Ο Νετανιάχου υποβλήθηκε τη νύχτα σε επιτυχή εγχείρηση καρδιάς και του τοποθετήθηκε βηματοδότης..! Προσωρινή αντικατάστασή του από Αντιπρόεδρο Yariv Levin!

Ενημέρωση για την υγεία του Ισραηλινού πρωθυπουργού. Υποβλήθηκε εντός της νύχτας σε επιτυχή εγχείρηση για τοποθέτηση βηματοδότη.

● Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου επέστρεψε στο νοσοκομείο μια εβδομάδα αφότου νοσηλεύτηκε. Τότε αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη συνέχεια επίσημα το απέδωσαν σε ηλίαση και αφυδάτωση κατά τον περίπατό του στη λίμνη Τιβεριάδα.

● Του τοποθετήθηκε βηματοδότης ύστερα από χειρουργείο τη νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή, μετά από ύποπτα σημάδια στον καρδιακό του ρυθμό.Κι ενώ η πορεία Δικαιοσύνης των Ισραηλιτών κατά του σχετικού νομοσχεδίου ήταν παλλαϊκή.

● Ο υπουργός Δικαιοσύνης Yariv Levin ανέλαβε προσωρινά να τον αντικαθιστά.

● Ο πρωθυπουργός ακύρωσε τις συναντήσεις του για σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της εβδομαδιαίας κυβερνητικής συνεδρίασης

Τα τεστ που υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψαν ανωμαλίες

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποβλήθηκε με επιτυχία στη διάρκεια της νύχτας σε εγχείρηση καρδιάς για να εμφυτευτεί βηματοδότης. Σύμφωνα με τους γιατρούς του στο Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Tel HaShomer, «η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και χωρίς επιπλοκές» και ο πρωθυπουργός μπορεί «να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες» αναφέρει η ισραηλινή tv i24news.tv.
Πριν από μια εβδομάδα μου τοποθέτησαν μια συσκευή παρακολούθησης. Αυτή η συσκευή σήμανε απόψε για να με ενημερώσει ότι έπρεπε να τοποθετήσω βηματοδότη απόψε”, είπε ο Νετανιάχου στο βίντεο χθες το βράδυ. «Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά πρέπει να ακούσω τους γιατρούς μου», είπε. Είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Yariv Levin που θα τον αντικαταστήσει από τώρα ως το προγραμματισμένο για το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πριν από μια εβδομάδα είχε φύγει από το ίδιο ιατρικό κέντρο μετά από μια νύχτα νοσηλείας μετά από ζάλη. Το κέντρο αποφάσισε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει ένα μόνιτορ Holter για να παρακολουθεί τον καρδιακό του ρυθμό στο πλαίσιο καρδιολογικών εξετάσεων, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο καθηγητής Amit Segev, επικεφαλής του καρδιολογικού τμήματος στο νοσοκομείο Sheba. Οι γιατροί υπέδειξαν τότε ότι η φαινομενική αφυδάτωση ήταν η αιτία της ταλαιπωρίας του. Αλλά το πρωί της Κυριακής, ο ιστότοπος Walla αποκάλυψε ότι οι εξετάσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα είχαν αποκαλύψει ανωμαλίες.

”Η επέμβαση βηματοδότη του Νετανιάχου πήγε καλά, αισθάνεται καλά, αλλά η ημερομηνία εξόδου του από νοσοκομείο δεν είναι ακόμη γνωστή αναφέρει το ισραηλίτικο μέσο Κan.

Η είδηση ​​έρχεται καθώς δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία το Σάββατο στο Τελ Αβίβ και κοντά στο κοινοβούλιο στην Ιερουσαλήμ για να καταγράψουν την αντίθεσή τους στη δικαστική μεταρρύθμιση που θα αποτελέσει αντικείμενο κρίσιμης ψηφοφορίας τις επόμενες ημέρες.

dimpenews.com