Βούτσιτς σε Ελβετικό ΜΜΕ: «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος σε 3 ή 4 μήνες. Δεν μπλοφάρει ο Πούτιν. Στοκάρουμε ήδη αποθέματα βενζίνης, αλεύρου, ζάχαρης»»!

Νέα προειδοποίηση για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που προέρχεται από τον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς σε τελευταία συνέντευξή του σε ελβετικά ΜΜΕ: «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος σε 3 ή 4 μήνες»!

Ο Σέρβος πρόεδρος αποκαλύπτει επίσης ότι η χώρα του «στοκάρει αποθέματα βενζίνης, αλεύρου και ζάχαρης» για να προετοιμαστεί! Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς είναι πολύ απαισιόδοξος για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο κίνδυνος ενός μεγάλου πολέμου στην Ευρώπη αυξάνεται καθημερινά. Η Δύση πιστεύει ότι δεν μπορεί να αντέξει την ήττα, ενώ τα πάντα διακυβεύονται για τον Πρόεδρο Πούτιν.

Ο αρχηγός του σερβικού κράτους προετοιμάζει τη χώρα του για μεγάλο πόλεμο εδώ και πολύ καιρό. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη έλεγε ότι ήταν «αρκετά σίγουρος» ότι θα υπάρξει «σύντομα καταστροφή».

Κατά τη γνώμη του, «το τρένο έφυγε» και «κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει». Εάν οι μεγάλες δυνάμεις δεν κάνουν τίποτα, ο Βούτσιτς πιστεύει ότι σχεδόν σίγουρα θα βρεθούμε μπροστά σε μια μεγάλη καταστροφή. Ενώ τα δυτικά ΜΜΕ υποθέτουν ότι ο Πούτιν μπλοφάρει για στρατιωτικές ενέργειες εναντίον της Δύσης, ο Βούτσιτς δεν είναι τόσο σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Köppel ρώτησε επίσης τον Σέρβο πρόεδρο για τη δική του χώρα και τι θα υποστήριζε η Σερβία στον κόσμο. «Είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα, μια κυρίαρχη χώρα που υπερασπίζεται την ειρήνη, που υπερασπίζεται τις πραγματικές αξίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τον σεβασμό των διαφορών και τις διαφορετικές προσεγγίσεις σε διαφορετικές χώρες». Η Σερβία είναι μια χώρα που θέλει να συνεργαστεί με όλους στον κόσμο και βρίσκεται στο «μονοπάτι της ΕΕ».

Τέλος, ο Βούτσιτς θεωρεί τελικά ότι χρειάζονται πολλές αλλαγές στον κόσμο για να ηρεμήσει η κατάσταση μεταξύ των εθνών. «Μεταξύ διαφορετικών χωρών, και αυτό είναι υψίστης σημασίας και είναι καιρός».

Αυτά μεταξύ άλλων ειπώθηκαν σε μια μεγάλη συνέντευξη με τον εκδότη της Weltwoche, Roger Köppel, που είχε ο Vucic όπου μιλά για τον πόλεμο και την ειρήνη, τον Πούτιν, το ΝΑΤΟ και τη διάσκεψη του Bürgenstock. Βλέπει τη χώρα του ως συνήγορο για ειρηνική κατανόηση και συνεργασία μεταξύ Ανατολής και Δύσης.(weltwoche 8/6/24)

Oυκρανία ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόσφατη ειρηνευτική πρόταση του Πούτιν.

dimpenews.com

Leave a comment