Εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ: Αποσιωνιστικοποίηση τώρα!

Ω! σε Σ. Μπέκετ στιλ ”οι Ευτυχισμένες Μέρες”

Εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ: Αποσιωνιστικοποίηση τώρα!

Το σύστημα χρήζει αποσιωνιστικοποίησης.

Υποσημείωση…Η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας είναι ανέφικτη χωρίς την αποσιωνιστικοποίηση της βλ. Ζελένσκι αφού εκεί υπήρξε σύγκλιση συμφερόντων (Μπαντερισμός και ραβινισμός). Στην Οδησσό κέντρο του παγκόσμιου Σιωνισμού σταμάτησε ως και η Ρωσία.. Τα ρολόγια εδώ έχουν σταματήσει πολύ νωρίτερα..

Σε Ελλάδα και Κύπρο είναι επιτακτική ανάγκη η αποσιωνιστικοποίηση θεσμών σε Πολιτεία, κόμματα, Δικαιοσύνη, Παιδεία, Εκκλησία, ΜΜΕ, πολιτισμό, συνδικαλισμό..(στα χαμηλότερα κλιμάκια πάντα είναι καλύτερη η κατάσταση) Οι 2 χώρες ως μια ακολουθούν ταυτόσημη πορεία.. Πέραν της εσωτερικής διάβρωσης και εκφυλισμού αυτή η παράμετρος εμπλέκει, εκθέτει πλέον τον ελληνισμό σε απόλυτη επικινδυνότητα…Οι χώρες έχουν στοχοποιηθεί εκτός συνόρων είναι πλέον κάτι που όσο και να θέλουμε-που προφανώς και δεν θέλουμε- δεν μπορούμε να το κρύψουμε ή να το αποσιωπήσουμε.. ”Είμαστε έτοιμοι να πέσουμε υπέρ εβραϊκών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο…!” (Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου)

Ισραηλινός Ραβίνος:

«Εμείς οι Εβραίοι ξεκινάμε πολέμους και στέλνουμε χριστιανούς να πολεμήσουν για εμάς, οι χριστιανοί είναι η σκούπα». Είναι με άλλα λόγια αυτό που λέει ο Νετανιάχου: o πόλεμος μας είναι και δικός σας”

Αποσιωνιστικοποίηση… πριν το μήνυμα Νασράλα αυτό θα ακουγόταν ως συνωμοσιολογία τώρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά κυνικός πραγματισμός.. (σσ από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια) Είναι ώρα αυτοκριτικής . Εύκολο είναι το ανάθεμα δύσκολη είναι η ανάληψη ευθύνης..

 Συγκλονιστικές μαρτυρίες μελών της φρεγάτας «ΎΔΡΑ»: « Επιστρέψαμε από την κόλαση». Πύρινη κόλαση και στην Ύδρα στο νησί .. ασυσχέτιστο.. (το σκάφος αναψυχής που φέρεται να εμπλέκεται στη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην Υδρα κατέπλευσε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης). Πηγές της «Κ» αναφέρουν ότι η επίμαχη θαλαμηγός είναι ναυλωμένη από υπηκόους Καζακστάν.

Η σιωνιστικοποίηση του ελληνισμού σε θεσμικό επίπεδο επιταχύνθηκε λόγω ΕΕ που είναι και ο κινητήριος μοχλός αυτής της διαδικασίας π.χ Γαλλία..

Η διείσδυση είναι πρωτοφανής. Τα λόμπι είναι πανίσχυρα.. Χρησιμοποιείται μια κάλυψη ως φουτουριστικός προοδευτισμός, τεχνο-φεουδαρχία, δικαιωματισμός, woke ατζέντα..αλλά διενεργείται και απροκάλυπτα σε πολιτικό επίπεδο και αμυντικό με πολιτικο-αμυντικά δόγματα ανέφικτα σύμφωνα ενέργειας κ.α

Είναι άνευ νοήματος να αναλώνεσαι υποτίθεται στην καταπολέμηση των επί μέρους στα αποτελέσματα και να μην αντιμετωπίζεις έστω καταδεικνύεις τη γενεσιουργό αιτία

Βρήκαν πολλούς πρόθυμους συνεργάτες…

Η αποσιωνιστικοποίηση δεν ισοδυναμεί με ανισημιτισμό..

Είναι απλά άσκηση της συνταγματικής επιταγής περί εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων περί λαϊκής κυριαρχίας. Είναι το δικαίωμα της επέκτασης σε 12 ναυτικά μίλια εντός της ενδοχώρας..Είναι δικαίωμα στην αυτοδιάθεση ενός έθνους κι ενός λαού.. Από τον εξελληνισμό των Ιουδαίων στον εξ-”ιουδαισμό” των Ελλήνων. Υπάρχει μια συνεχής διείσδυση που αλλοιώνει τα πάντα..Ταύτιση με τα συμφέροντα του μεγάλου Ισραήλ.. πολιτική συγχώνευση

Προέρχεται από ποικίλες ετερόκλητες τάσεις από αριστερά κι ακροαριστερά ως δεξιά και ακροδεξιά ως κι από το φιλελεύθερο κέντρο. Κρύβεται επιμελώς σε υπερορθοδοξία και υπερπατριωτισμό φοράει το κοστούμι ΕΛΛΗΝΕΣ φοράει γαλανόλευκη δεσποτική μήτρα .. Δεν αφήνει κενά εξουσίας. Εξού και η δημοκρατία άνευ αντιπολίτευσης.. Δεν είναι ένα ΚΑΤΗΓΟΡΩ κατά Εβραίων τόσα ξέρουν τόσα κάνουν είναι μια απόπειρα εθνικής απολογητικής κι εθνικής αυτομεμψίας..κι όχι μιας ακόμη μεμψιμοιρίας

Ανασύνταξη αποσιωνιστικοποίηση.

Η αποσιωνιστικοποίηση δεν είναι αντισημιτισμός σέβεται και τιμά την ιστορία του Εβραϊκού λαού αποδέχεται την ακμή του την συμβολή και προσφορά του τις κορυφώσεις του αποδέχεται τις όποιες θετικές επιρροές του είναι ανοικτή ακόμη και τώρα σε κάθε θετική συνεισφορά του αλλά δεν τον παρακολουθεί στην παρακμή του όπου επιδιώκει να συμπαρασύρει κι άλλους με αιχμή το μεσσιανικό του τόξο..

Οι Έλληνες ”Μακκαβαίοι” δεν είναι κατσαπλιάδες πιστεύουν σε μια ειρηνική ανακατάληψη του πνευματικού Leadership του χώρου ώστε να μην χαθεί η πολιτισμική ταυτότητα και η πνευματική ανεξαρτησία..

Διαθέτουμε τα πολιτισμικά και πνευματικά εργαλεία για την αποτροπή αυτής της υπαρξιακής απειλής. Αυτά Επαρκούν…

«Ἰουδαίοις μὲν σκάνδαλον, Ἕλλησι δὲ μωρίαν» (Α΄ Κορ. 1,23)

Για τους Ιουδαίους παραμένει σκάνδαλον (θεωρείται ψευδοπροφήτης) για τους ξενόδουλους νεοέλληνες του εκδυτικοποιημένου γενιτσαρισμού επανέρχεται ως μωρία για την ΕΕ είναι κόκκινο πανί, για τον κόσμο που έρχεται είναι persona non grata..

Αλλά και πάλι «Ιδού, έρχομαι ταχέως∙ κράτει εκείνο το οποίον έχεις” αφού ”λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντεςοὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας»..

Προδώσαμε τον Μόνον Ισχυρό .. ”Άγιος Ισχυρός”( Χριστός το β΄Πρόσωπο της Αγ Τριάδας) για λυκοφιλίες με τους πρόσκαιρους ή και κατ’ επίφασην ισχυρούς του κόσμου.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ

ανώτερη εθνικής ή της όποιας ιδεολογικής….. και οι συνέπειες θα είναι εφάμιλλες κι αναλογικές του ολισθήματος.. εξού και το Σισύφειο μαρτύριο

Για την ματαιότητα απεμπολήσαμε την αιωνιότητα…

Για την Ιερουσαλήμ τη Νέα Ιερουσαλήμ

Για την αιώνια Ρώμη (τη Δύση) την αιωνιότητα..

urgent: Dezionistification now!

Λιμάνι Λάρνακας…Κυπριακό ή Ισραηλινό; Και έργα και ημέρες του Ισραηλινού μεγιστάνα Yakir Gabay στην Κύπρο!

dimpenews.com

Leave a comment