Το αυγό του Φ(ε)ιδία!!! (2)

ο Φειδίας με χειροπέδες μαθαίνει το πλήθος πως να αγαπάει τις αλυσίδες του

Το αυγό του Φ(ε)ιδία!!! (2) Ο Φειδίας με χειροπέδες ” θα βοηθήσει τους υπηκόους του δικτάτορα να συμφιλιωθούν με την υποδούλωσή τους...” που έλεγε ο Άλντους Χάξλεϋ μαθαίνει το πλήθος πως να αγαπάει τις αλυσίδες του .. μετανεωτερική αναπαράσταση του αποφθέγματος του Ρουσσώ: «Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος αλλά παντού είναι στις αλυσίδες. Και εκείνος που πιστεύει ότι είναι κύριος άλλων είναι ο ίδιος περισσότερο σκλάβος από αυτούς». Το τελευταίο είναι γι αυτόν..

Ο Φειδίας με χειροπέδες ” μαθαίνει το πλήθος ν΄αγαπάει τις αλυσίδες του” το να φοράς αλυσίδες είναι διασκεδαστικό…. ! Για ανιματέρ σε φυλακές κάνει; Παίζει με τον πόνο ….πολιτικός κρετινισμός..

Εξαιρετικά επείγον αντί να μπει ο Φιδίας στα σχολεία όπως κανόνισε χθες με Υπ. Παιδείας να μπουν Πολιτικές Επιστήμες, Κοινωνιολογία και Πολιτική Αγωγή για τα στοιχειώδη Κυπραικό σχολείο τελείωσε και ο Φιδίας… ήμαρτον .. Έλεος

απόσπασμα από σημερινό άρθρο banksnews.gr:

O Gen Z Φειδίας Παναγιώτου γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2000 στο χωριό Μένοικο της Επαρχίας Λευκωσίας. Ο πατέρας του είναι παπάς και λειτουργεί στον ιερό ναό Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνας στο χωριό, το οποίο υπάγεται στη μητροπολιτική περιφέρεια Μόρφου υπό τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρή πνευματική σχέση. Τον Μόρφου θαυμάζει και ο Φειδίας. (σσ αν είναι έτσι πως εκκολάφθηκε ως Φ(ε)ιδίας;) Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την παιδική ηλικία του Φειδία, αλλά, τουλάχιστον στην Κύπρο, το προφίλ ενός παιδιού σε ένα χωριό και σε μια πολύτεκνη οικογένεια ενός ιερέα είναι περίπου συγκεκριμένο. σ εδώ υπάρχει ένα κενό στη διαδρομή του ως προς την .. εκτόξευση) Αυτό που ο ίδιος περήφανα δήλωσε πρόσφατα, σε ένα podcast με τον αρχηγό του ΕΛΑΜ, του θυγατρικού κόμματος της Χρυσής Αυγής πριν από τη διάλυσή της, είναι πως στο Λύκειο είχε λάβει μέρος σε πορείες του ΕΛΑΜ. Στις πορείες αυτές τα συνθήματα ήταν τα ίδια με εκείνα της Χρυσής Αυγής.

βαμπιρίστικο

Απολιτίκ Ή κάτι άλλο; Είναι λοιπόν ακροδεξιός ή απολιτίκ ο Φειδίας, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική αλλά είναι πρόθυμος να μάθει; Οι απόψεις και εδώ διίστανται καθώς σίγουρα το τι κάνει κανείς στο Λύκειο ή και το εάν αργότερα κατατάσσεται στη Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών δεν είναι απόλυτες ενδείξεις για την ταυτότητά του, πολιτική ή άλλως πως, ως ενηλίκου, ακόμα κι αν μιλά ενθέρμως για το παρελθόν του ενώπιον του πρώην σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου Χρήστου Χρήστου, του ανθρώπου ο οποίος είχε δηλώσει από τηλεοράσεως το αλησμόνητο «μα είμαστε η Χρυσή Αυγή της Κύπρου», αποκαλύπτοντας ότι το όνομα ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο) προέκυψε εξ ανάγκης όταν οι Αρχές δεν αποδέχθηκαν το «Χρυσή Αυγή Πυρήνας Κύπρου» για καθαρά τεχνικούς λόγους.

Εσοδα 50.000 ευρώ τον μήνα! Αυτό που είναι σίγουρο από την άλλη είναι πως η ταυτότητα του Φειδία µετά τον στρατό αναλώθηκε στο γνωστό: το YouTube µε τα ευφάνταστα βίντεό του τα οποία ανεβάζει στο κανάλι του, το οποίο κανάλι φτάνει πλέον τα 2,6 εκατοµµύρια συνδροµητές αποφέροντάς του γύρω στα 50.000 ευρώ τον µήνα, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Επίδοση ζηλευτή για έναν 24χρονο σίγουρα. Στις µεγάλες του επιτυχίες, πέρα από την τρίµηνη κατασκήνωση έξω από τα γραφεία του Ιλον Μασκ προκειµένου να τον αγκαλιάσει, συγκαταλέγονται το βίντεο όπου παρέµεινε θαµµένος για δέκα ηµέρες σε ένα φέρετρο παρέα µε ένα ενυδρείο που µέσα του είχε ένα φίδι, ένα άλλο όπου κέρδισε µια Λαµποργκίνι καταφέρνοντας να αφήσει το χέρι του πάνω στο αυτοκίνητο για εβδοµήντα ώρες, το βίντεο όπου έµεινε δεµένος µε χειροπέδες πάνω στη φίλη του όταν εκείνη είχε την περίοδό της, ένα βίντεο στην Ελλάδα όπου σταµατούσε περαστικούς και τους ρωτούσε µε απειλητικό ύφος στα αγγλικά «Τι κοιτάς;»

To διαδικτυακό αυγό του Φ(ε)ιδία..! H δικτατορία της στιγμής (έκπληξης)..

Βαμπιρίστικο προφίλ ο Φ(ε)ιδίας!

dimpenews.com

Leave a comment