Σημείο στο Ιράκ. Το Ιράκ ξενυχτάει πάνω από έναν τάφο. Ακούγονται ήχοι σαν να κρούει κάποιος μια πόρτα σε τάφο 60χρονου Σύριου πρόσφυγα στα Σαράντα του! Κοσμοσυρροή. Οι αρχές αρνούνται ν΄ανοίξουν τον τάφο!

Σημείο στο Ιράκ. Ακούγονται ήχοι σαν να κρούει κάποιος μια πόρτα σε τάφο 60χρονου Σύριου πρόσφυγα στα Σαράντα του! Κοσμοσυρροή. Οι αρχές θ΄ανοίξουν τον τάφο! To Irak ξενυχτάει πάνω από έναν τάφο. Ποιός είναι αυτός ο Σύριος…..; Θα λυθεί και πως αυτό το μυστήριο;

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα ιρακινά νεκροταφεία στο Ντοχούκ αφού άκουσαν έναν ήχο που έμοιαζε με «χτυπήματα μιας πόρτας!» προερχόμενα μέσα από τον τάφο ενός 60χρονου Σύρου πρόσφυγα που πέθανε πριν από 40 ημέρες και η αστυνομία περιμένει τις δικαστικές εγκρίσεις για να ανοίξει τον τάφο.Σημείο στο Ιράκ. Ακούγονται ήχοι σαν να κρούει κάποιος μια πόρτα σε τάφο 60χρονου Σύριου πρόσφυγα στα Σαράντα του! Κοσμοσυρροή. Οι αρχές αρνούνται ν’ ανοίξουν τον τάφο!

Τρομακτικά γεγονότα.. στην περιοχή Fayda στη Μοσούλη στην περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν όπου έγινε μάρτυρας ενός μοναδικού γεγονότος, λόγω του νεκροταφείου Dohuk, και των περίεργων ήχων που βγαίνουν από τον τάφο.

Τα γεγονότα του νεκροταφείου Dohuk περιστρέφονται γύρω από το άκουσμα ήχων μέσα από τον τάφο ενός Σύρου πρόσφυγα που πέθανε πριν από περίπου 40 ημέρες, μετά από δύο εγκεφαλικά, ήταν περίπου 60 ετών, όπου το παιδί του είπε ότι άκουσε τον ήχο κάποιου να χτυπά από μέσα σαν να προσπαθούσε να βγει από αυτόν τον τάφο.

Το θέμα δεν σταμάτησε στην ιστορία του παιδιού του πρόσφυγα που έχει συριακή υπηκοότητα, καθώς αρκετοί από αυτούς που ήταν μαζί του επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν και αυτοί τους ίδιους ήχους, τονίζοντας ότι ήταν πολύ δυνατοί, κάτι που ώθησε τους κατοίκους της περιοχής κοντά στο νεκροταφείο Ντοχούκ για να ζητήσουν βοήθεια από τις κυβερνητικές αρχές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο δικαστής της πόλης της Μοσούλης, που βρίσκεται βόρεια του Al-Irq, αρνήθηκε το άνοιγμα του τάφου στο νεκροταφείο Dohuk, κάτι που πυροδότησε μια κατάσταση θυμού στο κοινό, λόγω της επιθυμίας όλων να μάθουν τι προκάλεσε αυτόν τον ήχο που έβγαινε από τον τάφο .

Το θέμα ώθησε τους κατοίκους της πόλης και τα μέσα ενημέρωσης να συγκεντρωθούν γύρω από το νεκροταφείο αναμένοντας την εντολή του δικαστηρίου να ανοίξει ο τάφος, καθώς ο δικαστής αρνήθηκε να δώσει την άδεια να ανοίξει ο τάφος.

Η πόλη Fayda βρίσκεται δυτικά του μικρού βουνού Dahkan, βόρεια του Κυβερνείου της Νινευή, και είναι διοικητικά συνδεδεμένη με το Κυβερνείο Dohuk.

dimpenews.com