ΣΚΑΝΔΑΛΟ F: Η παπαδιά παρακολουθεί να θάβεται το παιδί της ζωντανό συμμετέχει στο πιο dark κομμάτι του Φ(ε)ιδία ! Του βάλανε και σταυρό στο μνήμα και μυξόκλαιγε η παπαδιά! ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!! ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ F: Η παπαδιά παρακολουθεί να θάβεται το παιδί της ζωντανό συμμετέχει στο πιο dark κομμάτι του Φ(ε)ιδία ! Του βάλανε και σταυρό στο μνήμα και μυξόκλαιγε η παπαδιά! ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ;

ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ

Είναι δεύτερο εκκλησιαστικό σκάνδαλο ολκής στην Κύπρο. Η Εκκλησία Κύπρου πρέπει να τοποθετηθεί..

Όταν παρακολούθησα το βίντεο είδα με έκπληξη τον ιερέα πατέρα του να παρακολουθεί το θάψιμο και λίγο πιο πέρα τη μητέρα του” αναφέρει αρθρογράφος στην εφημερίδα Φιλελεύθερος αναφερόμενη στο πιο dark κομμάτι του Φειδία όταν μπήκε στο φέρετρο και κάτω από το χώμα για 10 μέρες και ”ανασταίνεται” όπου διακωμωδούσε τον προστάτη της Κύπρου τον Άγιο Λάζαρο και ενέπαιζε την ιερά ακολουθία της κήδευσης! Ενέπαιζε ως άλλος κολαφιστής τον ίδιο το Χριστό την τριήμερη Ταφή και Ανάσταση με τη δεκαήμερη ταφή του και ανάστατη ”ανάσταση”.Σαρκασμός της άσκησης του Μεγαντώνη που ασκήθηκε στα μνήματα!

Toυ βάλανε και σταυρό στο πρόχειρο μνήμα και η μάνα μυξόκλαιγε αγκαλιάζοντας το σταυρό με στιλάκι που ταιριάζει περισσότερο σε μάγισσα του ιστγουικ. Εμπαιγμός και του σταυρού.

Στο βίντεο δεν φαίνεται ο παπάς όπως λέει ο Φιλελεύθερος (από όσο είδα εγώ τουλάχιστον) ωστόσο εμφανίζεται η παπαδιά που μετέχει κανονικότατα στη μαύρη τελετή ως ιέρεια της μαύρης τελετής..

δεν έχει ψυχή μέσα της προσβάλει κάθε μάνα που έθαψε παιδί!

Η αρθρογράφος συστημική ως το μεδούλι δίνει τα εύσημα στον απλοικό και καλοκάγαθο φιλελεύθερο λευίτη της Μόρφου ”κροτούν χείρας” τα Media Streams που για μια ακόμη φορά ξεφτιλίστηκε το ράσο και η Εκκκλησία. Ο Μητροπολίτης Μόρφου που είναι στη δικαιοδοσία του ο ιερέας πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα ήδη έχει ολιγωρήσει.. Αν δεν το κάνει σημαίνει ότι τα εγκρίνει και τα προσυπογράφει.. Το ίδιο ισχύει και για σύσσωμη την Εκκλησία της Κύπρου….

Επίσης τι λέει η τοπική κοινωνία στο Μένικο όπου η δράση των πρωταγωνιστών…

Ιέρεια Μαύρης Τελετής ….μαύρη μαγεία ..; Η ιέρεια παπαδιά.. τραγική ειρωνία ο π. Κυπριανός ο γονέας του φιντανιού είναι ιερέας σε ναό του Αγίου Κυπριανού του αρχιμάγου που μεταστράφηκε κι έγινε Άγιος κατά της μαγείας!!! Συμπτώσεις…

δεν είναι τυχαίο ότι συμμετείχε η ιέρεια παπαδιά και στο άλλο βίντεο όπου ο γιος της κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο στο 666!

Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666 σε βίντεο που παίζει και η μάνα του η παπαδιά!! ΒΙΝΤΕΟ

Σημεία και τέρατα..

Μετά το πολυσκάνδαλο Αββακούμ που έχει πάει στο ψυγείο για συντήρηση … λόγω καύσωνα και δεύτερο υπερσκάνδαλο από ιερατικό κύκλο..

Ιεροσυλία βεβήλωση…. ήρθαν οι Αμερικανόπληκτοι βάρβαροι..

ή εδώ εφαρμόζεται το βιβλικό:

και ἦλθον εἰς τὸ πέραν τῆς θαλάσσης εἰς τὴν χώραν τῶν Γεργεσηνῶν. 2 καὶ ἐξελθόντος αὐτοῦ ἐκ τοῦ πλοίου εὐθέως ἀπήντησεν αὐτῷ ἐκ τῶν μνημείων ἄνθρωπος ἐν πνεύματι ἀκαθάρτῳ,….. καὶ διὰ παντὸς νυκτὸς καὶ ἡμέρας ἐν τοῖς μνήμασι καὶ ἐν τοῖς ὄρεσιν ἦν κράζων ..(κατά Μάρκον)

οι δαιμονισμένοι διαμένουν στα μνήματα …..!!!!! αλλά σήμερα φαίνεται ως και ο δαιμονισμός θεωρείται προχώ σικ και πολιτισμός όπως και ο σατανισμός προοδευτικός…. Αμερικανορθοδοξία!!

Ήταν άκακος ο όφις Mr F- Φ(ε)ιδίας; στον 666 ως χξς’ τα 2 ακραία γράμματα χς=Χριστός χωρίζονται από το οφιδοειδές ξ που παριστάνει τον όφιν.

dimpenews.com

Leave a comment