Βεβηλώνουν την Ιερουσαλήμ! Συναυλία LGBT κοντά στον Πύργο του Δαβίδ!! ΒΙΝΤΕΟ

Βεβηλώνουν την Ιερουσαλήμ! Μια συναυλία LGBT πραγματοποιήθηκε κοντά στον Πύργο του Δαβίδ στην Ιερουσαλήμ

Ένας (μια) drag queen και μέλος της LGBT κοινότητας που εμφανίστηκε στην Ιερουσαλήμ λέει ότι η συναυλία του-ης κοντά στον Πύργο του Δαβίδ είναι μια νίκη.

Η Ισραηλινή τραβεστί και εκπρόσωπος των LGBT Erika Kolosov πραγματοποίησε συναυλία μπροστά από τον Πύργο του Δαβίδ στο ιστορικό τμήμα της Ιερουσαλήμ.

Ο/Η Kolosov δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από τη συναυλία του-ης στο Instagram , γράφοντας ότι η πραγματοποίηση της εκδήλωσης στον Πύργο του Δαβίδ, η οποία σχεδόν ακυρώθηκε, είναι μια «νίκη».

«Η κοινότητά μου υπάρχει, είναι ζωντανή και ενεργή. Προσφέρεται εθελοντικά και παλεύει… Έτσι μου φαίνεται η νίκη», έγραψε ο/η Kolosov.

Το βίντεο δείχνει ότι οι τοίχοι κοντά στον Πύργο του Δαβίδ είναι γεμάτοι με σύμβολα LGBT και πολλοί άνθρωποι ήρθαν στη συναυλία του/της “drag performer”, όπως αυτοαποκαλείται ο/η Kolosov.

Ο Πύργος του Δαβίδ πήρε το όνομά του από τους Βυζαντινούς Χριστιανούς, οι οποίοι πίστευαν ότι στη θέση αυτή υπήρχε το παλάτι του αγίου προφητάναξ Δαυίδ.

Το όνομα “Πύργος του Δαβίδ” χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τον Ηρωδιανό πύργο τον 5ο αι. μ.Χ. από τους Βυζαντινούς Χριστιανούς, οι οποίοι πίστευαν ότι η τοποθεσία ήταν το παλάτι του βασιλιά Δαβίδ. [4] [3] Δανείστηκαν το όνομα «Πύργος του Δαβίδ» από το Άσμα Ασμάτων, που αποδίδεται στον Σολομώντα, γιο του βασιλιά Δαβίδ, ο οποίος έγραψε: «Ο λαιμός σου είναι σαν τον Πύργο του Δαβίδ κτισμένος με πυργίσκους, στον οποίο κρέμονται χίλιες ασπίδες, όλος ο οπλισμός των ισχυρών ανδρών» 

Eίναι ίδιον της εποχής όχι η κατάργηση του ιερού αλλά η βεβήλωση απο-ιεροποίηση του! Η δικαιωματιστική-woke Ατζέντα.. η κοσμοπολιτική, αναθεωρητική υποκουλτούρα…

dimpenews.com

Leave a comment