Ο Νετανιάχου : «Η νίκη μας είναι η νίκη σας!Είναι η νίκη του ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού ενάντια στη βαρβαρότητα.» Σκοτώνω εν ονόματι σας!!!

Ο Νετανιάχου εμφανίστηκε στη γαλλική τηλεόραση και διαστρεβλώνοντας κάθε έννοια πολιτικής, ηθικής, ιστορίας και θρησκείας διακήρυξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι σκοτώνω στη Γάζα εν ονόματι σας στο όνομα του ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού. «Η νίκη μας είναι η νίκη σας!» Είναι η νίκη του ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού ενάντια στη βαρβαρότητα. Είναι η νίκη της Γαλλίας! »

Επιχειρεί να κάνει όλο το Δυτικό κόσμο συνένοχο και συνεργό στη γενοκτονία της Γάζας αναζητεί απεγνωσμένα ερείσματα και κάλυψη ενώ ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του..

O αποκαλούμενος ιουδαιοχριστιανισμός μεταφράστηκε στις μέρες μας σε απροκάλυπτο χριστιανοσιωνισμό ( κυρίως αμερικανοπροτεσταντικής προέλευσης)


Στο LCI, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επισήμανε την υπεράσπιση ενός «ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού» ως πρότυπο της ”σταυροφορίας” του εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

«Η νίκη μας είναι η νίκη σας!» Είναι η νίκη του ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού ενάντια στη βαρβαρότητα. Είναι η νίκη της Γαλλίας! » Αυτή ήταν η ουσία του μηνύματος του Μπενιαμίν Νετανιάχου, την Πέμπτη 30 Μαΐου, κατά τη διάρκεια αποκλειστικής συνέντευξης στο TF1 και το LCI την Πέμπτη 30 Μαΐου, στην οποία είπε ότι η νίκη του θα είναι «η νίκη της Γαλλίας». Ποιός θα μας σώσει από τους αυτόκλητους σωτήρες…

Η θέση αυτή Νετανιάχου είναι μια προπαγάνδα που ως βόμβα διασποράς εξαπλώνεται με ταχύτητα και στους κόλπους της Ορθοδοξίας διακινούμενη κι επιχειρώντας να πλαστογραφήσει τη μεγάλη εσχατολογική αλήθεια για 2 Μεσσίες το Χριστό και τον Αντίχριστο που είναι και το μείζον πνευματικό διακύβευμα όλων των εποχών.. αφού μηδένα προ του τέλους μακάριζε..

O Nετανιάχου κατά παραδοχή υψηλά ισταμένων πολιτικών προσώπων του Ισραήλ και των ΜΜΕ της χώρας την ίδια στιγμή ηγείται ενός κυβερνητικού σχήματος με μεσσιανιστές υπουργούς που επιχειρεί να επισπεύσει τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μ Ανατολή για την έλευση του ”Μεσσία” τους.

Αυτό που αποσιωπά το εκκλησιαστικό κατεστημένο και η θρησκευτική ελίτ είναι κοινός τόπος ως και στο χώρο της διανόησης. Ο συγγραφέας Javier Teixidor γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Cités 2008/2 (n° 34) στο αφιέρωμα του L’héritage judéo-chrétien, mythe ou réalité ? των εκδ. Presses Universitaires de France:

Για τον Εβραίο, ο Μεσσίας είναι πάντα αναμενόμενος. ( σσ για χριστιανισμό αυτός θα είναι ο Αντίχριστος) μια θρησκευτική θέση που καθορίζει αναγκαστικά το όραμα της ιστορίας.

Για τον Χριστιανισμό, πέρα ​​από το θάνατο επικρατεί η σωτηρία, η Λύτρωση έχει ήδη γίνει: «δύο προσδοκίες του Μεσσία, για πάντα ασυμβίβαστες, η προσδοκία του ερχομού του Μεσσία και αυτή της επιστροφής του».

και τα τελευταία νέα για την προετοιμασία και την αναμονή

Συνέδριο της ισραηλινής Κνεσέτ με πρωτοβουλία του Υπ. Άμυνας για μετατροπή του Αλ Ακσά σε Ναό. Θα είναι ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα που δρομολογεί έλευση Αντιχρίστου!

dimpenews.com