H Daesh ανέκτησε και πάλι από το στρατό τον παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων στο Handarat Χαλεπίου

terroristas_estado_islamico-jpg_1718483346

Οι μάχες για τον έλεγχο του καταυλισμού παλαιστινίων προσφύγων  Handarat στο βορρά της πόλης του Χαλεπίου προκάλεσαν απροσδιόριστο αριθμό νεκρών και τραυματιών στις τάξεις του συριακού στρατού και της Daesh.

Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (Daesh στα αραβικά) ανέκτησε και πάλι τον έλεγχο του παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού της Handarat, βόρεια του Χαλεπίου, μετά από σκληρές μάχες κατά του συριακού στρατού.

Οι τρομοκράτες της Daesh δρομολόγησαν αρκετές αντεπιθέσεις και με πυροβολικό βομβάρδισαν το στρατό και τις συμμαχικές πολιτοφυλακές. Οι μάχες προκάλεσαν άγνωστο αριθμό νεκρών και τραυματιών στις τάξεις και των δύο πλευρών.

Η στρατηγική θέση της Handarat θα επέτρεπε ασφαλή γραμμή αναφοδιασμού των αρχών στα βόρεια της πόλης.Το στρατόπεδο προσφύγων Handarat είναι στρατηγικής σημασίας  καθώς βρίσκεται κοντά στο δρόμο Castello που συνδέει το ανατολικό και το δυτικό τμήμα της πόλης του Χαλεπίου και θα πρέπει να είναι ένα η οδός που θ΄ακολουθήσουν οι ανθρωπιστικές αποστολές του ΟΗΕ για τις ανατολικές συνοικίες που ελέγχουν οι τρομοκράτες.

Ο συριακός στρατός με την υποστήριξη της παλαιστινιακής Ταξιαρχίας Al Quds και της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας είχε ανακτήσει  τον έλεγχο το Σάββατο του παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού Handarat.telesurtv14468433_572742956249446_4039566839320640535_o

dimpenews.com