”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του”..Ο Μητσοτάκης πέρασε το νόμο και ο Κασσελάκης τον εφαρμόζει..Τι Κοζάνη τι Λοζάνη. Εξαγόρασε τη θητεία του όλα έχουν μια τιμή αλλά η τιμή δεν εξαγοράζεται..

”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του” ..Ο Μητσοτάκης πέρασε το νόμο και ο Κασσελάκης τον εφαρμόζει.. Τι Κοζάνη τι Λοζάνη.. το Ψευδοδίλλημα των εκλογών .. Τι Κασσελάκης τι Μητσοτάκης. Ο Μητσοστάκης ζεσταίνει την καρέκλα για Κασσελάκη του στρώνει το χαλί …μπορεί και να του πασάρει το τιμόνι να σκάσει πάνω του…

Ο Φερετράκης εξαγόρασε τη θητεία του αλλά μεθαύριο σαν Ζελένσκι θα στέλνει τα παιδιά του λαού για σκότωμα .. ο Φερετράκης εξαγόρασε τη θητεία του όλα έχουν μια τιμή αλλά η τιμή δεν εξαγοράζεται..

Ο ιδιόρρυθμος σχεσιακός δικαιωματισμός επιβάλλεται και ως γκεμπελίστικος γλωσσικός ιδιωματισμός επαναλαμβανόμενος …”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του”… ως την άνοδο και την παταγώδη πτώση..

”Ο σύζυγος του” o κωδικός που γκρέμισε ένα έθνος... Πέρασε κι αυτό ”ο σύζυγός του” ”ο σύζυγός του”. Η σουργελοποίηση και η σουρεαλιοποίηση μας δεν έχει όρια ο ευτελισμός των όρων των εννοιών των θεσμών η βάναυση κακοποίηση της γλώσσας μας.. Πότε άλλοτε στην ελληνική γλώσσα γλώσσα χιλιετηρίδων υπάρχει αντίστοιχη έννοια όρος… Ποτέ.. Αυτή η καινοτομία είναι τομή με τον πολιτισμό μας. Είναι η απόλυτη καφρίλα και ο εκβαρβαρισμός ενός λαού, η ανοχή μας ο εκχυδαισμός μας….Το ήθος εκμηδενίστηκε η ντροπή αποστομώθηκε.. Ο ”νομικός πολιτισμός” δεν υφίσταται είναι εμπαιγμός και γελοιοποίηση κάθε έννοιας δικαίου και νομιμότητας ..Αποτελεί πρόκληση στη κοινή λογική και στο περί δικαίου αίσθημα. Είναι μια εξαπάτηση και μια στρεψόδικη σοφιστεία..

Το λένε έτσι το λένε αλλιώς το λένε μελιστάλαχτα οι φυλλάδες, το απαγγέλουν με ύφος στομφώδες και πομπώδες οι εξαγορασμένες παλλακίδες του αγοραίου θεάματος του Life style…”ο σύζυγός του”

Η προστυχοποίηση της δημόσιας σφαίρας δεν έχει όρια η ξετσιπωσιά έχει καταλάβει τα πάντα…

Το σύνδρομο κατωτερότητας έναντι της Δύσης η ανάγκη μας πάση θυσία να συμβαδίσουμε μας κάνει να θυσιάσουμε ως συλλογικότητα και το τελευταίο ίχνος πολιτισμικής και οντολογικής αξιοπρέπειας.

Ο βασιλιάς είναι τσίτσιδος και ο γελωτοποιός φέρει μόνο τα κουδούνια ……

”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του” η άνοδος και η πτώση του Δ άιχ.….

Ave Σύζυγε του, οι υπήκοοι σε χαιρετούν,

Ave Καίσαρ της Ελλάδαςμε φύλο συκής δολάριο..

οι ιθαγενείς σε προσκυνούν… εύγε Καίσαρ εύγε Αύγουστε

η σύγχρονη Μεγάλη Ιδέα είναι να πάρει………….. ο τάδε τον τάδε

ο,η,το τα οριστικά άρθρα καταργούνται διόρθωση και στη Γραμματική

μόνο τα αόριστα άρθρα παραμένουν εν ισχύ..

Ως και η Εκκλησία παραδοσιακό κάστρο της ηθικής σιώπησε μιας και πιάσαν κάτι δικούς της στα πράσα έτσι η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ υψώθηκε περήφανα στον ουρανό του ελληνισμού ως κυρίαρχη..και τα κεφάλια μέσα

όλα έχουν μια τιμή αλλά η τιμή δεν εξαγοράζεται..

μου θυμίζει Καραγκιόζη

ο Κασσελάκης αγρότης ο Κασσελάκης στρατιώτης ο Κασσελάκης γιατρός …

dimpenews.com