Σύλληψη Βέλγου στο Πόρτο Ράφτη για χρηματοδότηση τρομοκρατίας κ.α! Τι λέει ο βέλγικος τύπος..

Στην Ελλάδα ένας 64χρονος Βέλγος συνελήφθη από τις αρχές με πολλά πλαστά χαρτιά, δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και πολλές κατηγορίες.
Ο άνδρας κατηγορήθηκε επίσης για χρηματοδότηση τρομοκρατίας.
Την Τρίτη, ένας Βέλγος βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικό έλεγχο στο Πόρτο Ράφτη στην Αττική, 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα, όπως αναφέρει το Het Laatste Nieuws. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δύο ελληνικές ταυτότητες, δύο μηχανήματα μέτρησης χρημάτων, 9.680 ευρώ μετρητά και δύο φορητοί υπολογιστές. Ο άνδρας παρουσίασε επίσης ταξιδιωτικά έγγραφα «αμφισβητούμενης γνησιότητας» στην αστυνομία κατά τη σύλληψή του.
Στο αυτοκίνητό του, το οποίο επίσης ερευνήθηκε, βρέθηκαν δύο βελγικές και ρουμανικές ταυτότητες, καθώς και η βελγική ταυτότητα και η άδεια οδήγησης που βρέθηκαν στο σπίτι του, καθώς και μια τσάντα που περιείχε σχεδόν 20.000 ευρώ. Τώρα ο Βέλγος συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές με σκοπό την έκδοση. Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας, το άτομο είναι ύποπτο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ψευδορκία και πλαστογραφία καθώς και χρηματοδότηση τρομοκρατίας στην Ελλάδα.la libre /DH les Sports +/28/6/24

dimpenews.com

Leave a comment