UPDATE ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ISIS που κρατούσαν ομήρους φύλακες κι απειλούσαν να τους αποκεφαλίσουν στη φυλακή του Ροστόφ στη Ρωσία! ΒΙΝΤΕΟ

Στη φυλακή του Rostov της Ρωσίας αρκετοί τρομοκράτες του ISIS που κρατούνται εκεί έκανα εξέγερση έχουν πάρει το προσωπικό των φυλακών ως ομήρους και απειλούν να τους αποκεφαλίσουν με μαχαίρια! Οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν τους δρόμους γύρω από τη φυλακή του Ροστόφ.

Οι δρόμοι είναι κλειστοί για όλους τους πολίτες και τους δημοσιογράφους. Έφτασαν ειδικές αστυνομικές δυνάμεις ΟΜΟΝ.

UPDATE ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Οι υπάλληλοι του FSIN αφέθηκαν ελεύθεροι – δύο τρομοκράτες εξοντώθηκαν. Υπάρχουν και τραυματίες στις τάξεις τους.

Η Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε την εκκαθάριση τρομοκρατών σε ένα κέντρο κράτησης στην περιοχή του Ροστόφ.Η σωφρονιστική υπηρεσία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι οι δύο φρουροί είχαν συλληφθεί ως όμηροι από απροσδιόριστο αριθμό κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους και ότι είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι η πολιορκία έληξε: «Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής επιχείρησης… οι εγκληματίες εκκαθαρίστηκαν και οι υπάλληλοι που αιχμαλωτίστηκαν απελευθερώθηκαν και δεν τραυματίστηκαν».

Το τμήμα ανέφερε ότι κανείς υπάλληλος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης

ΠΡΙΝ

Φυλακή Ροστόφ, η εξέγερση ξεκινά: οι φρουροί είναι όμηροι από κρατούμενους τρομοκράτες του ISIS

Έξι κρατούμενοι για τρομοκρατία, που κατηγορούνται ότι ανήκουν στο ISIS, έχουν πιάσει ομήρους δύο δεσμοφύλακες στο κέντρο κράτησης του Ροστόφ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Tass, επικαλούμενο την αστυνομία, εκ των ομήρων, ο ένας που φέρεται να έχει χειροπέδες, είναι επιχειρησιακός αξιωματικός και επιθεωρητής-επόπτης. Οι απαγωγείς βρίσκονται στην αυλή του κέντρου και είναι οπλισμένοι με μαχαίρια, λαστιχένιο γκλομπ και πυροσβεστικό τσεκούρι, είπε η αστυνομία στο Tass. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι τρομοκράτες ζητούν αυτοκίνητο για να φύγουν από τη φυλακή.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι κρατούμενοι κρατούνταν σε διαφορετικά κελιά, αλλά υπήρχε σχέση μεταξύ τους και η ομηρεία προετοιμαζόταν εδώ και αρκετούς μήνες. Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν η δράση συντονίστηκε απ’ έξω. Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας για την περιοχή του Ροστόφ, καθώς και εκπρόσωποι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και της εισαγγελίας βρίσκονται στο σημείο. Η κυκλοφορία έχει περιοριστεί στους δρόμους που γειτνιάζουν με το κέντρο κράτησης και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης ζητά από τους οδηγούς να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές.

Το SIZO-1 στην περιοχή του Ροστόφ ήταν υπερπλήρες, υπήρχαν περισσότεροι από 300 επιπλέον κρατούμενοι.

Αυτό ανέφερε η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπό την Πρόεδρο της Ρωσίας Eva Merkacheva.

Στο κέντρο κράτησης βρίσκονται επίσης περίπου 40 ανήλικοι, ενώ εκεί βρίσκονταν και γυναίκες.

dimpenews.com

Leave a comment