Δραματική έκκληση από Γάζα από τον Νορβηγό γιατρό Mads Gilbert που δεν είναι τουτσέκι της εξουσίας: ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ.. χτυπάνε νοσοκομεία. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Οι δειλοί εξουσίας χαριεντίζονται με τους δολοφόνους! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Δραματική έκκληση από Γάζα από τον Ανθρωπιστή Νορβηγό γιατρό Mads Gilbert που δεν είναι τουτσέκι της εξουσίας: ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ.. χτυπάνε νοσοκομεία. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Οι δειλοί στην εξουσία χαριεντίζονται με τους δολοφόνους! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ!

Ο γιατρός εργάζεται και επιτελεί αποστολές για χρόνια στη Γάζα. Δεν ανήκει στο team της διαπλεκόμενης αντι-ανθρωπιστικής επιστήμης γιατί κι αυτό το ζήσαμε:

Το Ισραήλ διαπράττει νέες φρικτές σφαγές στα νοσοκομεία!
Βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Shifa σήμερα το πρωί!

σε βίντεο:

κ Μπάιντεν κ Μπλίνκεν μπορείτε να μ΄ακούσετε; πρωθυπουργοί και πρόεδροι των χωρών της ΕΕ μπορείτε να μ΄ακούσετε; Μπορείτε ν΄ακούσετε τις κραυγές από το νοσοκομείο Shifa από το νοσοκομείο al Awda μπορείτε ν΄ακούσετε τις κραυγές από τον κόσμο τους πρόσφυγες που αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο και βομβαρδίστηκαν αυτό το πρωί από τις ισραλινές δυνάμεις στο εσωτερικό του νοσοκομείου; Τα νοσοκομεία οι ναοί του ανθρωπισμού και της προστασίας. Πότε θα κάνε κάτι για να το σταματήσετε; Eίστε όλοι συνεργοί..

Και συνεχίζει γραπτώς:

”Αυτό έγινε σήμερα το πρωί!
Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν για πρώτη φορά το νοσοκομείο Al-Shifa κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ στο εσωτερικό εκτοπισμένες οικογένειες κοιμόντουσαν.
είναι σφαγή. Τα πλάνα είναι φρικτά. Δείτε προηγούμενες αναρτήσεις.

Χτύπησαν και στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου, επίσης το εργαστήριο και τη μονάδα τοκετού.

Χτύπησαν την είσοδο του τμήματος επειγόντων περιστατικών και των εξωτερικών ιατρείων – όλα ήταν υπερπλήρη από οικογένειες πολιτών που αναζητούν ασφάλεια.
Βομβάρδισαν το νοσοκομείο Al-Awda, εγκλωβίστηκαν οι παραϊατρικοί.

Όλα αυτά στις 5 ώρες που κοιμήθηκα.
Τρέμω, πόνος στο στομάχι μου, η καρδιά μου έχει σπάσει.

Ξεσηκωθείτε ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !

Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό !

Οι δειλοί στην εξουσία χασκογελούν/χαριεντίζονται με τους δολοφόνους»

σε πλαστικές σακούλες τα νεκρά παιδιά στη Γάζα, έτσι φεύγουν οι πατεράδες από νοσοκομεία

11.000 νεκροί σε 1 μόνο μήνα. Οι μισοί ήταν παιδιά.

βομβαρδίζουν με λευκό φώσφορο ένα νοσοκομείο

dimpenews.com