+18 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; Από στοχευμένη επίθεση του Ισραήλ στο Ν Λίβανο σκοτώθηκαν 2 δημοσιογράφοι και ο οδηγός τους και σε άλλη επίθεση μια 80χρονη. 4 Λιβανέζοι πολίτες.. Που πάει το πράγμα;;;;; Στη Γάζα ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ και σκοτώνουν στα νοσοκομεία! Μαζικοί φόνοι σε καταυλισμούς προσφύγων! KAI Serial Killer βρεφών..

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; τι είναι όταν σκοτώνεις δημοσιογράφους με στοχευμένη επίθεση , πως λέγεται; Από επίθεση του Ισραήλ στο Ν Λίβανο σκοτώθηκαν 2 δημοσιογράφοι και ο οδηγός τους και σε άλλη επίθεση μια 80χρονη. 4 Λιβανέζοι πολίτες.. Που πάει το πράγμα;;;;;

H ύστατη μορφή λογοκρισίας είναι η δολοφονία. Ομερτά επιβάλει στα ΜΜΕ το Ισραήλ. Τρομοκρατική στοχευμένη επίθεση κατά του τύπου της ελευθεροτυπίας της ελευθερίας της έκφρασης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών… Μεσαίωνας .. είναι επίσης πολιτική δολοφονία..

Δύο δημοσιογράφοι και δύο πολίτες σκοτώθηκαν στο Νότιο Λίβανο από δύο ισραηλινά χτυπήματα. Η ισραηλινή επιθετικότητα κατά του Λιβάνου έχει κλιμακωθεί. Ισραηλινό drone στόχευσε, αυτή την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, την δημοσιογραφική ομάδα του λιβανέζικου καναλιού AlMayadeen που κάλυπτε τις εξελίξεις στο σταυροδρόμι μεταξύ των τοποθεσιών Tayr Harfa και Jibbein, στο Νότιο Λίβανο.

Η ανταποκρίτρια Farah Omar και ο φωτογράφος Rabih al-Maamari, καθώς και ο οδηγός τους Hussein Akil, σκοτώθηκαν.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ανταποκριτής του Al-Manar ανέφερε επίσης ότι σκοτώθηκε η πολίτης, Laeqa Sirhan, 80 ετών, μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό με στόχο ένα σπίτι στην τοποθεσία Kfar Kila. Η εγγονή της ηλικιωμένης, Alaa Al-Qassem, τραυματίστηκε.

Τα άλλα εγγόνια που βρίσκονταν στο βομβαρδισμένο σπίτι ευτυχώς επέζησαν.

Ο ανταποκριτής μας στο νότιο Λίβανο ανέφερε περαιτέρω ότι τα υψώματα Kfar Chouba, Aïta al-Chaab και al-Jibbein δέχθηκαν αεροπορικές επιδρομές από την ισραηλινή κατοχή.

Ανέφερε επίσης βομβαρδισμούς του ισραηλινού πυροβολικού εναντίον των περιφερειών των τοποθεσιών Tayr Harfa, Naqoura, Aita Al-Chaab, Yaroun, Rob Tlatine, Al-Adaysa, Kfar Kila και Al-Khiyam.

Στο έδαφος, οι επιχειρήσεις της Χεμπολάχ στον Λίβανο δεν βιώνουν ανάπαυλα. Σήμερα το πρωί η Αντίσταση βομβάρδισε συγκέντρωση στρατιωτών κατοχής που βρίσκονταν σε κτίριο στην αποικία Μετούλλα.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το κτίριο επλήγη από πυραυλική επίθεση από τον Λίβανο.

Αυτή η επιθετικότητα δεν θα μείνει αναπάντητη

Σε απάντηση στην ισραηλινή επίθεση εναντίον δημοσιογράφων, η Hezbollah Media Relations εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά, το κανάλι Al-Mayadeen υπόκειται σε βίαιη σιωνιστική επίθεση. Μετά τις αποφάσεις που έλαβε η εχθρική κυβέρνηση να περιορίσει αυθαίρετα το κανάλι στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, οι δυνάμεις κατοχής διέπραξαν ένα προδοτικό έγκλημα που οδήγησε στο μαρτύριο των δύο αγαπημένων συναδέλφων μας, της δημοσιογράφου Farah Omar και του φωτογράφου Rabih Al-Maamari.

Αυτό το έγκλημα και η προηγούμενη δολοφονία του δημοσιογράφου Issam al-Abdullah, ο βομβαρδισμός της αυτοκινητοπομπής των μέσων ενημέρωσης στο Yaroun, καθώς και η δολοφονία δεκάδων δημοσιογράφων στη Γάζα και η καταστροφή των αρχηγείων τους από τις δυνάμεις κατοχής, αποκαλύπτουν τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζουν τα μέσα ενημέρωσης στην καταγγελία των τρομοκρατικών πρακτικών του εχθρού και στην αποκάλυψη των αποτρόπαιων εγκλημάτων του κατά αμάχων, ιδιαίτερα στη Λωρίδα της Γάζας.

Το γεγονός ότι ο εχθρός συνεχίζει να επιτίθεται ευθέως στα μέσα ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους δείχνει πόσο ενοχλημένος είναι ο εχθρός με τον σημαντικό, θεμελιώδη και κεντρικό ρόλο που διαδραματίζουν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία, με τις προσπάθειες και τις σημαντικές θυσίες τους, μπόρεσαν να επιφέρουν μια αλλαγή την κοινή γνώμη υπέρ του καταπιεσμένου παλαιστινιακού λαού και κατά του δολοφονικού και εγκληματία Ισραηλινού εχθρού. ‎

Καλούμε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να καταδικάσουν αυτό το έγκλημα και παρόμοια εγκλήματα που προηγήθηκαν, να υψώσουν τη φωνή τους δυνατά και καθαρά και να ασκήσουν τη μέγιστη πίεση στην εχθρική κυβέρνηση να τερματίσει την επιθετικότητά της κατά δημοσιογράφων και πολιτών.

Η Hezbollah Media Relations, ενώ καταδικάζει σθεναρά αυτό το έγκλημα, εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στους συναδέλφους του καναλιού Al-Mayadeen και στην οικογένεια των δύο αγαπημένων μαρτύρων και επιβεβαιώνει ότι αυτή η επίθεση και το μαρτύριο άλλων πολιτών που τη συνοδεύουν δεν θα αφεθεί χωρίς απάντηση…».

ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στο Ινδονησιακό νοσοκομείο..

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ

Μαζικοί φόνοι σε καταυλισμούς προσφύγων! όπως στο Nusseirat στην Κεντρική Γάζα.. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ …ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

KAI Serial Killer βρεφών..

dimpenews.com