Η Μητρόπολη Μόρφου άρχισε ν΄ανταποκρίνεται κατέβασε όλα τ΄άρθρα για το Φιδία. Καθάρισε την ιστοσελίδα της !

Η Μητρόπολη Μόρφου άρχισε ν΄ανταποκρίνεται κατέβασε όλα τ΄άρθρα για το Φιδία. Καθάρισε την ιστοσελίδα της !

Η Μητρόπολη Μόρφου άρχισε ν΄ανταποκρίνεται κατέβασε το ”διάγγελμα” του νέου Ευρωβουλευτή κ. Φειδία Παναγιώτου” όπως το είχε αναρτήσει που φιγουράριζε για 5 μέρες στην αρχική της σελίδα μετά τις αποκαλύψεις για την χριστόφιλη δράση του. Είναι επαίσχυντο ότι χρησιμοποίησαν κάποιοι το ράσο και την Εκκλησία για την ανάδειξη ενός dark σατανιστή influencer…

To μόνο που απέμεινε στον ιστό είναι το αποτύπωμα προς επιβεβαίωση..

διάγγελμα» του νέου Ευρωβουλευτή κ. Φειδία Παναγιώτου

Κατέβασαν σήμερα και το βίντεο που είχαν αναρτήσει για μήνες με τίτλο Ὁ π. Κυπριανός Παναγιώτου τοῦ ἱεροῦ ναοῦ Ἁγίων Κυπριανοῦ καὶ Ἰουστίνης τῆς κοινότητος Μενίκου, τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου συνομιλεῖ μὲ τὸν υἱό του Φειδία (21.03.2024) 

Το αποτύπωμα:

Εξαφάνισαν και το άρθρο Από το Tik Tok στη μάχη της Ευρωβουλής: Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου που ανάρτησαν στις 3 Ιουνίου

Το αποτύπωμα:

Αυτό σημαίνει ότι άρχισε έστω κι ετεροχρονισμένα να παίρνει αποστάσεις από το φαινόμενο των καιρών;

Το θέμα είναι

ποιός εκτόξευσε το Φιδία στο διάστημα της Ευρώπης, της πολιτικής και της παγκοσμιότητας..

Πάντως έχουμε το πανοραμικό.

Εμείς ξέρουμε! αυτοί ξέρουν; θα όφειλαν πρώτοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ να γνωρίζουν. Ποιός ήταν ο σύνδεσμος που του έδωσε την ατζέντα εκτόξευσης και τον έφθασε ως τον Χ από εκεί και πέρα όλα ήταν πολύ εύκολα!! Ξέρουμε γιατί τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους …..δεν είναι δα και τίποτα απόρρητο..

Kαι συναφές ερώτημα από ποιόν πατρονάρεται ο μικρός για ποιον θα παίξει.. κι αυτό δεν είναι για δυνατούς λύτες…

Το πιο dark κομμάτι του Φ(ε)ιδία… είναι προσομοίωση από το τελετουργικό του Γ’ Βαθμού μύησης στη Μασωνία!! Ο Φιδίας με φίδι μέσα στο φέρετρο! BINTEO

Ο Φ(ε)ιδίας προωθεί και το διαλογισμό.. Προσκυνάει το Βούδα! ”Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς και Ιούδας” …ο Φιδίας! Ο χαμαι-λέοντας της Μόρφου. ΒΙΝΤΕΟ

όσο εύκολα σβήνουν τα ίχνη σε μια ιστοσελίδα τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα μένουν το ψηφιακό αποτύπωμα, αλλά πολύ περισσότερο οι εγγραφές και το αποτύπωμα στο συλλογικό ασυνείδητο και τις ψυχές της νεολαίας της Κύπρου που τον πίστεψαν και αποτελεί πλέον αδιαφιλονίκειτο πρότυπο ως κι ίνδαλμα γι αυτούς. Αυτά τα ίχνη ποιος θ΄αναλάβει να τα σβήσει και πως; η ζημιά έγινε!

ΥΓ. Είμαι σίγουρος πως κατέβασαν όλα τ΄ άρθρα αναδημοσιεύσεις μερικά ολόκληροι περίδρομοι για το ”παιδί θαύμα”…. τέτοια θαύματα είναι που πρέπει ν΄απεύχεσαι!

Η δουλειά αυτή κανονικά ήταν του επιτελείου της Μητρόπολης Μόρφου που θα έπρεπε να διαβλέπει τους πνευματικούς κινδύνους για τη νεολαία και να τους αποσοβεί, αποτρέπει !!

Αν έκαναν πνευματικό σκανάρισμα ως όφειλαν και χτένισμα θα είχαν γλιτώσει και τον Φειδία να μην γίνει Φιδίας θα είχαν ενημερώσει εγκαίρως και τον Μητροπολίτη..

Υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν..

Γιατί είναι σοβαρό από τη μήτρα μητρόπολης (εξού και μητρόπολη) να αναδύεται ένας Φ(ε)ιδίας.. Κανονικά είναι μήτρα ανάδειξης χριστοφόρων υπάρξεων και όχι των αντίθετων..

Το πραγματικό πρόσωπο του Φ(ε)ιδία.

καλό είναι να μιλήσει και ο παπάς ο γονέας να πει ποιοι ”στρατολόγησαν” για το καλό πάντα το παιδί του αν γνωρίζει…. κι αν αναγνωρίζει το παιδί του όπως του το έκαναν οι μηχανισμοί ανάδειξης..

για να προστατεύσει κι άλλα παιδιά που στο μέλλον μπορεί οι επιτήδειοι να πλησιάσουν..

Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666 σε βίντεο που παίζει και η μάνα του η παπαδιά!! ΒΙΝΤΕΟ

Επανέρχεται ωστόσο και πάλι η Μητρόπολη Μόρφου κι αντί να στηλιτεύσει κι αυτό το φαινόμενο αφιερώνει ένα κείμενο στον Φιδία του κάνει ταχύριθμο σεμινάριο για ν΄ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Δούλεμα που τρώμε..Αφιερωμένο στον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου για να μάθει τί εστί Ευρώπη.

Τον έξω από εδώ” εκπροσωπεί Νεόφυτε και όχι την Κύπρο... τα φροντιστήρια τα κάνουμε νωρίτερα κι όχι τώρα που τον βγάλαμε.. σαν κούφιο δόντι..

Από το κείμενο αφιέρωση στον ”αφιερωμένο”

Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς:

Ο άνθρωπος είναι μεγάλος μόνον δια του Θεού και εν’ τω Θεώ· τούτο είναι η θεμελιώδης αρχή του θεανθρωπίνου πολιτισμού. Χωρίς τον Θεόν ο άνθρωπος δεν είναι παρά εβδομήκοντα κιλά αιμόφυρτου ύλης. Τι είναι ο άνθρωπος χωρίς τον Θεόν, αν όχι τάφος παραπλεύρως εις τον τάφον; ( σσ ξέρει καλύτερα από όλους τι είναι ο τάφος ο Φιδίας θάφτηκε για 10 μέρες και σαλιάριζε μ΄έναν όφη‘ Ο Ευρωπαίος άνθρωπος έχει καταδικάσει εις θάνατον τον Θεόν και την ψυχήν. Δεν κατεδίκασεν όμως ούτω και τον εαυτόν του εις θάνατον εκ του οποίου θανάτου δεν υπάρχει ανάστασις;….

ΣΚΑΝΔΑΛΟ F: Η παπαδιά παρακολουθεί να θάβεται το παιδί της ζωντανό συμμετέχει στο πιο dark κομμάτι του Φ(ε)δία ! Του βάλανε και σταυρό στο μνήμα και μυξόκλαιγε η παπαδιά! ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!! ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ;

Ήταν άκακος ο όφις Mr F- Φ(ε)ιδίας; στον 666 ως χξς’ τα 2 ακραία γράμματα χς=Χριστός χωρίζονται από το οφιδοειδές ξ που παριστάνει τον όφιν.

dimpenews.com

Leave a comment