Η ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ Κοριοί, αρουραίοι, κουνούπια-τίγρεις… θα επιτεθούν στους Ολυμπιακούς του 2024!Το Παρίσι κατακλύστηκε από κοριούς. Σινεμά, μετρό και τρένα TGV κορεσμένα από κοριούς.Διυπουργική για κοριούς!

Κοριοί, αρουραίοι, κουνούπια-τίγρεις… το «εκρηκτικό κοκτέιλ» που θα μπορούσε να χαλάσει τους Ολυμπιακούς του 2024.
Οι επαγγελματίες της αντιμετώπισης παρασίτων φοβούνται τον πολλαπλασιασμό ανεπιθύμητων πλασμάτων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που θα μπορούσε, σύμφωνα με τους ίδιους, να προκαλέσει μια ανησυχητική κατάσταση για την υγεία.
Θα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024 να αντιμετωπίσουν χιλιάδες ανεπιθύμητους ”επισκέπτες”; Σε κάθε περίπτωση, αυτό φοβούνται οι επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για τη ρύθμιση των παρασίτων στο Παρίσι, δέκα μήνες πριν την εκδήλωση. Ο διαγωνισμός, λόγω της εποχής κατά την οποία θα διεξαχθεί και του αριθμού των επισκεπτών, θα οδηγήσει σύμφωνα με αυτούς στον πολλαπλασιασμό αρουραίων και κοριών στην περιοχή Ile-de-France, για να μην αναφέρουμε τα κουνούπια-τίγρεις που ευνοούνται από ένα καλοκαίρι που, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ζεστό.le parisien

ήδη το Παρίσι έχει κατακλυστεί ανά περιοχές από κοριούς. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί διυπουργική συνάντηση για τους κοριούς. (εκπρόσωπος Τύπου) Σινεμά, μετρό και τρένα TGV κορεσμένα από κοριούς.

Ο Mohand Arezki Izri, ιατρικός εντομολόγος στο νοσοκομείο Avicenne de Bobigny AP-HP, εξηγεί τη σημασία της γρήγορης δράσης εάν υπάρχουν κοριοί στο σπίτι και γιατί δεν συνιστάται η χρήση εντομοκτόνων γιατί τ’ενδυναμώνει μ΄αντίσταση τους. Προτείνει να καθαρίσουμε δωμάτια να πλύνουμε στρωσίδια σε 60 βαθμούς ηλεκτρική σκούπα παντού κυρίως στους κρυψώνες τους και τέλος με καυτό ατμό να τα κάψουμε.

dimpenews.com