Ο Μεγάλος Ανατολικός και όλα τα Τάγματα της Μασονίας της Γαλλίας δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο κόμμα της Λεπέν! Φοβούνται ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ.

G=God,Géométrie 

Ο Μεγάλος Ανατολικός και όλα τα Τάγματα της Μασονίας της Γαλλίας δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο κόμμα της Λεπέν! Φοβούνται ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ.

Παρέμβαση στις πρόωρες Βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία από τους Μασώνους/Τέκτονες που λένε «όχι» στην «ακροδεξιά ιδεολογία του μίσους» και δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο σχηματισμό της Λεπέν που κατεβάζει για πρωθυπουργό τον 28χρονο Ζορντάν Μπαρντελά που σάρωσε στις ευρωεκλογές και έριξε την κυβέρνηση.

Ανεξάρτητα με το που ανήκει ιδεολογικά ο καθένας η παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα εξωθεσμικού παράγοντα που κινείται στο ημίφως κεκλεισμένων των θυρών δεν μπορεί παρά να προκαλεί αίσθηση και ν΄αποτελεί στίγμα για τη Δημοκρατία. Επιχειρούν να καθορίσουν τις εξελίξεις.. Διαπλοκή κι εμπλοκή.. Κατεβάζουν προσχηματικό μανιφέστο για να σώσουν λένε τη Δημοκρατία αλλά στην ουσία για να διασώσουν την ΕΕ αφού η Δημοκρατία είναι νεκρή .. Είναι κρίσιμη η εκλογή φοβούνται Frexit..αλλά πιο πολύ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ..

Aν παρεμβαίνουν απροκάλυπτα και φανερά σε εκλογές πολύ περισσότερο απεργάζονται καταστάσεις εν κρυπτώ και παραβύστω όπως λειτουργούν.. Μυθεύματα τα περί συνωμοσιολογίας..

Βέβαια στη Γαλλία η Μασωνία θεωρείται θεσμός που της χρεώνεται η Γαλλική Επανάσταση και απολαμβάνει μιας εκτίμησης. Ωστόσο η Στοά όσο κι αν αυτοαποκαλείται Φιλοσοφική Εταιρεία και Σωματείο μετέχει στην πολιτική αναδεικνύει ηγέτες Ολάντ και Μακρόν που πήγαν δημόσια και προσκύνησαν το ”Ναό”. Ο όρος Ναός χρησιμοποιείται για τη Στοά όταν λοιπόν αποκαλούμε τη Βουλή ”Ναό της Δημοκρατίας” της προσδίδουμε μασονικά χαρακτηριστικά. Και η αναφορά Ναός έχει να κάνει με Ναό Σολομώντα όπου στηρίζεται ο μασωνικός μύθος για Χιράμ. Επίσης η γαλλική Στοά θεωρείται ότι έχει υποδουλώσει τη μισή Αφρική δια της μύησης των αρχηγών κρατών της και μέσω αυτών την χειραγωγεί και την απομυζεί πλιατσικολογεί..

Συγκεντρωμένοι στα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου Ανατολικού της Γαλλίας, οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι αυτών των Ταγμάτων «ξεκινούν μια επίσημη έκκληση για την κινητοποίηση όλων των Ελευθεροτέκτονων, αδελφών» επιβεβαιώνοντας ότι «η ακροδεξιά είναι αδιέξοδο».

Τα κύρια γαλλικά μασονικά δόγματα εξαπολύουν κοινή έκκληση να πουν «όχι στο αναπόφευκτο της νίκης της ακροδεξιάς» και στην «ιδεολογία του μίσους», σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. «Οι Ελευθεροτέκτονες, πάντα ανθεκτικοί στην απεχθή ύδρα της ακροδεξιάς, πιστοί στα ιδανικά της ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφότητας, της ανεξιθρησκείας ( σσ αλλά τον ΜΑΤΣ τον προσκυνούν τα μέλη από όλα τα δόγματα η Μασωνία δεν είναι μια θρησκεία αλλά η Υπερθρησκεία) , ξεσηκώνονται, αποφασισμένοι να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση μιας δημοκρατικής ελπίδας για όλους», επιβεβαιώνει αυτή η κοινή έκκληση .

Αφού συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου Ανατολικού της Γαλλίας, οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι αυτών των Ταγμάτων «ξεκινούν μια επίσημη έκκληση για την κινητοποίηση όλων των Ελευθεροτέκτονων, αδελφών και αδελφών» επιβεβαιώνοντας ότι «η ακροδεξιά είναι αδιέξοδο».

«Σκοτεινή ομάδα λαϊκιστικών κυβερνήσεων»
Διότι με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Ιουνίου και της 7ης Ιουλίου, «ο κίνδυνος δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλός να δούμε τη Γαλλία να εντάσσεται στην τάξη της σκοτεινής κοόρτης των λαϊκιστικών και εθνικιστικών κυβερνήσεων της ακροδεξιάς», προσθέτει το υπογεγραμμένο κείμενο του Guillaume Trichard (Μεγάλος Ανατολικός της Γαλλίας), Sylvain Zeghni (Ανθρώπινο Δίκαιο), Bernard Dekoker-Suarez (Universal Mixed Grand Lodge), Christiane Vienne (Μικτή Μεγάλη Στοά της Γαλλίας) και Jean-Jacques Moumdjian (Μικτή Μεγάλη Στοά Memphis-Misraïm) .

«Φέτος που τιμούμε τη μνήμη όσων έπεσαν για την ελευθερία μας μπροστά στο ναζιστικό ζυγό και το συνεργατικό καθεστώς, οι Τέκτονες δεν μπορούν να μείνουν σιωπηλοί μπροστά στην επιστροφή του ήχου των μποτών», προσθέτει το ανακοινωθέν. Ενώ «οι πιο αντιδραστικές δυνάμεις επιδιώκουν να έρθουν σε συμφωνία, με μοναδική φιλοδοξία να θέσουν υπό αμφισβήτηση όλα τα θεμελιώδη στοιχεία της φιλοσοφίας του Διαφωτισμού», οι υπογράφοντες υπογραμμίζουν ότι «δεν πρέπει πλέον απλώς να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά να δράσουμε» και προτρέπουν να συγκεντρωθούν «στις 18 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στο Παρίσι και σε όλους τους Ανατολικούς της Γαλλίας».( η είδηση είναι από τη Figaro)

dimpenews.com

Leave a comment