Ο μυστικός Μόρφου…. ο άλλος Μόρφου ο μυστικός..!! Έχει κρυφή πνευματική ζωή ….!! Οι καλύτερες εκπομπές του είναι όσες μεταδίδονται σε συνδρομητικά πνευματικά δορυφορικά κανάλια ( trailer) ! ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ…

επιβλέποντας τα έργα στο υπό σύσταση Ησυχαστήριο του Αγίου Γεωργίου του Επιτηδειώτη στη Μητρόπολη Μόρφου

Ο μυστικός Μόρφου…. ο άλλος Μόρφου ο μυστικός..!! Έχει κρυφή πνευματική ζωή ….!! Οι καλύτερες εκπομπές του είναι όσες μεταδίδονται σε συνδρομητικά πνευματικά δορυφορικά κανάλια ( trailer) ! ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ…

Περίοδος πνευματικής ξηρασίας… Έρημος η πνευματικότητα…Κι όμως υπάρχει κάποιος που τη διανύει με το ξύλινο ραβδί του οδοιπόρος της πνευματικής ενδοχώρας ... Διατρέχει χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων αν και ως Νεόφυτος βιώνει έναν ιδιόμορφο εγκλεισμό σε μια απομονωμένη γωνιά μιας νήσου καταμεσής στο πουθενά που όμως δεν αποδεικνύεται πνευματικά άγονης γραμμής..Τα μυστήρια της Μόρφου και του Μόρφου.. Ο Νεόφυτος ο ”Έγκλειστος” της Μόρφου που πάει παντού…

Οι καλύτερες εκπομπές του είναι όσες μεταδίδονται σε συνδρομητικά πνευματικά δορυφορικά κανάλια ( trailer)

Μόρφου ο Γηροκόμος και η Παναγία η Γηροκομίτισσα ( υπάρχει στην Πάτρα αντίστοιχη ομώνυμη μονή στην τοποθεσία Γηροκομειό) ..

ήταν ένα υπερυψωμένο ενδιαίτημα με 2 σκαλοπάτια πως είναι το ιερό βήμα και είχε βήλα που σκέπαζαν τα ενδότερα. ήταν 2 υπερήλικες ο ένας απ΄έξω κι ο άλλος από μέσα που φαίνονταν να κάνουν κουμάντο. Σηκώνονται τα βήλα βγαίνει στο κεφαλόσκαλο ο ένας ηλικιωμένος και ύστερα προβάλει με τη ξύλινη ράβδο του ο δεσπότης Μόρφου και μας χαιρετά. Οι ηλικιωμένοι φαίνονταν σαν να ήταν αυτοί που πρόσεχαν και φρόντιζαν το δεσπότη και είχαν δικαίωμα να εισέρχονται στο ενδιαίτημα … οξύμωρο τους ηλικιωμένους συνήθως τους περιθάλπτουν δεν είναι οι ίδιοι φροντιστές και όμως στο επεισόδιο αυτό της πνευματικής προβολής ήταν αυτοί που είχαν αναλάβει τη φροντίδα του αισθητώς νεότερου δεσπότη

ίσως γιατί….

Δίπλα από την Μητρόπολη Μόρφου λειτουργεί γηροκομείο της Μητρόπολης…και η φροντίδα είναι τέτοια που ακόμη και κάποιοι άνθρωποι που ασκούν κριτική στο δεσπότη γιατί διαφωνούν μαζί του σε επιμέρους θέματα έχουν να πουν τα καλύτερα γι αυτό το έργο του και το αναγνωρίζουν..Μόρφου ο Γηροκόμος και η Παναγία η Γηροκομίτισσα ..Στο ίδρυμα της Μητρόλης Μόρφου υπάρχει παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου..

πνευματικές συνεδρίες, πνευματικές θεραπείες

ήταν ο Μόρφου Νεόφυτος και συζητούσε αλληλοδιαδοχικά με 2 άτομα σε ύφος μερικές φορές και πιο ζωηρό..αυτός παρακολουθούσε και είχε την αίσθηση και τη νοερή διαβεβαίωση ότι αυτές οι κουβέντες αυτοί οι διάλογοι αυτές οι συζητήσεις είναι πνευματικές θεραπείες κάτι σαν πνευματικές συνεδρίες.

Σε ταπεινά σχήματα βρίσκεται η χάρη… μπορεί η ιαματικότητα να βρίσκεται σε υπό λανθάνουσα μορφή σε μια απλή συζήτηση πολύ περισσότερο από ότι σ΄έναν μεγαλεπίβολο εξορκισμό… «ὁ Θεὸς ὑπερηφάνοις ἀντιτάσσεται, ταπεινοῖς δὲ δίδωσι χάριν». (επιστολή Ιακώβου, κεφ.4)

πνευματικές κλήσεις .. το πνευματικό τηλέφωνο

δεν σταματάει να χτυπάει από Κύπρο το πνευματικό τηλέφωνο

είναι ο Μόρφου απευθύνεται σε 2 άτομα στρέφεται στον έναν και λέει ” και να μην ξεχάσω αυτού το κείμενο πρέπει να ανέβει στην Πατερική Στιγμή”. Αυτός τον ξέρει ο Μόρφου δεν τον γνώρισε ποτέ και όμως τον ”ξέρει” ..

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα…..

Ο Μόρφου ως αληθινός δεσπότης ορθοτομεί το λόγο της αλήθειας χαράζει τα όρια οριοθετεί πνευματικά τις κρίσιμες καταστάσεις. Είναι επίσης ο επικοινωνιακός άνθρωπος των social media τόσο προσιτός αλλά και τόσο απρόσιτος..

Έχει κρυφή πνευματική ζωή .. ζει στο μεταίχμιο στο οντολογικό μεταίχμιο της ύπαρξης μεταξύ 2 κόσμων κινείται στο χώρο της πνευματικότητας που έχει μια ενιαία διάσταση υπερβατικού χωροχρόνου .. αυτός ένας δεσπότης του 21ου αιώνα.. Εκπέμπει πνευματικά δορυφορικά προγράμματα..Οι καλύτερες εκπομπές του είναι όσες μεταδίδονται σε συνδρομητικά πνευματικά δορυφορικά κανάλια. Συντονιστείτε. Είναι χαρισματούχος.. το γιατί Κύριος οίδε.. «έρχου και ίδε»….

Δυνατός στο εξ αποστάσεως όσο και στο δια ζώσης…

dimpenews.com