Στις χούντες δεν υπάρχει αντιπολίτευση… απλά αποτυπώθηκε η πραγματική εικόνα αυτό που ζήσαμε επί cocid19! Ο λαός είναι πολιτικά άστεγος.

Στις χούντες δεν υπάρχει αντιπολίτευση…απλά αποτυπώθηκε και στην κάλπη η πραγματική εικόνα αυτό που ζήσαμε επί covid19…

O λαός είναι πολιτικά άστεγος.. και αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ίδια τη δημοκρατία…

Κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν μπόρεσε να εκφράσει το μεγάλο ρεύμα των κοβιντοσκεπτικιστών ή την τάση των φιλορωσιστών ενώ είμαστε σε φάση Παγκοσμίου πολέμου, ή το πάγιο αίτημα για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και εκδημοκρατισμό που τον αλλοτρίωσαν σε ΟΗΕ-δικαιωματισμό.. Ο μισός και πλέον ελληνικός λαός είναι πολιτικά άστεγος..Δεν υπήρξε νοθεία στα αποτελέσματα υπάρχει νοθεία στα μυαλά στις καρδιές και στις ψυχές των Ελλήνων…Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στην εγχώρια πολιτική σκηνή κι αυτό είναι μια αντινομία την ώρα που αυτό υπάρχει στη διεθνή σκακιέρα καθώς Ρωσία Κίνα κ.α συναπαρτίζουν ένα άλλο πανίσχυρο μπλοκ που εκφράζεται δυναμικά…Πρόκειται για μια ψευδεπίγραφη κατάσταση που πλαστογραφεί την ουσία της πολιτικής διάστασης.. Κατάφεραν να εξαφανίσουν τα υπαρκτά και να εμφανίσουν τα ανύπαρκτα γι αυτό έχουν εκπλαγεί και οι ίδιοι με τα αποτελέσματα..

«H ίδια η ουσία της πολιτικής, λέει ο Raymond Aron, είναι ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται για την συλλογικότητα, όχι από την συλλογικότητα» (Δημοκρατία και Ολοκληρωτισμός) και αυτό είναι ένα ακόμη θεσμικό πρόβλημα…Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλα ρεύματα του λαού στην πράξη δεν εκπροσωπούνται και αυτό θέτει θέμα στη λειτουργία του αντιπροσωπευτικού συστήματος στην πολιτική δια πληρεξούσιου ή λευκής επιταγής..

dimpenews.com