλειες. Και ο δικτάτορας καλά θα κάνει να ευνοεί αυτή την ελευθερία.’‘ και την ευνοεί… …. Αυτή (η σεξουαλική ελευθερία) σε συνδυασμό με την ελευθερία της ονειροπόλησης υπό την επίδραση των ναρκωτικών, του κινηματογράφου και του ραδιοφώνου (σσ και τβ) θα βοηθήσει τους υπηκόους του να συμφιλιωθούν με την υποδούλωσή τους...”

”Στον θυρεό το έμβλημα του παγκόσμιου κράτους ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ( σσ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ).. στο έτος αυτό της Σταθερότητας” ……..εμείς σε ποιο έτος Σταθερότητας είμαστε;

dimpenews.com