”Βόμβα” από Κύπρια βουλευτή : Ο Νετανιάχου προσπαθεί να εμπλέξει την Κύπρο στον πόλεμο του. Επεκτείνει στρατιωτικές ενέργειες και δημοσιοποιεί χάρτες στόχων στην Κύπρο!

”Βόμβα” από την Κύπρια βουλευτή την Ειρήνη Χαραλαμπίδου:”Ο Νετανιάχου προσπαθεί σκληρά να εμπλέξει την Κύπρος στον πόλεμο του. Επεκτείνει τις στρατιωτικές ενέργειες και δημοσιοποιεί χάρτες στόχων στην Κύπρο!” Πρόκειται για καταγγελία.. ”o Νετανιάχου δημοσιοποιεί χάρτες στόχων στην Κύπρο!”

Σε πολλαπλές αναρτήσεις παίρνει θέση σε μια από τις τελευταίες επισημαίνει:

Ο Νετανιάχου προσπαθεί σκληρά να εμπλέξει την Κύπρος στον πόλεμο του. Είναι προφανές ότι η συνέχιση του πολέμου τον κρατά στην εξουσία και η εμπλοκή μιας ευρωπαϊκής χώρας τον κάνει να φαίνεται λιγότερο απομονωμένος. Γι’ αυτό επεκτείνει τις στρατιωτικές ενέργειες και δημοσιοποιεί χάρτες στόχων στην Κύπρο! Συμπεριφέρεται επικίνδυνα για όλο τον κόσμο — κάποιος πρέπει να τον σταματήσει! Όλοι γνωρίζουμε τα εσωτερικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσει αν τελειώσει ο πόλεμος.”

”Ο Νετανιάχου επικρίνεται από τους πολίτες του τον στρατό του τον εγκαταλείπουν οι συνεργάτες του! Εμπλέκει την Κύπρο και δεν τα βλέπουμε αυτά”..(σσ ”Σε λίγο δεν θα υπάρχει Ισραήλ” προειδοποιούν κορυφαίοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι.. Τι κάνανε; Που έμπλεξαν Κύπρο και Ελλάδα οι Νετανιαχουτάκηδες; B ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..) ( σσ Παραιτηθέν μέλος του Πολεμικού Συμβουλίου Gadi Eisenkot: Ο Netanyahu είναι αποτυχημένος )

Και σε άλλη αποστροφή του λόγου της..

”Ο ένας πρόεδρος μας κούρεψε ελπίζω ο νυν να μην μας μπλέξει με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ . Άλλωστε για εσωτερική κατανάλωση και φανφάρες εμείς έχουμε τα πρωτεία! Όποτε δεν αντιμετωπίζονται επιπόλαια οι δηλώσεις που έγιναν ! Ελπίζω στο παρασκήνιο να μην τρέχουν εξελίξεις που δεν γνωρίζουμε (σσ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μυστηριώδης πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους του Ισραήλ σε Κρήτη και εξπρές άφιξη στην Κύπρο! ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ;) γιατί το δέλεαρ της επιφανειακής επιτυχίας είναι μεγάλο και ναι με όσο έχω ζήσει στην πολιτική για την εικόνα τους κάποιοι μπορεί να διακινδυνεύσουν πολλά ! Την ίδια ώρα ο Νετανιάχου αμφισβητείται πλέον ανοιχτά από τους δικούς του ας ακούσει τον αρχηγό του στρατού του !”

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι Ελληνοκύπρια πολιτικός. Από το 2011 είναι βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Λευκωσίας, εκλεγμένη με το ΑΚΕΛ..

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. TRT (κρατικό τούρκικο κανάλι): “Η Τουρκία έχει δικαίωμα να εισβάλει στην Κύπρο λόγω Γάζας με βάση τη συμφωνία Εγγυήσεων”

dimpenews.com

Leave a comment