Υπουργοί Λιβάνου και η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών διαψεύδουν το προβοκατόρικο άρθρο της Telegraph ότι στο αεροδρόμιο της Βηρυτού η Χεζμπολάχ έχει στοκάρει οπλισμό!!

Υπουργοί Λιβάνου (ΥΠΕΞ και Υπ. Μεταφορών) και η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών διαψεύδουν το προβοκατόρικο άρθρο της The Telegraph ότι στο αεροδρόμιο της Βηρυτού η Χεζμπολάχ έχει στοκάρει οπλισμό!! Στην υπηρεσία της Διεθνούς Σιωνιστικής ο τύπος..Στοχοποιούν διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο. Και πάλι οι αποικιοκράτες Βρετανοί το Βασίλειο του Σκότους..

Υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου : το αεροδρόμιο είναι πολιτικό και ασφαλές. Αυτά είναι φήμες και δημιουργούν αφορμές πολέμου.

Υπουργός Μεταφορών του Λιβάνου Ali Hamieh:

○ «Η βρετανική Telegraph ανέφερε σε άρθρο της σήμερα, επικαλούμενη πηγές, ότι υπάρχουν όπλα στο αεροδρόμιο της Βηρυτού».

○ “Οι πηγές για τις οποίες μιλά η The Telegraph είναι άγνωστες και η εφημερίδα θα πρέπει να επικοινωνήσει με το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών, το οποίο έχει επισκεφθεί το αεροδρόμιο.”

“Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών διέψευσε όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο της The Telegraph σχετικά με το αεροδρόμιο Rafic Hariri.”

○ “Είναι δυνατόν μια έγκυρη εφημερίδα να άλλαζε πηγές μέσα σε μια ώρα;”

○ “Καλούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους πρεσβευτές να περιηγηθούν σε όλες τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου αύριο στις 10.30 π.μ. για να τις επιθεωρήσουν.”

○ «Συμβουλευόμαστε με τον Πρωθυπουργό για να καταθέσουμε μήνυση κατά της The Telegraph επειδή αυτά που ανέφερε είναι επιβλαβή για τον Λίβανο».

To δημοσίευμα της The Telegraph

Λιβανέζοι πληροφοριοδότες έχουν διατυπώσει ισχυρισμούς ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποιεί το διεθνές αεροδρόμιο του Λιβάνου στη Βηρυτό για να αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες ιρανικών όπλων, αναφέρει η The Telegraph.

Σύμφωνα με την έκθεση, η τρομοκρατική ομάδα που υποστηρίζεται από το Ιράν χρησιμοποιεί το διεθνές αεροδρόμιο Βηρυτού-Ραφίκ Χαρίρι για να αποθηκεύσει μια ποικιλία όπλων, συμπεριλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων, καθοδηγούμενων ρουκετών πυροβολικού και κατευθυνόμενων με λέιζερ αντιαρματικών κατευθυνόμενων πυραύλων.

Μια εξαιρετικά εκρηκτική και τοξική λευκή σκόνη γνωστή ως RDX αποθηκεύεται επίσης στο αεροδρόμιο, λένε οι καταγγέλλοντες.

Μιλώντας στην The Telegraph, ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο λέει ότι τα όπλα φτάνουν στο αεροδρόμιο με πτήσεις από το Ιράν σε «μυστηριώδη μεγάλα κουτιά». «Όταν άρχισαν να περνούν από το αεροδρόμιο, οι φίλοι μου και εγώ φοβηθήκαμε γιατί ξέραμε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε», λέει, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι «εξαιρετικά σοβαρή».

dimpenews.com

Leave a comment