Υποστηρικτές της Daech διαδηλώνουν στις Βρυξέλλες απαιτώντας την απελευθέρωση Νταεσιστών Daechistes.Οι βέλγοι ουαχαμπίτες τακφιριστές διαδήλωσαν την Τετάρτη μπροστά από τη Κεντρική φυλακή των Βρυξελλών για να απαιτήσουν την απελευθέρωση των συμπαθούντων της Daech του Ισλαμικού Κράτους και άλλων μαχητών τακφιριστών που συνελήφθησαν στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις 22 Μάρτη.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του αεροδρομίου και ενός σταθμού μετρό στη Βελγική πρωτεύουσα οι υποστηρικτές της Daech συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κεντρική φυλακή των Βρυξελλών όπου κρατούνται οι ομοιδεάτες τους.Αυτοί οι βέλγοι νταεσιστές Daechistes κράδαιναν τις σημαίες του μίσους και της βαρβαρότητες τις μελανές σημαίες της τρομοκρατικής οργάνωσης και κράυγαζαν συνθήματα υπέρ του Ισλαμικού κράτους.

Οι επιθέσεις με καμικάζι στις 22 Μάρτη σε Zaventem και Maalbeek προξένησαν το θάνατο 35 ατόμων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από 300 από 24 διαφορετικές εθνικότητες.  Οι επιθέσεις διεκδικήθηκαν από την Daech που διαβεβαιώνει ότι έγιναν από τους καμικάζι της. Σύμφωνα με τις βελγικές αστυνομικές πηγές 386 βέλγοι είναι πολέμησαν ήδη υπό τη σημαία της Daech στη Συρία. Οι 117 από αυτούς επέστρεψαν στο Βέλγιο. presstv 31.3.16

dimpenews.com