Ο Μπάιντεν ανακηρύσσει αυτή την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών ως «Ημέρα των Τρανσέξουαλ». trans-κυβερνητική. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν ελευθερίες μόνο κάτω από τη μέση!!!

Ο βλάσφημος Μπάιντεν ανακηρύσσει αυτή την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών ως «Ημέρα των Τρανσέξουαλ». H βεβήλωση κάθε ιερού… η απο-ιεροποίηση του πλανήτη..Σχετική ανακοίνωση ενυπόγραφη του Προέδρου έγινε από Λευκό Οίκο.

Ο Μπάιντεν ανακηρύσσει αυτή την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών ως «Ημέρα ορατότητας των Τρανσέξουαλ» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι δυτικές αποικίες είναι στο σωστό στρατόπεδο…

Μια Διακήρυξη για την Ημέρα Ορατότητας των Τρανς, 2024
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Την Ημέρα Ορατότητας Τρανς, τιμούμε το εξαιρετικό θάρρος και τις συνεισφορές των τρανς Αμερικανών και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευση του Έθνους μας να σχηματίσει μια πιο τέλεια Ένωση — όπου όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι και αντιμετωπίζονται ισότιμα σε όλη τους τη ζωή.

Είμαι περήφανος (Pride) που η κυβέρνησή μου υπερασπίστηκε τη δικαιοσύνη από την αρχή, εργαζόμενη για να διασφαλίσει ότι η LGBTQI+ κοινότητα μπορεί να ζει ανοιχτά, με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Είμαι περήφανος που διόρισα τρανς ηγέτες στην κυβέρνησή μου ( trans-κυβερνητική και που τερμάτισα την απαγόρευση των τρανς Αμερικανών να υπηρετούν ανοιχτά στον στρατό μας. Είμαι περήφανος που υπέγραψα ιστορικά Εκτελεστικά Διατάγματα που ενισχύουν την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων στη στέγαση, την απασχόληση, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, το δικαστικό σύστημα και πολλά άλλα. Είμαι περήφανος που υπέγραψα τον νόμο περί σεβασμού του γάμου, διασφαλίζοντας ότι κάθε Αμερικανός μπορεί να παντρευτεί το άτομο που αγαπά.( και έκανε και εξαγωγή του μοντέλου)

Οι τρανς Αμερικανοί είναι μέρος του ιστού του Έθνους μας. Είτε υπηρετούν τις κοινότητές τους είτε στο στρατό, μεγαλώνουν οικογένειες ή διευθύνουν επιχειρήσεις, βοηθούν την Αμερική να ευδοκιμήσει. …. ( μετά έχει ένα εγκώμιο στη θυματοποίηση των τρανς)

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση μου εργάζεται για να σταματήσει τον εκφοβισμό και την παρενόχληση των τρανς παιδιών και των οικογενειών τους. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αναλάβει δράση για να απωθήσει τους ακραίους και αντιαμερικανικούς νόμους του κράτους που στοχεύουν τους τρανς νέους και τις οικογένειές τους και το Υπουργείο Δικαιοσύνης συνεργάζεται με τις αρχές επιβολής του νόμου και τις κοινοτικές ομάδες για την καταπολέμηση του μίσους και της βίας. Η Διοίκησή μου παρέχει επίσης ειδική υποστήριξη έκτακτης ανάγκης ψυχικής υγείας μέσω της σωτηρίας μας για αυτοκτονίες και κρίσεις σε εθνικό επίπεδο — κάθε LGBTQI+ νέος που έχει ανάγκη μπορεί να καλέσει το «988» και να πατήσει το «3» για να μιλήσει με έναν σύμβουλο εκπαιδευμένο να τον υποστηρίζει. Κάνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες πιο προσιτές για τους τρανς Αμερικανούς, μεταξύ άλλων με περισσότερα διαβατήρια χωρίς αποκλεισμούς και ευκολότερη πρόσβαση σε παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης. Υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνουμε. Συνεχίζω να καλώ το Κογκρέσο να περάσει τον Νόμο για την Ισότητα, να κωδικοποιήσει την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων για όλους τους LGBTQI+ Αμερικανούς.

Σήμερα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους τρανς Αμερικανούς: Είστε αγαπητοί. Ακούγεστε. Κατανοήστε. Ανήκετε. Είστε η Αμερική, και ολόκληρη η Κυβέρνηση μου και εγώ σας στηρίζουμε..

ΤΩΡΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, εγώ, JOSEPH R. BIDEN JR., Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δυνάμει της εξουσίας που μου ανατίθεται από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, διακηρύσσω δια του παρόντος την 31η Μαρτίου 2024, ( Πάσχα Καθολικών) ως Τρανς Ημέρα ορατότητας. Καλώ όλους τους Αμερικανούς να ενωθούν μαζί μας για να υψώσουμε τις ζωές και τις φωνές των τρανς ατόμων σε όλο το Έθνος μας και να εργαστούμε για την εξάλειψη της βίας και των διακρίσεων με βάση την ταυτότητα φύλου.( σσ εννοεί την απώλεια ταυτότητας φύλου και τα άτομα άγνωστης ταυτου.. εγκαθιδρύει τον αγνωστικισμό φύλου.. όλη η αμφισβήτηση η ελευθερία και η δικαιοσύνη κάτω από τη μέση για την Αμερική.. Θυσιάζεις ολόκληρους λαούς αλλά ….. κάτω από τη μέση αναγνωρίζει ελευθερίες.. Η ελευθερία ξεκινάει κάτω από τη μέση για τις ΗΠΑ)

  

                          JOSEPH R. BIDEN JR.

dimpenews.com