update Αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στη Βολιβία. Aστυνομία και στρατός εισβάλλουν στο Προεδρικό Μέγαρο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ ! ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ «No pasaran»

Απόπειρα πραξικοπήματος στη Βολιβία. Aστυνομία και στρατός εισβάλλουν στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι Αμερικανοσιωνιστές επιχειρούν ανατροπή Προέδρου γιατί η Βολιβία είναι από τις πρώτες χώρες που διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις με Ισραήλ λόγω Γάζας!

update ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ «No pasaran» αποσύρθηκαν οι κινηματίες….

προηγουμένως

Ο Λουίς Αρς, πρόεδρος της Βολιβίας, μαζί με το υπουργικό του υπουργικό συμβούλιο, κατήγγειλε ότι η χώρα του αντιμετωπίζει μια «απόπειρα πραξικοπήματος» με στόχο «να πέσει η δημοκρατία».

31 Οκτωβρίου – Η Βολιβία διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ για τη Γάζα

7 Ιουνίου – Η Βολιβία επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για ένταξη στους BRICS στο φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

27 Ioυνίου πραξικόπημα .. συμπτώσεις συνωμοσιολογιών

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

USSA USSA USSA

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΜΗΝ ΜΕ ΠEΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ

Απόπειρα πραξικοπήματος στη Βολιβία για ανατροπή του προέδρου Luis Arce. Στρατιωτικό πραξικόπημα σε εξέλιξη στη Βολιβία: Εθνική αστυνομία και στρατός εισβάλλουν στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι Αμερικανοσιωνιστές επιχειρούν να ρίξουν το Luis Arce γιατί η χώρα του ήταν από τις πρώτες που διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις με Ισραήλ ήδη από τέλη Οκτώβρη κατηγορώντας το ότι διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα! ΟΙ Αμερικανοσιωνιστές επιχειρούν να κάνουν κουμάντο και στην τελευταία κουκίδα στην υδρόγειο για να τον Φέρουν!! Η Ανθρωπότητα αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της..Από την άλλη στους λαούς που ελέγχουν έχουν μετατρέψει την ανθρωπότητα σε νωθρότητα… Δεν είναι μόνο για το λίθιο που η Βολιβία είναι εν δυνάμει ο α΄προμηθευτής στον κόσμο αφού έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα λιθίου πρώτη ύλη για μπαταρίες κινητών…

δεν είναι ο καθένας ηλίθιος δεν είναι για το λίθιο..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΜΗΝ ΜΕ ΠEΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ

ο εκλεγμένος πρόεδρος με γυμνά χέρια απέναντι στον αρχιτρομοκράτη προδότη το τσουτσέκι των Αμερικανών τον Juan Zuñiga.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΤΗΣ CIA

O πρόεδρος στον κινηματία

-Σε προστάζω απέσυρε όλες τις δυνάμεις. αυτό είναι μια διαταγή ..εγώ είμαι ο αρχηγός

και η μαιμού η αμερικανομαιμού έβαλε την ουρά στα σκέλια και υπάκουσε έσπασε αυτός κι η συμμορία του

Σιών ή CIA..

https://twitter.com/i/status/1806074807710044640

https://twitter.com/Target_Reporter/status/1806074807710044640

Γράφει στο λογαριασμό του στο X ο Μοράλες:

”Επείγων. Η απόπειρα πραξικοπήματος στη Βολιβία, έγινε από τον πρώην στρατηγό Zúñiga, που απολύθηκε, μόλις κατέλαβε την Plaza Murillo, που περιβάλλει το Κυβερνητικό Μέγαρο.
Καταγγέλλουμε ότι μια Ομάδα του Ειδικού Συντάγματος Challapata «Mendez Arcos» κατέλαβε την Plaza Murillo με ελεύθερους σκοπευτές. Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι προετοίμασαν το Πραξικόπημα εκ των προτέρων.
Παρακαλώ τον λαό με δημοκρατικό κίνημα να υπερασπιστεί την Πατρίδα από κάποιες ομάδες

Καλούμε σε μια Εθνική Κινητοποίηση για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας ενάντια στο πραξικόπημα που ιθύνων νου του είναι ο στρατηγός Zuñiga.
Κηρύττουμε αόριστη γενική απεργία και αποκλεισμό δρόμων. Δεν θα επιτρέψουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραβιάζουν τη δημοκρατία και να εκφοβίζουν
Πριν 1 ώρα έγραφε:
Το πραξικόπημα ετοιμάζεται.
Αυτή τη στιγμή, προσωπικό από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τανκς έχουν αναπτυχθεί στην Plaza Murillo.

Κάλεσαν έκτακτη σύσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Miraflores στις 3:00 το μεσημέρι με στολές μάχης.

Πριν 4 ώρες
Εδώ και μια ώρα, οι διοικητές μεραρχιών έδωσαν εντολή στους διοικητές των συνταγμάτων να επιστρέψουν αμέσως στους στρατώνες τους για να περιμένουν νέες εντολές

Αυτό εγείρει πολλές υποψίες για το στρατιωτικό κίνημα στη Βολιβία.”

Ο σημερινός πρόεδρος της Βολιβίας είναι ο Luis Arce, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από τον Νοέμβριο του 2020. Είναι μέλος του κόμματος Movement for Socialism (MAS) και η προεδρία του σηματοδοτεί την επιστροφή στη σοσιαλιστική διακυβέρνηση μετά την προσωρινή δεξιά κυβέρνηση της Jeanine Áñez, που ακολούθησε την εκδίωξη του Έβο Μοράλες το 2019 λόγω καταγγελιών για εκλογική νοθεία​.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΜΗΝ ΜΕ ΠEΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΤΩΡΑ την ίδια ώρα το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Δαμασκό…. στόχος και ο αντισιωνιστής Άσαντ…

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ο αρχηγός του πραξικοπήματος, ο διοικητής του στρατού Zúñiga, λέει ότι όλες οι δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί και ότι απαιτούν έναν συνολικό ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου.

Το Central Obrera Boliviana, το Σωματείο Εργαζομένων της Βολιβίας, καλεί σε λαϊκή εξέγερση ενάντια στο πραξικόπημα και διατάσσει απεργία επ’ αόριστον έως ότου αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη.

Ο Πρόεδρος της Βολιβίας, καταγγέλλει αντικανονική κινητοποίηση τμημάτων του στρατού.
”Καταγγέλλουμε αντικανονικές κινητοποιήσεις ορισμένων μονάδων του Βολιβιανού Στρατού. Η δημοκρατία πρέπει να γίνεται σεβαστή”.

ο Luis Arce, διορίζει έναν νέο ανώτατο στρατιωτικό. José Sánchez Velázquez, ορκισμένος ως Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων: «Διατάσσω να επιστρέψει όλο το στρατιωτικό προσωπικό στους δρόμους στις μονάδες του»

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΜΗΝ ΜΕ ΠEΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ

δεν άφησαν λίθο επί λίθου

εδώ Λίβανος απόψε

‘Εκτός από την αλλαγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, πρέπει να διεξαχθεί άμεσα ποινική διαδικασία και η απαλλαγή του στρατηγού Zúñiga και των συνεργών του σύμφωνα με το Πολιτικό Σύνταγμα του Κράτους και τον Οργανικό Νόμο των Ενόπλων Δυνάμεων.” συμβουλεύει τώρα ο ‘Εβο

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι το πραξικόπημα είναι στο σημείο ν΄αποτύχει

ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ

δεν σου έμειναν και πολλοί!

να κι ένας ακόμη ο πρόεδρος Βενεζουέλας ο Nicolas Maduro καλεί τον βολιβιανό λαό να υπερασπιστεί τη δημοκρατία ενάντια στην απόπειρα πραξικοπήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βολιβία.

«Από τη Βενεζουέλα το απορρίπτουμε και δηλώνουμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε μόνιμη δράση, για την υποστήριξη του λαού της Βολιβίας.΄΄

και η Κούβα καταγγέλλει την κακοποίηση του λαού της Βολιβίας και της δημοκρατίας της

είναι η ώρα που μετριούνται οι λαοί και αναμετριούνται και ας είναι στα δάχτυλα μιας χειρός.. υπάρχουν ακόμη λαοί …δεν γίναν όλοι ινδικά υπο-χοίρια των Αμερικανοσιωνιστών

ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ δεν φαίνεσθε

εκφραστείτε ελεύθερα

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ

«Χωρίς αμφιβολία, σήμερα ήταν ένα άτυπο ταξίδι στη ζωή μιας χώρας που θέλει δημοκρατία. Βιώνουμε μια απόπειρα πραξικοπήματος από στρατιωτικό προσωπικό που λερώνει τη στολή του και παραβιάζει το Σύνταγμά μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βολιβίας, Luis Arce, σε επίσημη δήλωση μετά από ενέργεια υπό την ηγεσία του στρατηγού Juan José Zuñiga, πρώην διοικητή του Στρατός.

«No pasaran» ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ

Ο στρατηγός Zuñiga έφυγε από την Plaza Murillo με το τεθωρακισμένο όχημά του, φαίνεται ότι ο στρατός αποσύρεται.ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ

o αρχικινηματίας συνελήφθη. Τον μπουζούριασαν την ώρα που μιλούσε στα ΜΜΕ ήθελε κι αυτός φως… περισσότερο φως

Κατέπνιξαν το πραξικόπημα εν τη γενέσει του γιατί αλλιώς όπως γράφει και η Ιζαμπέλ Αλιέντε για το αντίστοιχο το πολύκροτο στη Χιλή: ποτέ δεν είχα φανταστεί πως η δικτατορία θα κρατούσε 17 χρόνια.”..

dimpenews.com

Leave a comment