O συριακός στρατός κατέρριψε αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C Grey Eagle! Όλη η Μέση Ανατολή θα πάρει φωτιά!

O συριακός στρατός κατέρριψε αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C Grey Eagle! Όλη η Μέση Ανατολή θα πάρει φωτιά!

O συριακός στρατός κατέρριψε ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C Grey Eagle που εισήλθε παράνομα στον εναέριο χώρο της Συρίας. Καταρρίφθηκε στην Ανατολική Συρία. Κοστίζει 70-80 εκατομμύρια δολάρια. Η Συρία ανεβαίνει… οι ουρανοί της είναι δικοί της..

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C στην ύπαιθρο της Deir Ezzor κοντά στο Al-Busayrah χθες το βράδυ. Η τοποθεσία όπου κατέπεσε είναι λίγα χιλιόμετρα ΒΑ του Mayadin στην έρημο DeirEzzor.

Η εξέλιξη αυτή επέρχεται καθώς οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ αναφέρουν ότι πλησιάζει ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ σύμφωνα με το Politico.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει πραγματικός φόβος για επέκταση του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ τις επόμενες εβδομάδες, με φόντο την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.Τόσο ο Λίβανος όσο και το Ισραήλ εγκρίνουν πολεμικά σχέδια και συνεχίζουν να οπλίζονται για μια ευρύτερη σύγκρουση. Σύμφωνα με την έκθεση, η αξιολόγηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών είναι ακόμη πιο large από αυτή ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών. Εκεί, όπως αναφέρθηκε, εκτιμάται ότι μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος στον Λίβανο έστω και μέσα σε λίγες μέρες.
Θα πάρει φωτιά όλη η Μέση Ανατολή..

dimpenews.com

Leave a comment