Η Αλ Κάιντα/Al Qaida απειλεί να χτυπήσει ένα υπουργείο στο Παρίσι και να καταστρέψει μια πρεσβεία της Σουηδίας.

Η Αλ Κάιντα απειλεί τη Γαλλία και τη Σουηδία με τρομοκρατική επίθεση

«Θα καταλάβουν μόνο όταν δεχθούν επίθεση σε υπουργείο στο Παρίσι… Νομίζουν ότι τα χέρια των μαχητών δεν θα τους φτάσουν στο σπίτι;», γράφει η Αλ Κάιντα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της.

Κόκκινος συναγερμός σε Γαλλία και Σουηδία. Η Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP) απείλησε να χτυπήσει ένα «υπουργείο» στο Παρίσι και να καταστρέψει μια «σουηδική πρεσβεία», στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της Sada al-Malahim, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Figaro αυτή την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου. Οι σελίδες αυτού του περιοδικού κοσμούνται με μια εικόνα ενός άνδρα με κουκούλα οπλισμένου με ένα τουφέκι, που ποζάρει μπροστά σε εικόνες Γάλλων αστυνομικών που κλαίνε.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Σουηδία επέλεξε να πρωτοστατήσει στον πόλεμο κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συναγωνιζόμενη έτσι με τη Γαλλία, τη Δανία και άλλες για την πρώτη θέση στον αγώνα για να αντιταχθούν στον Θεό και τον αγγελιοφόρο του», διαβάζουμε στις σελίδες αυτού του περιοδικού, το οποίο συμβουλεύτηκε η Le Figaro. Η Αλ Κάιντα αναφέρεται εδώ στην πρόσφατη καύση του Κορανίου στη Σουηδία.
Και συνεχίζουν: «Η Σουηδία, η Γαλλία και άλλες χώρες που πολεμούν τον Θεό (…) δεν καταλαβαίνουν απλώς αφηρημένες λέξεις…. LE FIGARO

Eν όψει Ολυμπιακών το Παρίσι είναι ο επί επισφαλής προορισμός ίσως στον κόσμο αυτή την περίοδο…

dimpenews.com