Με το μακελειό στη Γαλλία πάει να γυρίσει το κλίμα η Δύση επειδή ηττήθηκε και διπλωματικά από Συρία λόγω εξομάλυνσης Άσαντ-Αραβικού κόσμου! Στοχοποιήθηκε η Χάσακα Συρίας και σήμερα οι Αμερικάνοι σκότωσαν εκεί 1 πολίτη ,τραυμάτισαν άλλους. Ήταν μια πρακτοροποιημένη τρομοκρατική; Γιατί οι ΗΠΑ νοιάζονται για Al-Hasakah.

Να μια εξήγηση για το ανερμήνευτο μακελειό στη Γαλλία..Με το μακελειό στη Γαλλία πάει να γυρίσει το κλίμα η Δύση επειδή ηττήθηκε και διπλωματικά από Συρία λόγω εξομάλυνσης Άσαντ-Αραβικού κόσμου! Στοχοποιήθηκε η Χάσακα Συρίας και σήμερα οι Αμερικάνοι σκότωσαν εκεί 1 πολίτη και τραυμάτισαν άλλους. Ήταν μια πρακτοροποιημένη τρομοκρατική; Γιατί οι ΗΠΑ νοιάζονται για Al-Hasakah.Το χριστιανικό στοιχείο ήταν το σκληρό χαρτί του Άσαντ που μέσω αυτού κέρδισε την οικουμένη και πάνε να το ακυρώσουν έστω και τώρα…

Ο τρομοκράτης κατάγεται από τη Χάσακα έφυγε το 2011 για να μην πολεμήσει του πληρεξούσιους της Δύσης την ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση και τους τζιχαντιστές συνεργάτες τους πήγε στην Τουρκία μήτρα της συριακής αντιπολίτευσης το πολιτικό σκέλος των Δυτικών η δε οικογένεια του είναι στις ΗΠΑ. Οπότε δυτικών αντιλήψεων.

Σήμερα μαθαίνουμε από το SANA ότι ένας πολίτης και άλλοι τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αεροπορικής ρίψης σήμερα το πρωί στη νότια ύπαιθρο της Αλ-Χασάκα της Συρίας.

Alwatan: Ένας πολίτης σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες της αμερικανικής κατοχής κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μιας επιχείρησης αεροπορικής ρίψης σήμερα τα ξημερώματα, νότια της Χασάκα (SANA)

Η Χάσακα είναι μια διαχωριστική γραμμή, διχοτομημένη, είναι η γραμμή επαφής Κούρδων που δουλεύουν για Αμερικανούς για να γίνεται η αφαίμαξη των συριακών ενεργειακών πηγών στο Βορρά και από την άλλη το υπόλοιπο ελέγχεται από το συριακό κράτος..

Με το μακελειό στη Γαλλία στοχοποιήθηκε διεθνώς η Χάσακα η οποία αν κρατήθηκε είναι γιατί η επαρχία της ήταν παραδοσιακό λίκνο των Σύριων Ασσύριων Αραμαίων στην κοιλάδα Χαμπούρ όλα τα χωριά ήταν χριστιανικά.

Με τον τρομοκράτη να δηλώνει Σύριος χριστιανός από Χάσακα αμέσως υποχωρεί η γραμμή άμυνας στην κοινή γνώμη και έτσι οι Αμερικάνοι νομιμοποιούνται να απαλλοτριώσουν κι άλλα συριακά εδάφη σε μια οριακή και κρίσιμη περιοχή γι αυτούς αφού θέλουν να δημιουργήσουν μια ακόμη μεγαλύτερη ζώνη ασφαλείας για να παίρνουν ανενόχλητοι το συριακό πετρέλαιο κι αέριο..

O τρομοκράτης διαταραγμένος ή μη εν γνώσει ή εν αγνοία του χειραγωγήθηκε από δυτικές υπηρεσίες για λογαριασμό Αμερικάνικων συμφερόντων;

O τρομοκράτης προφυλακίστηκε και τέθηκε σε απομόνωση στο σωφρονιστικό κέντρο Aiton, στη Savoie, σε κελί αντι-αυτοκτονικό μ΄επιτήρηση 24/24 ώρες την ημέρα (BFMTV).

Η συγκυρία της τρομοκρατικής επίσης επέρχεται καθώς ο Άσαντ εξομαλύνει τις σχέσεις του με Αραβικό κόσμο…

Την ίδια ακριβώς ώρα ο αμερικανικός στρατός κατοχής διεξήγαγε αμυντικές ασκήσεις στις 9 Ιουνίου χρησιμοποιώντας αληθινά πυρομαχικά στην περιοχή της βάσης του στα πετρελαιοπηγεία του Rumailan, βορειοανατολικά της επαρχίας Hasakah, προσομοιώνοντας πιθανές επιθέσεις από ομάδες αντίστασης.

Αυτό ακολούθησε παρόμοιες ασκήσεις την Πέμπτη στη βάση κατοχής των ΗΠΑ εντός του κοιτάσματος πετρελαίου Conoco στην επαρχία Deir Ezzor, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πολεμικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αραβικών ΜΜΕ, ο στρατός κατοχής βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής για το ενδεχόμενο νέων επιθέσεων κατά των θέσεων τους στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή της Συρίας.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το Πεντάγωνο ανέπτυξε νέες ενισχύσεις από το Ιράκ στα βορειοανατολικά της Συρίας ως μέρος των προσπαθειών να εδραιώσει την παρουσία του στη χώρα που έχει καταστρέψει τον πόλεμο και να εκπαιδεύσει αντικυβερνητικές ένοπλες ομάδες.

Εκτός από τις αμυντικές ασκήσεις, οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) διεξάγουν σχεδόν καθημερινές επιδρομές σε αραβικές φυλές στο Deir Ezzor πρόσφατα, συλλαμβάνοντας δεκάδες που αντιτάχθηκαν στην παράνομη κατοχή της χώρας τους.

Οι ντόπιοι έχουν εκφράσει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στρατιωτική παρουσία της Ουάσιγκτον στη Συρία και τη συνεχιζόμενη λεηλασία του πετρελαίου της χώρας για τη χρηματοδότηση συμμαχικών πολιτοφυλακών τα τελευταία χρόνια.

dimpenews.com