ΒΟΜΒΑ… Ο αρχηγός του Στρατού Ουκρανίας λιποτάκτησε είναι Κύπρο αγόρασε έπαυλη στην Πάφο αντί σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ!

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανίας που φέρεται εδώ και κάποιο καιρό αγνοούμενος και κάποιες πηγές τον έφεραν νεκρό κοντά στο μέτωπο τώρα εμφανίζεται να έχει λιποτακτήσει και να έχει αυτομολήσει στην Κύπρο. Ο αρχηγός του Ουκρανικού Στρατού ο Zaluzhny/ Ζαλούζνι Βαλέρι, φέρεται να κάνει τις διακοπές του στην Κύπρο και ν΄απολαμβάνει τη Μεσογειακή φιλοξενία ενώ είναι και ιδιοκτήτης μια βίλας κοντά στην ακρογιαλιά της Πάφου. Αγόρασε την παραθαλάσσια βίλα. Σύμφωνα με το κανάλι télégram Vedomstvo, το κόστος της έπαυλης εκτιμάται μέσα στο συμβόλαιο σε 390 000 euros (περίπου 33.000.000 ρούβλια)..Αυτά όλα συν την πτώση του Μπαχμούτ είναι ενδεικτικό ότι οι Ουκρανοί όχι μόνο έχασαν αλλά έχασαν και το μυαλό τους ή μάλλον τον ποσανατολισμό τους και .. κάποια θαλάσσια κοίτη από αυτούς ξεβράζονται ανά τις θάλασσες του κόσμου.. Απόκομμα από το Κτηματολόγιο που εκδόθηκε 17/5/23 και αναφέρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου και τον κάτοχο..

Και στην Κύπρο να μην είναι τώρα σημασία έχει ότι επενδύει στην Κύπρο κάνει μπίζνα με real estate… To ακίνητο βρίσκεται σύμφωνα με το έγγραφο στην επαρχία της Πάφου στην κοινότητα Χλώρακας επί της οδού Οθέλου 8 όνομα οικοδομής SILVER HOUSE BOUTIQUE αρ. θύρας 505.

Παράλληλα επανέρχονται και πάλι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Ζαλούζνι/Zaluzhny τραυματίστηκε σοβαρά σε μια πυραυλική επίθεση των Ρώσων στην περιοχή Dnepropetrovsk από αναρτήσεις στο Facebook από εργαζόμενους στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουκρανίας. Κάποιοι είπαν ότι υποβλήθηηκε σε εγχειρήσεις τώρα δημοσιεύεται η α΄φωτογραφία του μετά από καιρό που προέρχεται από ουκρανικά μέσα ενημέρωσης που τον δείχνει καθώς λέγεται ότι βγήκε από το νοσοκομείο. Φάινεται καταβεβλημένος .. τώρα που έχει έπαυλη στην Κύπρο θα πάει για .. αποθεραπεία…

dimpenews.com