Επίθεση με τόξο στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι τραυματίστηκε ο φρουρός. Νεκρός ο δράστης.. Kαι τα Βαλκάνια βυθίζονται στο Μεσανατολικό. H Σερβία εξήγαγε όπλα αξίας 16,3 εκατομμυρίων ευρώ στο Ισραήλ! ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με τόξο στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι τραυματίστηκε ο φρουρό της. Νεκρός ο δράστης.. Kαι τα Βαλκάνια βυθίζονται στο Μεσανατολικό. H Σερβία εξήγαγε όπλα αξίας τουλάχιστον 16,3 εκατομμυρίων ευρώ στο Ισραήλ εν μέσω πολέμου Γάζας !

Επίθεση με τόξο στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι.. Το βέλος πέτυχε τον αστυνομικό φρουρό της στον τράχηλο ωστόσο κατάφερε να αμυνθεί πυροβολώντας τον επιτιθέμενο ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Αξιωματούχοι και διπλωμάτες της Πρεσβείας του Ισραήλ δεν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα του συμβάντος όταν δέχθηκε την επίθεση ο χωροφύλακας, ο οποίος σκότωσε τον δράστη σε αυτοάμυνα.

«Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Την ώρα της εκδήλωσης, η Πρεσβεία ήταν κλειστή και οι αξιωματούχοι και οι διπλωμάτες της δεν βρίσκονταν στο κτίριο. Ευχόμαστε στον τραυματία της Χωροφυλακής ταχεία ανάρρωση», είπε η πρεσβεία στο N1.

Oι αρχές δήλωσαν ότι ο δράστης είναι χριστιανός που έγινε μουσουλμάνος..και ριζοσπαστικοποιήθηκε.


Το βέλος πέτυχε το αστυνομικό στον τράχηλο ωστόσο κατάφερε να αμυνθεί πυροβολώντας τον δράστη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα
Επίθεση με τόξο δέχθηκε αστυνομικός μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι. Το βέλος πέτυχε το αστυνομικό στον τράχηλο ωστόσο κατάφερε να αμυνθεί πυροβολώντας τον δράστη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της επίθεσης. «Σήμερα γύρω στις 11 η ώρα άτομο αγνώστου ταυτότητας, εκτόξευσε βέλος κατά αστυνομικού ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης της πρεσβείας του Ισραήλ και τον πέτυχε στον τράχηλο. Ο αστυνομικός Μ. J. (1990) χρησιμοποίησε, σε αυτοάμυνα, το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον επιτιθέμενο, ο οποίος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων», δήλωσε ο Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του βέλους από τον τράχηλο του.

Μέλος της Χωροφυλακής, ο Miloš Jevremović (34), που εργάζεται ως μόνιμος φρουρός ασφαλείας στην Πρεσβεία του Ισραήλ, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο και τραυματίστηκε, μετά τον οποίο χρησιμοποίησε το όπλο του σε αυτοάμυνα και νίκησε τον επιτιθέμενο, ο οποίος πέθανε από τα τραύματά του. Ο χωροφύλακας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών με τις αισθήσεις του και η επιχείρηση αφαίρεσης του βέλους από τον λαιμό βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλες οι συνθήκες της επίθεσης και τα πιθανά κίνητρα διερευνώνται.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε ότι ήταν αναμφίβολα τρομοκρατική ενέργεια. Προληπτικά κρατήσαμε άλλο ένα άτομο, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στις αστυνομικές εγκαταστάσεις, πρόσθεσε.

Δήλωσε ότι πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στην ασφάλεια και έχουν διασυνδέσεις με το κίνημα των Ουαχαμπιτών. «Μιλάμε για κάποιους προσήλυτους από τη θρησκεία μας στη μουσουλμανική», είπε ο υπουργός Αστυνομίας στη συνέντευξη Τύπου.

Το κίνητρο; και τα Βαλκάνια βυθίζονται στο Μεσανατολικό.

Οι πωλήσεις όπλων της Σερβίας στο Ισραήλ οι αποκαλύψεις για αποστολές όπλων εν μέσω του πολέμου στη Γάζα βασίζονται.. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Σερβία εξήγαγε όπλα αξίας τουλάχιστον 16,3 εκατομμυρίων ευρώ στο Ισραήλ εν μέσω του πολέμου στη Γάζα δια ισραηλινών στρατιωτικών αεροπλάνων παραγωγής της σερβικής κρατικής εταιρείας Krusik.

dimpenews.com

Leave a comment