ΣΚΑΝΔΑΛΟ F. Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666 σε βίντεο που παίζει και η μάνα του η παπαδιά!!

Ο Φ(ε)ιδίας δηλώνει απροκάλυπτα ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο 666 σε βίντεο που παίζει και μάνα του η παπαδιά!! Απίστευτα πράγματα.. Στείλαν το θαυμαστή του θηρίου στο θηρίο στις Βρυξέλλες..

Δηλ. ούτε αυτό το βίντεο που συμμετείχε η μισή του οικογένεια και ο γιος το κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο ήξερε ο απλός παπάς όταν τον προόριζε για εκπρόσωπο της νήσου; Ιεροσυλία… Tι κάνουν βουντού στο νησί;

Bεβήλωσαν τα πάντα.. και μετά πως έγινε παγκόσμιος..

Κάποια στιγμή στη νηστεία αλά survivor ζυγίζεται και δήθεν έκπληκτος ανακαλύπτει ότι η ζυγαριά γράφει 66,6 κιλά

Ουάου, 666 ο αγαπημένος μου αριθμός, φωνάζει περιχαρής ο Φιδίας..

-Είναι ο αριθμός του διαβόλου, του λέει ένας κολητός

Τότε ο Φιδίας απλά κάνει μια γκριμάτσα σχετικής απογοήτευσης..

Η επίμαχη σκηνή είναι στο 6:46 του βίντεο άλλα 6αρια εδώ..

Επίσης το βίντεο αυτό το ανέβασε με τίτλο ”Ο MrBeast απέτυχε, οπότε δεν έφαγα φαγητό για 30 ημέρες” μιλάει για κάποιον MrBeast που σημαίνει κ. Θηρίο! και δηλώνει πιο δυνατός..

Συνειδητά κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι βεβηλώνουν την Εκκλησία της Κύπρου μετά το σκάνδαλο Αββακούμ το σκάνδαλο Φιδίας!! Και τα 2 εντός της Εκκλησίας.. βεβήλωση του ιερού

Ο Μητροπολίτης Μόρφου πρέπει να λάβει μέτρα άμεσα να σπάσει τη σιωπή του να αποδώσει ευθύνες είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του .

αναδείχθηκε από ιερατικό οίκο και ο παπάς έστρωσε το ράσο του για να πατήσει στο κόκκινο χαλί της ΕΕ o 666..

Ο Φιδίας σε light στυλάκι έτσι κάπως ελαφρά κάνει και μια ομολογία στο θηρίο έτσι ώστε να έχει και κάλυψη.. αλλά να περάσει και το μήνυμα πιο εύπεπτα στους κάτω..

Το ερώτημα είναι

αν βγήκε με εκκλησιαστικούς ψήφους τότε εξαπάτησε το εκλογικό σώμα κι ας ήταν έστω ένα 10% από το 20% αποτελεί υφαρπαγή ψήφου καθώς ο πολύς κι απλός κόσμος που του δώσαν γραμμή ”παπαδοπαίδι είναι ψηφίστε” δεν ήξερε την όλη του δράση.. τίθεται και θέμα διαβλητότητας των εκλογών...

βγάλανε μέσα από τις εκκλησιές τον οπαδό του Αντίχριστου.. σημεία και τέρατα των καιρών

Το πραγματικό πρόσωπο του Φ(ε)ιδία.

ΥΓ Συνάντηση είχε σήμερα με την Υπ. Παιδείας και είπε ότι συνεννοήθηκαν να κάνουν μαζί προγράμματα για παιδιά.. Του παραδίδουν βορρά τα παιδάκια… θα τους μάθει το ”σας αγαπώ” που λέει συνέχεια για να τα βάλει να επαναλάβουν μετά εν χορώ… ”αγαπώ το 666”.. Διδάσκαλος … της Στοάς..

ΣΚΑΝΔΑΛΟ F. Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666!!

Kι άλλο 6 το γράμμα F από το οποίο αρχίζει το όνομα Fidias είναι το 6ο γράμμα του αγγλικού αλφάβητου.

Βαμπιρίστικο προφίλ ο Φ(ε)ιδίας!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ F: Η παπαδιά παρακολουθεί να θάβεται το παιδί της ζωντανό συμμετέχει στο πιο dark κομμάτι του Φ(ε)δία ! Του βάλανε και σταυρό στο μνήμα και μυξόκλαιγε η παπαδιά! ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!! ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ;

Ήταν άκακος ο όφις Mr F- Φ(ε)ιδίας; στον 666 ως χξς’ τα 2 ακραία γράμματα χς=Χριστός χωρίζονται από το οφιδοειδές ξ που παριστάνει τον όφιν.

dimpenews.com

Leave a comment